reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

My juz po inseminacji. Nasienie w ciagu 2 miesiecy. Poprawila sie ruchliwosc z 30 na 62%, plemnikow 21 ml objetosc z 1 ml na 2,5 i morfologia 19% prawidlowych wczesniej 2%. Sama inseminacja dziwne uczucie. Chcialabym wierzyc, ze nam aie uda. Niestety nie ma tej wiary. Mam tez pytanie czy ktorys z Waszych lekarzy mowil o przedawkowaniu wit b6? Moja dr uwaza ze mam brac 25 mg co 2 dzien i powtorzyc wit b12,zrobic poziom b6 i homocysteine

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha :p nie lubimy was hehehe. Ciekawe czemu 2 osoby maja nietkniete kawy pewnie to @anetkruczek podobno niezla gadula wiec czasu na popijanie nie ma hihi. Ciekawe jakie tematy mnie dupsko nie pieklo, krostek tez nie mam i uszu czerwonych tez wiec albo anetka tlumacxy @marshia co o jest miecz hihi . Milego spotkania i duuuuzo tematow cium cium

@bertha :p nie lubimy was hehehe. Ciekawe czemu 2 osoby maja nietkniete kawy pewnie to @anetkruczek podobno niezla gadula wiec czasu na popijanie nie ma hihi. Ciekawe jakie tematy mnie dupsko nie pieklo, krostek tez nie mam i uszu czerwonych tez wiec albo anetka tlumacxy @marshia co o jest miecz hihi . Milego spotkania i duuuuzo tematow cium cium
Dziewczyny jeszcze chyba chwilke siedzą a ja juz w pociagu wracam do domku. Bylo bardzo miło! Dziewczyny są świetne! Pogadałyśmy sobie,a co;) Dziekuje za spotkanie! I oby do nastepnego...:*:*:*

@marzycielka81 kurczę to super poprawa i właśnie powinnaś teraz wierzyć; *
@burczuś super ze się poznalyscie [emoji4] uszy gorące hihihi wracaj bezpiecznie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już prawie w domku:) uszy nie powinny nikogo piec:) o nieobecnych prawie nie rozmawiałyśmy

@Ilis91 Kochana nie martw się wiele dziewczyn urodziło to i tobie się uda . Robimy wszystko co w naszej mocy reszta w rękach Boga i lekarzy. Wiem, że nie jest łatwe nie myśleć tym bardziej w naszym wypadku . Nie pozostaje nam nic innego jak wierzyć bezgranicznie wierzyć, zaufać i nie tracić nadziei
Co do objawów to nie stanowią one żadnej wyroczni w każdej ciąży miałam i teraz też mdłości zgagę i nabrzmiałe piersi. Ostatnio bolą mnie jajniki i podbrzusze czasami jelito, żołądek mam zaparcia.
Wierzę w mój cud.

@marzycielka81 Kochana z całego serca życzę aby się udało.
Cieszę się z udanego spotkania.

@burczuś to był żarcik oczywiście :))) ja dzisiaj zabiegana cały dzień dopiero fotki Wasze zobaczyłam :) a teraz się zbieramy na film :) fajnie by było gdyby kiedyś wszystkie mogły się spotkać takie wielkie babyboomowe spotkanie :D ale to będzie trudne do zrealizowania

@Ilis91 mi pomagalo myslenie, ze torbie zanika i zmniejsza sie. Ona wcale nie musi bardziej rosnac. Mysl pozytywnie.

Dziewczyny super, ze moglyscie sie spotkac.

W Poznaniu dzis swieto Niepodleglosci oraz dni ulicy sw. Marcin oraz rogale marcinskie. Czy ktoras nie poznanianka probowala?

A i powiem Wam, ze byla para ktorej dwa razy nie udalo sie podejsc do inseminacji ze wzgledu na slabe nasienie. Ja sie tego tez bardzo balam, ze nam sie nie uda podejsc

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 dzieki za wdechy [emoji8]

@magda1208 jak wiesz spokoj jest przereklamowny [emoji39] jeszcze 7 tygodni i bedzie git

@nafoczka udanej zabawy

@Ilis91 wiem, ze sie boisz, ale ciagle lezenie dobre do konca nie jest. Choc krotkie spacery... polecam

@roxi123 moze wszyscy maja dosc babki i potrzebuja odreagowac. Bawcie sie dobrze

@marzycielka81 my wierzymy za ciebie i [emoji110][emoji110][emoji110]
Nie wiem czy da sie je przedawkowac, ale przeciez dziewczyny tu duze dawki b6 braly.
Ja chcialam sprobowac rogala, ale nie mialam okazji. Moze podeslesz mi jednego na sprobowanie

@marshia to nie ulega watpliwosci, ze jestescie super babki

Dziewczyny szalalyscie [emoji1] super

My bylismy na slubie. Ginka nam pozwolila, wiec na chwile wpadlismy. Szkoda, ze tanczyc nie moge, bo bym poszalala

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry