reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208, beta rewelacja, a na serduszko jeszcze przyjdzie czas :)
@Beciiia-87 przykro mi, ja bym jeszcze jutro wzięła ten ostatni zastrzyk, bo gdyby się jednak okazało, że .... lepiej dmuchać na zimne i nie odstawiać leków za wcześnie.
@Porzeczka1234, @kas90 nie straszcie, że te naloty trwać będą w nieskończoność. Ja chyba wolałabym odciąć się w tym pierwszym etapie od całego świata. Rozumiem ciekawość i chęć pogratulowania, ale najbardziej to wam teraz chyba spokój jest potrzebny.
@roxie123 może jakiś hattrick ustrzelicie :)
oj @Funia90 wiem o czym piszesz :) ja już wpadłam w wir zakupów, a cieszy mnie to przeogromnie. Kupiliśmy wczoraj łóżeczko do odnowienia przez mojego partnera (to jego hobby) i wózek, czyli z grubej rury :) ps. dzięki dziewczyny za polecone nazwiska :)

reklama
@marzycielka81 @Ilis91 @czarna_mala wierzę ! poczułam na własnej skórze ;p zrobiłam sobie clexane i idę coś zjeść :) kurcze nie jestem pewna czy on pisał , że miały 22 czy 24 bo on taki jest tępy , że gada sam do siebie ... ale mówił , ze na pęknięciu są więc obstawiam , ze zastrzyk zrobił swoje :) teraz czekam czy się coś wykluje czy nie :) co ma być to będzie , nie ma co panikować :)
@matulkaa haha niech będzie :D

@matulkaa , pochwal się zakupami ;)
Łóżeczko to Klupś Radek VII z szufladą, po renowacji będzie takie piękne [emoji4]

1510607672-b8e212be7f4167ba-aaaaaa.jpeg

A wózek to Bebetto Holland. Gondola nówka sztuka nieśmigana, jeszcze w folii (ludzie od których kupiliśmy zestaw odeslali używaną gondolę z jakimś małym defektem na gwarancji do serwisu, a oni zamiast naprawiać odeslali im nową [emoji4] z której maleństwo już nie skorzystało z racji wieku), a spacerówka tylko trochę przykurzona, ale w rewelacyjnym stanie, a zestaw kosztował, uwaga 600 zł [emoji4] uważam, że całkiem niezły interes zrobiłam [emoji4]

1510607839-3bd1858e32f8c68f-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziękuję że jeszcze wierzycie :* nie wiem juz sama.. Tak mnie boli to podbrzusze (łącznie z jajnikami :() krzyż też mnie napierdziela.. :( płakać mi się chce bo gdybym była w innej sytuacji (bez zastrzyków) to na spokojnie bym czekała bez spięć..
@matulkaa piękne!!! Wszystko piękne!!! :) i naprawdę zrobiłaś interes życia;)

reklama
Do góry