roxie123
Fanka BB :)
... [emoji8][emoji8][emoji8]dziewczyny ponieważ czuję jajniki, cycki bolą to poszłam na betę...
wynik <0,1
źle mi
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... [emoji8][emoji8][emoji8]dziewczyny ponieważ czuję jajniki, cycki bolą to poszłam na betę...
wynik <0,1
źle mi
Po każdej drzemce daję ją na brzuszek a potem masuję i wtedy jej schodzi kupka i te gazy. u nas tez sie ten masaz sprawdza. Nie wiesz co moze powodowac te wzdecia? Na kilka dni przeszlam na diete ale nic to nie dalo.Kasiu Michaśka też ma wzdęty brzuszek. U nas cuda działa masaż. I też jest mocno smoczkowa, bo ma silny odruch ssania... więc możemy podać sobie ręce.
Cieszę się że wyjazd udany no zakraplam wodą morska, albo solą fizjologiczną, odciągamy katar no i cuda działają plastry ar.omactiv. Jest dużo lepiej
@magda1208 jest dobrze Kochana!!! Mocno zaciskam kciuki!!!
@Ilis91 ja popieram wpis @Porzeczka1234 - też nie śpię z Michaliną. Śpi u siebie w łóżeczku w swoim pokoju. Mam monitor oddechu i nianię - tak jak Porzeczka i chwalę sobie to rozwiązanie.
Hmm...ja Acard biorę cały czas, a Clexane też brałam kiedyś od owu i zajszlam wtedy ale nie utrzymalam, bo wtedy nie wiedzialam o niskim alloLece lece [emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8]
Jestem myślami z Wami [emoji4]
Ps.
To brać acard z clexane na wieczór ???
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tulę do cyca [emoji173]dziewczyny ponieważ czuję jajniki, cycki bolą to poszłam na betę...
wynik <0,1
źle mi
Ja gdziesik w styczniu, na początku mniemam, po Nowym Roku, w okolicy Trzech Króli, może ciut później@magda1208 Madziu betę masz super,nie trać nadziei, wierz w fasolkę , serduszko napewno się pokaże, [emoji173] [emoji173] [emoji173]
@burczuś @marshia to powodzenia w następn cyklu, trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]
@Ilis91 tobie też samyxh dobrych wiwści, twoja beta też wporządku
@Marthi no moj M calkiem się pochorował ma anginę ropna i antybiotyk na 10 dni[emoji20] a jaki u ciebie plan teraz?
@roxi1234 to szalej szalej....jak wszystko posprzyja będzie dobrze[emoji4] ja nie trzymam się tego acardu na noc bo z tego co zrozumiałam najlepsze ma działanie o tej porze jak ktoś ma nadciśnienie.
@czarna_mała a ty kiedy masz to crio?
poZostałe koleżanki pozdrawiam ciepło
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Po każdej drzemce daję ją na brzuszek a potem masuję i wtedy jej schodzi kupka i te gazy. u nas tez sie ten masaz sprawdza. Nie wiesz co moze powodowac te wzdecia? Na kilka dni przeszlam na diete ale nic to nie dalo.
Jak czesto / w jakich sytuacjach uzywacie smoczek?
@Porzeczka1234, mialas dzis gosci? Bo ja nie wczoraj dostala fajne prezenty z tej czarnobialej serii
@magda1208, beta rewelacja!