reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beciiiia87 ja uwazam, ze za szybko zrobilas bete. Jesli owulacje mialas 05.11 to dzis dopiero 8 dzien. Zostawilabym leki.

Roxie dupka nie bierz. Wez do dopiero w czwartek. A owulacja ja mialam 19 mm a owulacja byla po 40 godzinach od zastrzyku.

Magda1208 uszy do gory. Jeszcze za wczesnie.

Teczowa sprobujcie z synkiem basen. Mojego wyciagnal.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Becia, bardzo mi przykro...

@agatush, mi lekarka kazała dac esputicon i pomaga tez. Wydaje mi sie ze nie lyka powietrza przy jedzeniu, bo rzadko jej sie odbija. Nieraz ją nosze i nosze i nic...

Becia, bardzo mi przykro...

@agatush, mi lekarka kazała dac esputicon i pomaga tez. Wydaje mi sie ze nie lyka powietrza przy jedzeniu, bo rzadko jej sie odbija. Nieraz ją nosze i nosze i nic...
Ale z moją jest to samo... Nie pozostaje nam nic oprócz przeczekania. Podobno po 3 miesiącu przechodzi [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Beciiiia87 ja uwazam, ze za szybko zrobilas bete. Jesli owulacje mialas 05.11 to dzis dopiero 8 dzien. Zostawilabym leki.

Roxie dupka nie bierz. Wez do dopiero w czwartek. A owulacja ja mialam 19 mm a owulacja byla po 40 godzinach od zastrzyku.

Magda1208 uszy do gory. Jeszcze za wczesnie.

Teczowa sprobujcie z synkiem basen. Mojego wyciagnal.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się wydaje ze moje pekły ... bo miałam straszne kłucie w jajniku ze aż mnie zwinęlo a za jakiś moment znowu w drugim aż zapiszczalam i się śmiałam sama z siebie bo M przyleciał z kuchni co ja robię [emoji23] to chyba to było bo nie spotkałam się wcześniej aż tak...teraz czuje podbrzusze [emoji4] w każdym razie lekarz mówił że w każdej chwili mogą więc mam nadzieje ze jest git [emoji4]

Ja jestem nienormalna czasami [emoji23] nie wiem czy to hormony ale humorow milion na raz

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala chodzi mi czy mogę brać razem na wieczór bo w końcu nie wiem na czym stanęło [emoji4]

Ja brałam osobno w odstępie 12h (tak pi razy drzwi te 12h ;) )
Mi się wydaje ze moje pekły ... bo miałam straszne kłucie w jajniku ze aż mnie zwinęlo a za jakiś moment znowu w drugim aż zapiszczalam i się śmiałam sama z siebie bo M przyleciał z kuchni co ja robię [emoji23] to chyba to było bo nie spotkałam się wcześniej aż tak...teraz czuje podbrzusze [emoji4] w każdym razie lekarz mówił że w każdej chwili mogą więc mam nadzieje ze jest git [emoji4]

Ja jestem nienormalna czasami [emoji23] nie wiem czy to hormony ale humorow milion na raz

Kurde też miałam po tym zastrzyku takie bóle. Byłam wtedy w pracy i myślałam że jajnik mi pępkiem wypadnie [emoji23] takiego bólu to ja nawet przy trobielach nie miałam ;) wysiadywanie jajek podczas stymulacji do ivf przy tym bólu to był pikuś :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja brałam osobno w odstępie 12h (tak pi razy drzwi te 12h ;) )Kurde też miałam po tym zastrzyku takie bóle. Byłam wtedy w pracy i myślałam że jajnik mi pępkiem wypadnie [emoji23] takiego bólu to ja nawet przy trobielach nie miałam ;) wysiadywanie jajek podczas stymulacji do ivf przy tym bólu to był pikuś :)

No to to dokładnie ja się zszokowalam[emoji23]jak debilka smialam i piszczalam z bólu a zaciesz miałam ze coś się dzieje w końcu xD
Teraz będzie mecz to idziem strzelać gola [emoji23][emoji16]

Ja też miałam po ovitrelle silny ból brzucha przez ok. 3 godziny,ale bez kłucia jajników :)
Świeżo upieczone Mamusie, które mają mthfr , szczepicie normalnie dzieci?
Ja zastrzyk dostałam o 10, a kolejnego dnia mniej więcej od 6 do 8 miałam ból, możecie się śmiać, ale ja serio miałam myśli, żeby zwolnić się tego dnia z pracy i iść do domu...

reklama
Do góry