reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Już następnego ranka lepiej (czyli wczoraj) :) Miała nie iść do szkoły,ale uparła się,że chce... szalona co? Ale w 3 klasie jeszcze jestem w stanie to zrozumieć:) Czyli co...mam jechać dziś kupić bilety? :) Do której planujemy być? Bo od razu na powrót sobie bym kupiła:)

Kupuj :) Ja obstawiam, ze od tej pi x drzwi 14:00 to z 3 godzinki jak nic poplotkujemy :)

@Destino wiem, że będą świeże brzuszki. Ale ja dziś od rana mam schizę, ze już po 40 to mi nagle z dnia na dzień sie wszystko jeszcze bardziej popsuje :( Np. nie będę mogła zajść znowu :( Ja wiem, ze czas i tak upłynie i nic z tym nie zrobię. I tak najwcześniej mogłabym się starać w 3 cyklu, czyli jakoś pod koniec grudnia/początek stycznia. Ale patrząc na kalendarz i widząc te daty przeżywam katusze. Psychiczna jestem i tyle ;) wiem ;)

Księżniczka ma się dobrze. Tylko strasznie się martwię tą pupcią, jeszcze jej nie zniknelo. Lekarka widziala i kazala kupic masc alantan dermoline z wit F, co @agatush o niej pisała. Ale na ile to pomoze skoro non stop ta kupka wychodzi? Powiem wam, że ten strach o dziecko jest straszny :D mała okaz zdrowia a ja o wszystko sie martwie, o każdego bąka, koze z nosa, zadrapanie i krostke na dupci :p ale za to jak juz slodko zaśnie i na nią patrzę...<3

Księżniczka ma się dobrze. Tylko strasznie się martwię tą pupcią, jeszcze jej nie zniknelo. Lekarka widziala i kazala kupic masc alantan dermoline z wit F, co @agatush o niej pisała. Ale na ile to pomoze skoro non stop ta kupka wychodzi? Powiem wam, że ten strach o dziecko jest straszny :D mała okaz zdrowia a ja o wszystko sie martwie, o każdego bąka, koze z nosa, zadrapanie i krostke na dupci :p ale za to jak juz slodko zaśnie i na nią patrzę...<3
@kas90 kochana u nas sprawdził się clotrimazolin(tak to się chyba pisze). Poleciły mi to pielęgniarki w szpitalu. Moja córka też miała delikatną pupcię:) A zaś u mojej siostry najlepiej sprawdziła się mąka ziemniaczana.

Witam się :*
15 stron nadrabiam więc pewnie się dowiem nieco nowości :)

@Funia90 ale piękny kokonik ! mój styl :) Królewna będzie spała sobie w królewskim łóżu :)
@Ilis91 super beta , nie cyferki a przyrost pamiętaj :) co do tarczycy , to jest ten problem mój największy , że ona skacze od razu do góry , a Ty bierzesz coś na tarczycę ? bóle krzyża są normalne , macica się przygotowuje i rozciąga :) progesteron mega super , ja biorę dupka więc nigdy nie wiem ile mam xd doczytałam własnie efekty wizyty...torbiel jak i krwiaczki , które się pojawiają to i się ewakuują myśle , że biorąc progesteron nic tam nie powinno pękać :) będzie dobrze :** popatrz może faktycznie dwa bobasy będą :D co do clexane ja zawsze mam kropke po zastrzyku jak pieprzyk
@Maciejka78 z tego co kiedyś słyszałam encortonu z nabiałem łączyć nie wolno , np. ja encorton jem ze śniadaniem więc wszystko inne tylko nie mleko i sery :) grejfrut to nie wiem , nie lubię więc się nigdy nie interesowałam :) super , że bije serduszko :* kochana to tylko takie osowiałe podejście lekarza jest wszystko dobrze , powiedziałby gdyby nie było , zaraz prenatalne jeju jak to ucieka czas :)
@Destino śliczny kącik dla Natanielka :) cieszę się , że lekarz Cię uspokoił widzisz malec wie , że ma siedzieć w brzuszku bo mu dobrze tam :)
@magda1208 wow jaka piękna beta , dzidzi się przykleiło na dobre albo dwa dzidzi :** kochana wszystkiego dobrego , jestem z Tobą myślami :*
@dżoł cieżko kiedy jest pod górkę :< wiem... ale grunt , że sprawy idą do przodu , pozbędziesz się polipa histero będzie ok , &&& żeby żadna bakteryja niedobra nie wyszła . Tarczycowe hm niby ok ale coś to ft4 nie wysokie ?
@marzycielka81 no i pięknie jedno jajeczko jeden plemniorek :D który masz dc ? co lekarz mówił na ten śluz z krwią ?
@Kwiatuszekk23 no to będzie dziewczynka tak ? :)
@bea25ta kiedy termin u Ciebie ? bo ja sie juz pogubiłam :)
@marshia nie jesteś psychiczna , każdy odczekany cykl się ciągnie i ciągnie także wszystko z Tobą ok :)
@kas90 jesteś mama , długo na nią czekałas to teraz samo przez siebie chuchanie i dmuchanie :*
Ja wczoraj byłam tak wyładowana z sił , że padłam w sekundzie . Pół dnia kłóciłam się z babka bo jej
wygarnęłam co myślę , i że mi na niej nie zalezy ,ani na jej zdaniu , bo to o niej świadczy , ze jej takie słowa przechodzą przez gardło .
No i pojechaliśmy na miasto M mnie wziął na sklepy żebym troche ochłoneła i sie uspokoiła , bo u mnie nerwy i żale kończą się kłuciem w mostku i bólem głowy ... ale same wiecie weszłam do agata meble i wszystko mi przeszło hahaha i mowie o jakie to ładne o jakie to ładne a M to co bierzemy ? :D no i takim sposobem kupiliśmy resztę żyrandoli do domku :) chciałam jeszcze talerze, ale takie co mi się spodobały na ekspozycji to nie było bo poszły wszystkie i będą w następnym tyg . Później pojechałam do lekarza nie czekałam długo , bo tylko jedna kobitka była przede mną . No i wróciliśmy późno .
Przez drogę mieliśmy czas pogadać i tak mnie M postawił do pionu , że naprawdę nie wyobrażam sobie życia bez niego , taki mój promyczek w codziennym życiu :)
Aha i jeszcze kupiliśmy prezenty dla dzieci na Mikołaja i nakupiłam ozdób na choinkę :D jeszcze jej nie mam , ale w tym roku będzie żywa , pierwsza choinka pierwsze święta u siebie normalnie nie mogę się doczekać :) mam nadzieje , ze nic się nie wydarzy co by to wszystko zepsuło , i mam nadzieje ,że te święta nie będą takie jak w zeszłym roku .
Gratuluje wszystkim brzuchatkom :* ja w poniedziałek wstąpię do gina na nfz podglądnąć czy już po owulacji dla własnego spokoju :) bo mam mieć jutro czy w niedzielę sama nie wiem mam atakować M jutro :p dziś 13dc

Miłego dzionka :**

@marzycielka81 trzymam kciuki za cykl jajo super i endo na pewno teraz się uda

@kas90 też mam dość odwiedzin chcę zamknąć dzwi i nie wpuszczać nikogo :p. Kasiu to ja tak próbuje luzować i tak nie szaleć kup sobie bepanten jest super mała moja ma całą dupkę zagojoną

@bea25ta kochana zuzylam 1,5 paczki tych duży podpasek zostało mi paczka albo 2 majtki miałam bawełniane i tylko te nosiłam takze:confused: jednorazowe w ogóle nie uzywałam kupiłam sobie takie plastry na bliznę i.jest o niebo lepiej daj 5 plastrów 109 zł ale przecinam na pół i jest 10 nie boli aż tak i takie wiekszy komfort . Dziś to tylko plamienia takie lekkie także chodzę od 3-4 dni podpasce

@Destino nie kłamałam, że te ostatnie tygodnie to horror kochana wytrzymasz zobaczysz i do 38 tygodnia później albo cc, sn. Będzie dobrze już niedługo synek będzie z wami ściskam Cię

@Ilis91 ja miałam zrosty i siniaki i cuda wianki kochana wbijaj igłę pod kątem 90 stopni na leżąco najlepiej tak mi.pokazała piguła po porodzie szkoda że dopiero teraz biorę neoparin 0,4

@marshia kochana zleci zobaczysz ja tez musiałam czekać pare miesięcy i nie raz płakałam że nie doczekam się a teraz jestem taka szczęśliwa Ty też będziesz zobaczymy ściskam serdecznie

ps zazdraszczam spotkania !!!

Drzemka

Załączniki

• IMG_20171110_124619.jpg
    IMG_20171110_124619.jpg
    553,4 KB · Wyświetleń: 82
@marshia jestes normalna. Ja tez je przezywalam. Czujemy sie mlodo, a jednak wobec najwiekszego pragnienia troche starzej niz realny wiek. Przytulam Cie mocno i mam nadzieje, ze te mysli odejda w sina dal, a zastapi je nadzieja stanu blogoslawionego [emoji8]

@kas90 duzo mam poleca jak @burczus pisze po prostu make ziemniaczana. Moze sprobujcie

@roxi123 to zawsze warto atakowac chocby dla przyjemnosci

@Porzeczka1234 buziaczek dla ciebie [emoji8], m [emoji8] i malej [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry