reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beciiiia87 ja uwazam, ze za szybko zrobilas bete. Jesli owulacje mialas 05.11 to dzis dopiero 8 dzien. Zostawilabym leki.

Roxie dupka nie bierz. Wez do dopiero w czwartek. A owulacja ja mialam 19 mm a owulacja byla po 40 godzinach od zastrzyku.

Magda1208 uszy do gory. Jeszcze za wczesnie.

Teczowa sprobujcie z synkiem basen. Mojego wyciagnal.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Becia, bardzo mi przykro...

@agatush, mi lekarka kazała dac esputicon i pomaga tez. Wydaje mi sie ze nie lyka powietrza przy jedzeniu, bo rzadko jej sie odbija. Nieraz ją nosze i nosze i nic...

Becia, bardzo mi przykro...

@agatush, mi lekarka kazała dac esputicon i pomaga tez. Wydaje mi sie ze nie lyka powietrza przy jedzeniu, bo rzadko jej sie odbija. Nieraz ją nosze i nosze i nic...
Ale z moją jest to samo... Nie pozostaje nam nic oprócz przeczekania. Podobno po 3 miesiącu przechodzi [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Beciiiia87 ja uwazam, ze za szybko zrobilas bete. Jesli owulacje mialas 05.11 to dzis dopiero 8 dzien. Zostawilabym leki.

Roxie dupka nie bierz. Wez do dopiero w czwartek. A owulacja ja mialam 19 mm a owulacja byla po 40 godzinach od zastrzyku.

Magda1208 uszy do gory. Jeszcze za wczesnie.

Teczowa sprobujcie z synkiem basen. Mojego wyciagnal.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się wydaje ze moje pekły ... bo miałam straszne kłucie w jajniku ze aż mnie zwinęlo a za jakiś moment znowu w drugim aż zapiszczalam i się śmiałam sama z siebie bo M przyleciał z kuchni co ja robię [emoji23] to chyba to było bo nie spotkałam się wcześniej aż tak...teraz czuje podbrzusze [emoji4] w każdym razie lekarz mówił że w każdej chwili mogą więc mam nadzieje ze jest git [emoji4]

Ja jestem nienormalna czasami [emoji23] nie wiem czy to hormony ale humorow milion na raz

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala chodzi mi czy mogę brać razem na wieczór bo w końcu nie wiem na czym stanęło [emoji4]

Ja brałam osobno w odstępie 12h (tak pi razy drzwi te 12h ;) )
Mi się wydaje ze moje pekły ... bo miałam straszne kłucie w jajniku ze aż mnie zwinęlo a za jakiś moment znowu w drugim aż zapiszczalam i się śmiałam sama z siebie bo M przyleciał z kuchni co ja robię [emoji23] to chyba to było bo nie spotkałam się wcześniej aż tak...teraz czuje podbrzusze [emoji4] w każdym razie lekarz mówił że w każdej chwili mogą więc mam nadzieje ze jest git [emoji4]

Ja jestem nienormalna czasami [emoji23] nie wiem czy to hormony ale humorow milion na raz

Kurde też miałam po tym zastrzyku takie bóle. Byłam wtedy w pracy i myślałam że jajnik mi pępkiem wypadnie [emoji23] takiego bólu to ja nawet przy trobielach nie miałam ;) wysiadywanie jajek podczas stymulacji do ivf przy tym bólu to był pikuś :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja brałam osobno w odstępie 12h (tak pi razy drzwi te 12h ;) )Kurde też miałam po tym zastrzyku takie bóle. Byłam wtedy w pracy i myślałam że jajnik mi pępkiem wypadnie [emoji23] takiego bólu to ja nawet przy trobielach nie miałam ;) wysiadywanie jajek podczas stymulacji do ivf przy tym bólu to był pikuś :)

No to to dokładnie ja się zszokowalam[emoji23]jak debilka smialam i piszczalam z bólu a zaciesz miałam ze coś się dzieje w końcu xD
Teraz będzie mecz to idziem strzelać gola [emoji23][emoji16]

Ja też miałam po ovitrelle silny ból brzucha przez ok. 3 godziny,ale bez kłucia jajników :)
Świeżo upieczone Mamusie, które mają mthfr , szczepicie normalnie dzieci?
Ja zastrzyk dostałam o 10, a kolejnego dnia mniej więcej od 6 do 8 miałam ból, możecie się śmiać, ale ja serio miałam myśli, żeby zwolnić się tego dnia z pracy i iść do domu...

reklama
Do góry