reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Już następnego ranka lepiej (czyli wczoraj) :) Miała nie iść do szkoły,ale uparła się,że chce... szalona co? Ale w 3 klasie jeszcze jestem w stanie to zrozumieć:) Czyli co...mam jechać dziś kupić bilety? :) Do której planujemy być? Bo od razu na powrót sobie bym kupiła:)

Kupuj :) Ja obstawiam, ze od tej pi x drzwi 14:00 to z 3 godzinki jak nic poplotkujemy :)

@Destino wiem, że będą świeże brzuszki. Ale ja dziś od rana mam schizę, ze już po 40 to mi nagle z dnia na dzień sie wszystko jeszcze bardziej popsuje :( Np. nie będę mogła zajść znowu :( Ja wiem, ze czas i tak upłynie i nic z tym nie zrobię. I tak najwcześniej mogłabym się starać w 3 cyklu, czyli jakoś pod koniec grudnia/początek stycznia. Ale patrząc na kalendarz i widząc te daty przeżywam katusze. Psychiczna jestem i tyle ;) wiem ;)

Księżniczka ma się dobrze. Tylko strasznie się martwię tą pupcią, jeszcze jej nie zniknelo. Lekarka widziala i kazala kupic masc alantan dermoline z wit F, co @agatush o niej pisała. Ale na ile to pomoze skoro non stop ta kupka wychodzi? Powiem wam, że ten strach o dziecko jest straszny :D mała okaz zdrowia a ja o wszystko sie martwie, o każdego bąka, koze z nosa, zadrapanie i krostke na dupci :p ale za to jak juz slodko zaśnie i na nią patrzę...<3

Księżniczka ma się dobrze. Tylko strasznie się martwię tą pupcią, jeszcze jej nie zniknelo. Lekarka widziala i kazala kupic masc alantan dermoline z wit F, co @agatush o niej pisała. Ale na ile to pomoze skoro non stop ta kupka wychodzi? Powiem wam, że ten strach o dziecko jest straszny :D mała okaz zdrowia a ja o wszystko sie martwie, o każdego bąka, koze z nosa, zadrapanie i krostke na dupci :p ale za to jak juz slodko zaśnie i na nią patrzę...<3
@kas90 kochana u nas sprawdził się clotrimazolin(tak to się chyba pisze). Poleciły mi to pielęgniarki w szpitalu. Moja córka też miała delikatną pupcię:) A zaś u mojej siostry najlepiej sprawdziła się mąka ziemniaczana.

Witam się :*
15 stron nadrabiam więc pewnie się dowiem nieco nowości :)

@Funia90 ale piękny kokonik ! mój styl :) Królewna będzie spała sobie w królewskim łóżu :)
@Ilis91 super beta , nie cyferki a przyrost pamiętaj :) co do tarczycy , to jest ten problem mój największy , że ona skacze od razu do góry , a Ty bierzesz coś na tarczycę ? bóle krzyża są normalne , macica się przygotowuje i rozciąga :) progesteron mega super , ja biorę dupka więc nigdy nie wiem ile mam xd doczytałam własnie efekty wizyty...torbiel jak i krwiaczki , które się pojawiają to i się ewakuują myśle , że biorąc progesteron nic tam nie powinno pękać :) będzie dobrze :** popatrz może faktycznie dwa bobasy będą :D co do clexane ja zawsze mam kropke po zastrzyku jak pieprzyk
@Maciejka78 z tego co kiedyś słyszałam encortonu z nabiałem łączyć nie wolno , np. ja encorton jem ze śniadaniem więc wszystko inne tylko nie mleko i sery :) grejfrut to nie wiem , nie lubię więc się nigdy nie interesowałam :) super , że bije serduszko :* kochana to tylko takie osowiałe podejście lekarza jest wszystko dobrze , powiedziałby gdyby nie było , zaraz prenatalne jeju jak to ucieka czas :)
@Destino śliczny kącik dla Natanielka :) cieszę się , że lekarz Cię uspokoił widzisz malec wie , że ma siedzieć w brzuszku bo mu dobrze tam :)
@magda1208 wow jaka piękna beta , dzidzi się przykleiło na dobre albo dwa dzidzi :** kochana wszystkiego dobrego , jestem z Tobą myślami :*
@dżoł cieżko kiedy jest pod górkę :< wiem... ale grunt , że sprawy idą do przodu , pozbędziesz się polipa histero będzie ok , &&& żeby żadna bakteryja niedobra nie wyszła . Tarczycowe hm niby ok ale coś to ft4 nie wysokie ?
@marzycielka81 no i pięknie jedno jajeczko jeden plemniorek :D który masz dc ? co lekarz mówił na ten śluz z krwią ?
@Kwiatuszekk23 no to będzie dziewczynka tak ? :)
@bea25ta kiedy termin u Ciebie ? bo ja sie juz pogubiłam :)
@marshia nie jesteś psychiczna , każdy odczekany cykl się ciągnie i ciągnie także wszystko z Tobą ok :)
@kas90 jesteś mama , długo na nią czekałas to teraz samo przez siebie chuchanie i dmuchanie :*
Ja wczoraj byłam tak wyładowana z sił , że padłam w sekundzie . Pół dnia kłóciłam się z babka bo jej
wygarnęłam co myślę , i że mi na niej nie zalezy ,ani na jej zdaniu , bo to o niej świadczy , ze jej takie słowa przechodzą przez gardło .
No i pojechaliśmy na miasto M mnie wziął na sklepy żebym troche ochłoneła i sie uspokoiła , bo u mnie nerwy i żale kończą się kłuciem w mostku i bólem głowy ... ale same wiecie weszłam do agata meble i wszystko mi przeszło hahaha i mowie o jakie to ładne o jakie to ładne a M to co bierzemy ? :D no i takim sposobem kupiliśmy resztę żyrandoli do domku :) chciałam jeszcze talerze, ale takie co mi się spodobały na ekspozycji to nie było bo poszły wszystkie i będą w następnym tyg . Później pojechałam do lekarza nie czekałam długo , bo tylko jedna kobitka była przede mną . No i wróciliśmy późno .
Przez drogę mieliśmy czas pogadać i tak mnie M postawił do pionu , że naprawdę nie wyobrażam sobie życia bez niego , taki mój promyczek w codziennym życiu :)
Aha i jeszcze kupiliśmy prezenty dla dzieci na Mikołaja i nakupiłam ozdób na choinkę :D jeszcze jej nie mam , ale w tym roku będzie żywa , pierwsza choinka pierwsze święta u siebie normalnie nie mogę się doczekać :) mam nadzieje , ze nic się nie wydarzy co by to wszystko zepsuło , i mam nadzieje ,że te święta nie będą takie jak w zeszłym roku .
Gratuluje wszystkim brzuchatkom :* ja w poniedziałek wstąpię do gina na nfz podglądnąć czy już po owulacji dla własnego spokoju :) bo mam mieć jutro czy w niedzielę sama nie wiem mam atakować M jutro :p dziś 13dc

Miłego dzionka :**

@marzycielka81 trzymam kciuki za cykl jajo super i endo na pewno teraz się uda

@kas90 też mam dość odwiedzin chcę zamknąć dzwi i nie wpuszczać nikogo :p. Kasiu to ja tak próbuje luzować i tak nie szaleć kup sobie bepanten jest super mała moja ma całą dupkę zagojoną

@bea25ta kochana zuzylam 1,5 paczki tych duży podpasek zostało mi paczka albo 2 majtki miałam bawełniane i tylko te nosiłam takze:confused: jednorazowe w ogóle nie uzywałam kupiłam sobie takie plastry na bliznę i.jest o niebo lepiej daj 5 plastrów 109 zł ale przecinam na pół i jest 10 nie boli aż tak i takie wiekszy komfort . Dziś to tylko plamienia takie lekkie także chodzę od 3-4 dni podpasce

@Destino nie kłamałam, że te ostatnie tygodnie to horror kochana wytrzymasz zobaczysz i do 38 tygodnia później albo cc, sn. Będzie dobrze już niedługo synek będzie z wami ściskam Cię

@Ilis91 ja miałam zrosty i siniaki i cuda wianki kochana wbijaj igłę pod kątem 90 stopni na leżąco najlepiej tak mi.pokazała piguła po porodzie szkoda że dopiero teraz biorę neoparin 0,4

@marshia kochana zleci zobaczysz ja tez musiałam czekać pare miesięcy i nie raz płakałam że nie doczekam się a teraz jestem taka szczęśliwa Ty też będziesz zobaczymy ściskam serdecznie

ps zazdraszczam spotkania !!!

Drzemka

Załączniki

• IMG_20171110_124619.jpg
    IMG_20171110_124619.jpg
    553,4 KB · Wyświetleń: 87
@marshia jestes normalna. Ja tez je przezywalam. Czujemy sie mlodo, a jednak wobec najwiekszego pragnienia troche starzej niz realny wiek. Przytulam Cie mocno i mam nadzieje, ze te mysli odejda w sina dal, a zastapi je nadzieja stanu blogoslawionego [emoji8]

@kas90 duzo mam poleca jak @burczus pisze po prostu make ziemniaczana. Moze sprobujcie

@roxi123 to zawsze warto atakowac chocby dla przyjemnosci

@Porzeczka1234 buziaczek dla ciebie [emoji8], m [emoji8] i malej [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry