reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 ja mojej jak się jej takie ranki robily to tylko pomagał TORMENTIOL i w szpitalu też nam to dawali i można smarowac bez obaw a skuteczny bardzo.......nam mąka ziemniaczana i wszelkie domowe sposoby nie pomagały.....
@marshia kochana rozumiem cię doskonale ja też nie jestem już młoda i ciągle coś wychodzi i tez nie wiem czy się doczekam. Ale jestes taką pozytywną osobą że napewno dasz rade i doczekasz się maleństwa, kibicuję ci.;)
@Porzeczka1234 @kas 90 no Zosieńka i Asieńka do schrupania, słodziaki, mnie też goście drażnil po porodzie ale wiecie jak to jest u mnie w rodzinie wszyscy chcieli zobaczyć ten nasz wyczekany cud, jak u Was także dacie radę dziewczyny.:)
@roxie123 to działaj, działaj ........aby z tego maleństwo było:)
@marzycielka81 to super wiadomośc, coś czuję że będzie to dla ciebie cykl szczęsliwy kochana;)
@Ilis91 bliźniaki no super, przygarniesz dwójeczkę a teraz odpoczywaj dużo i torbiel napewno się wchłonie.
@burczuś a co u Ciebie?
dziewczyny zazdraszczam spotkania też bym sie z wami spotkała ale ja mam z 500km do Wrocka

reklama
Witam się :*
15 stron nadrabiam więc pewnie się dowiem nieco nowości :)

@Funia90 ale piękny kokonik ! mój styl :) Królewna będzie spała sobie w królewskim łóżu :)
@Ilis91 super beta , nie cyferki a przyrost pamiętaj :) co do tarczycy , to jest ten problem mój największy , że ona skacze od razu do góry , a Ty bierzesz coś na tarczycę ? bóle krzyża są normalne , macica się przygotowuje i rozciąga :) progesteron mega super , ja biorę dupka więc nigdy nie wiem ile mam xd doczytałam własnie efekty wizyty...torbiel jak i krwiaczki , które się pojawiają to i się ewakuują myśle , że biorąc progesteron nic tam nie powinno pękać :) będzie dobrze :** popatrz może faktycznie dwa bobasy będą :D co do clexane ja zawsze mam kropke po zastrzyku jak pieprzyk
@Maciejka78 z tego co kiedyś słyszałam encortonu z nabiałem łączyć nie wolno , np. ja encorton jem ze śniadaniem więc wszystko inne tylko nie mleko i sery :) grejfrut to nie wiem , nie lubię więc się nigdy nie interesowałam :) super , że bije serduszko :* kochana to tylko takie osowiałe podejście lekarza jest wszystko dobrze , powiedziałby gdyby nie było , zaraz prenatalne jeju jak to ucieka czas :)
@Destino śliczny kącik dla Natanielka :) cieszę się , że lekarz Cię uspokoił widzisz malec wie , że ma siedzieć w brzuszku bo mu dobrze tam :)
@magda1208 wow jaka piękna beta , dzidzi się przykleiło na dobre albo dwa dzidzi :** kochana wszystkiego dobrego , jestem z Tobą myślami :*
@dżoł cieżko kiedy jest pod górkę :< wiem... ale grunt , że sprawy idą do przodu , pozbędziesz się polipa histero będzie ok , &&& żeby żadna bakteryja niedobra nie wyszła . Tarczycowe hm niby ok ale coś to ft4 nie wysokie ?
@marzycielka81 no i pięknie jedno jajeczko jeden plemniorek :D który masz dc ? co lekarz mówił na ten śluz z krwią ?
@Kwiatuszekk23 no to będzie dziewczynka tak ? :)
@bea25ta kiedy termin u Ciebie ? bo ja sie juz pogubiłam :)
@marshia nie jesteś psychiczna , każdy odczekany cykl się ciągnie i ciągnie także wszystko z Tobą ok :)
@kas90 jesteś mama , długo na nią czekałas to teraz samo przez siebie chuchanie i dmuchanie :*
Ja wczoraj byłam tak wyładowana z sił , że padłam w sekundzie . Pół dnia kłóciłam się z babka bo jej
wygarnęłam co myślę , i że mi na niej nie zalezy ,ani na jej zdaniu , bo to o niej świadczy , ze jej takie słowa przechodzą przez gardło .
No i pojechaliśmy na miasto M mnie wziął na sklepy żebym troche ochłoneła i sie uspokoiła , bo u mnie nerwy i żale kończą się kłuciem w mostku i bólem głowy ... ale same wiecie weszłam do agata meble i wszystko mi przeszło hahaha i mowie o jakie to ładne o jakie to ładne a M to co bierzemy ? :D no i takim sposobem kupiliśmy resztę żyrandoli do domku :) chciałam jeszcze talerze, ale takie co mi się spodobały na ekspozycji to nie było bo poszły wszystkie i będą w następnym tyg . Później pojechałam do lekarza nie czekałam długo , bo tylko jedna kobitka była przede mną . No i wróciliśmy późno .
Przez drogę mieliśmy czas pogadać i tak mnie M postawił do pionu , że naprawdę nie wyobrażam sobie życia bez niego , taki mój promyczek w codziennym życiu :)
Aha i jeszcze kupiliśmy prezenty dla dzieci na Mikołaja i nakupiłam ozdób na choinkę :D jeszcze jej nie mam , ale w tym roku będzie żywa , pierwsza choinka pierwsze święta u siebie normalnie nie mogę się doczekać :) mam nadzieje , ze nic się nie wydarzy co by to wszystko zepsuło , i mam nadzieje ,że te święta nie będą takie jak w zeszłym roku .
Gratuluje wszystkim brzuchatkom :* ja w poniedziałek wstąpię do gina na nfz podglądnąć czy już po owulacji dla własnego spokoju :) bo mam mieć jutro czy w niedzielę sama nie wiem mam atakować M jutro :p dziś 13dc

Miłego dzionka :**

@roxie i bardzo dobrze jej powiedziałaś ( starej pudernicy ) !
Następnym razem powiedz jej że nie zasługuje na miano bycia twoja babcią ! Ewentualne może być starą babka Jagą !!

Święta u siebie w domu to jest coś wspaniałego [emoji322][emoji322][emoji322][emoji4].
Ja rok temu robiłam pierwsze święta w swoim mieszkaniu , przez 10 lat jeździłam po chałupach do kogoś i nie zawsze było miło . Spędzałam tez święta w moim rodzinnym domu z mama i było super ale ja już przyzwyczajona do mieszania samej z moim M i teraz jak mamy swoi kącik to zupełnie inaczej .
Kto chce to przyjdzie a kto nie to nie .

Pojadę do kogoś , odwiedzę i wrócę na swoje salony
.
Nie przejmuj się babka nie długo będziesz szczęśliwa w swoim gniazdku , założysz super - fajną rodzinkę ;) .
Masz duże oparcie w mężu i to się liczy bo to z nim spędzisz resztę twojego życia nie z babka .

Ja wiem że słowa bolą ale olej ją z 21 piętra .

Ona jest zwyczajnie zazdrosna i złośliwa .

@porzeczka [emoji173]️śliczna malutka nasza ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 wiem i tego chcę się trzymać :) odliczam dni już prawie połowa miesiąca uff ... kanalizacja będzie kopana w przyszłym tyg więc za jakies 2 pewnie będzie wszystko tak jak trzeba do wejścia :)) dokładnie ważne że M mnie kocha babka nie jest mi do niczego potrzebna , aczkolwiek żyłam z nią praktycznie od urodzenia i przyznam , że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy .
Dzisiaj bierzemy wszystkie graty do siebie bo mi kurierzy znowu nawieźli a tu miejsca brak u mamy :)

Mówię Wam jakie sa cudowne ozdoby w sklepach , drogie strasznie bo kawałek łańcucha 25 zł szok ... ale łańcuchy to stwierdziłam ,że i w chińczyku kupi takie same a taniej ;p gdybym umiała robić takie rzeczy jednak nie mam cierpoliwości prostej kreski nie umiem narysowac a co dopiero tworzyć hahaha
Jutro chyba pójdziemy do kina na Listy do M 3 :)

@marzycielka81 trzymam kciuki za cykl jajo super i endo na pewno teraz się uda

@kas90 też mam dość odwiedzin chcę zamknąć dzwi i nie wpuszczać nikogo :p. Kasiu to ja tak próbuje luzować i tak nie szaleć kup sobie bepanten jest super mała moja ma całą dupkę zagojoną

@bea25ta kochana zuzylam 1,5 paczki tych duży podpasek zostało mi paczka albo 2 majtki miałam bawełniane i tylko te nosiłam takze:confused: jednorazowe w ogóle nie uzywałam kupiłam sobie takie plastry na bliznę i.jest o niebo lepiej daj 5 plastrów 109 zł ale przecinam na pół i jest 10 nie boli aż tak i takie wiekszy komfort . Dziś to tylko plamienia takie lekkie także chodzę od 3-4 dni podpasce

@Destino nie kłamałam, że te ostatnie tygodnie to horror kochana wytrzymasz zobaczysz i do 38 tygodnia później albo cc, sn. Będzie dobrze już niedługo synek będzie z wami ściskam Cię

@Ilis91 ja miałam zrosty i siniaki i cuda wianki kochana wbijaj igłę pod kątem 90 stopni na leżąco najlepiej tak mi.pokazała piguła po porodzie szkoda że dopiero teraz biorę neoparin 0,4

@marshia kochana zleci zobaczysz ja tez musiałam czekać pare miesięcy i nie raz płakałam że nie doczekam się a teraz jestem taka szczęśliwa Ty też będziesz zobaczymy ściskam serdecznie

ps zazdraszczam spotkania !!!

Drzemka
Kochana, na bepantenie jej sie to zrobilo. Musimy potestowac co nam sluzy, ale nie wszystko na raz :D

@ovli22 wiem i tego chcę się trzymać :) odliczam dni już prawie połowa miesiąca uff ... kanalizacja będzie kopana w przyszłym tyg więc za jakies 2 pewnie będzie wszystko tak jak trzeba do wejścia :)) dokładnie ważne że M mnie kocha babka nie jest mi do niczego potrzebna , aczkolwiek żyłam z nią praktycznie od urodzenia i przyznam , że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy .
Dzisiaj bierzemy wszystkie graty do siebie bo mi kurierzy znowu nawieźli a tu miejsca brak u mamy :)

Mówię Wam jakie sa cudowne ozdoby w sklepach , drogie strasznie bo kawałek łańcucha 25 zł szok ... ale łańcuchy to stwierdziłam ,że i w chińczyku kupi takie same a taniej ;p gdybym umiała robić takie rzeczy jednak nie mam cierpoliwości prostej kreski nie umiem narysowac a co dopiero tworzyć hahaha
Jutro chyba pójdziemy do kina na Listy do M 3 :)

Bardzo się cieszę ze już nie długo [emoji536][emoji536][emoji536].

Ja tez mam zamiar iść ma listy do M jestem ich fanka to muszę iść ha ha .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Milego spotkania dziewczyny.

Kas90 u nas sudokrem lepiej sie sprawdzil. Ze wzgledu na konsystencje.

Dziekuje, ze tak wierzycie. Kreci mnie biegunkowo wiec boje sie, ze nic z tego nie bedzie

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry