bobasek1990
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje za pomoc ;* Jak myślisz kiedy zacząć go brać? Rano zjadłam jeden eh :/ ale już teraz nie będę.@Funia90 nie mam regularnosci. Takich mocnych co az stekne to tak do 10 w ciagu doby. Dzis poleniuchowalam troche wiec lepiej. U mnie najgorzej jak wstaje, bo wtedy brzuch robi sie twardy jak skala i nie chce odpuszczac. Mam jeszcze m przy sobie to moge leniuchowac.
@roxi123 dupek blokuje owulke wiec go teraz nie bierz. Pregnyl powinien pomoc. Sama moglas sobie zrobic zastrzyk to tak na przyszlosc. testuje sie 14 dni po zastrzyku, wtedy bedzie wiarygodny wynik. A meza atakuj juz dzisiaj. Im wiecej kijanek tym wieksza szansa.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 nie mam regularnosci. Takich mocnych co az stekne to tak do 10 w ciagu doby. Dzis poleniuchowalam troche wiec lepiej. U mnie najgorzej jak wstaje, bo wtedy brzuch robi sie twardy jak skala i nie chce odpuszczac. Mam jeszcze m przy sobie to moge leniuchowac.
@roxi123 dupek blokuje owulke wiec go teraz nie bierz. Pregnyl powinien pomoc. Sama moglas sobie zrobic zastrzyk to tak na przyszlosc. testuje sie 14 dni po zastrzyku, wtedy bedzie wiarygodny wynik. A meza atakuj juz dzisiaj. Im wiecej kijanek tym wieksza szansa.
@bobasek1990 popieram @destino tsh ok
@destino @funia90 mnie brzuch stawiał się 3- tygodnie a szyjka cały czas trzymała
@roxie123 dupka za 2,3 dni dopiero weź teraz sexy uprawiaj
Magdziu, nie uwidoczniono echa zarodka, bo to niemożliwe, żeby już było!!!
@Ilis91, super betka:*
@bea25ta, ale już blisko! Już niedługo przytulisz córeczkę
Moja mała coś ma wzdęcia, sporo gazów ma. A wkurza mnie to, że rzadko kiedy jej się odbije po jedzeniu. Na szczęście nie płacze więc jej chyba nie boli, tylko ją te kupki budzą i trochę stęka. A że robi kupkę co 2 godziny, to słabo mi śpi w dzień.
W nocy odkładam ją do łóżeczka i śpi bardzo ładnie, kupek jest mniej. Budzę ją co 3,5 godziny na jedzenie.
Asieńka coraz częściej domaga się smoczka i muszę jej dawać, bo inaczej paluszki ssie. Ma bardzo silny odruch ssania. Ale jak widzę, że wisi mi na cycku i nie je, to też nie chcę jej trzymać i odczepiam
Jako logopedę trochę mnie gryzie ten smoczek (chociaz wyciągam jak zaśnie), ale chyba lepsze to niż ssanie paluszków, cyca czy wrzask.
@marzycielka81 alez sie ciesze ,ze wyniki sie poprawily[emoji5]trzymam kciuki za udana inseminacje
@bobasek1990 oczywiscie ,ze kropeczka rosnie[emoji5]
@matulkaa super ,ze zaczelas wyprawke,ostrzegam jest co kupowac[emoji23]
@marshia dobrze ,ze nadchodzi menda[emoji4]aaa czytam ,ze jednak nie,no ale w koncu nadejdzie[emoji5]
@bea25ta piekny kawalek brzucholka[emoji4]super,ze ktg dobre[emoji4]
@Porzeczka1234 wylaczaj domofon a co sie bedziesz przejmowac[emoji5]Zosienka juz cos urosla?
@kas90 ciesze sie ,ze pupcia zagojona[emoji4]
@llis91 @Maciejka78 ja w ogole nie mialam rzyganka [emoji4]troszke mnie mdlilo ale nie przesadnie
@agatush uuu pierwszy katarek:/ wspolczuje:/ jak sobie z nim poradzilas?zdroweczka Wam zycze[emoji8]
Taaak odpoczelismy,pogoda byla w pierwszy dzien spoko ale w sobote traficzna ,ciagle lalo,my dodatkowo z pieskiem bylismy i w sumie caly dzien lazilismy ,jedynie w gre wchodzily knajpki gdzie toleruja futrzaki,pojedlismy dobrze i wczoraj szczesliwie dojechalismy do domku.
@Destino wspolczuje skurczy,ile ich masz dziennie bo ja tez miewam kilka na dzien?
@llis91 noo piekna beta[emoji7]
@teczowa89 pieknh synus[emoji8]
@bertha trzymam kciuki za to co najlpsze dla Ciebie[emoji5]
@magda1208 przeciez to cudowne wiesci,kochana chacialas zarodek tak wczesnie[emoji5]? Jest bardzo dobrze
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom