Witam się :*
15 stron nadrabiam więc pewnie się dowiem nieco nowości
@Funia90 ale piękny kokonik ! mój styl
Królewna będzie spała sobie w królewskim łóżu
@Ilis91 super beta , nie cyferki a przyrost pamiętaj
co do tarczycy , to jest ten problem mój największy , że ona skacze od razu do góry , a Ty bierzesz coś na tarczycę ? bóle krzyża są normalne , macica się przygotowuje i rozciąga
progesteron mega super , ja biorę dupka więc nigdy nie wiem ile mam xd doczytałam własnie efekty wizyty...torbiel jak i krwiaczki , które się pojawiają to i się ewakuują myśle , że biorąc progesteron nic tam nie powinno pękać
będzie dobrze :** popatrz może faktycznie dwa bobasy będą
co do clexane ja zawsze mam kropke po zastrzyku jak pieprzyk
@Maciejka78 z tego co kiedyś słyszałam encortonu z nabiałem łączyć nie wolno , np. ja encorton jem ze śniadaniem więc wszystko inne tylko nie mleko i sery
grejfrut to nie wiem , nie lubię więc się nigdy nie interesowałam
super , że bije serduszko :* kochana to tylko takie osowiałe podejście lekarza jest wszystko dobrze , powiedziałby gdyby nie było , zaraz prenatalne jeju jak to ucieka czas
@Destino śliczny kącik dla Natanielka
cieszę się , że lekarz Cię uspokoił widzisz malec wie , że ma siedzieć w brzuszku bo mu dobrze tam
@magda1208 wow jaka piękna beta , dzidzi się przykleiło na dobre albo dwa dzidzi :** kochana wszystkiego dobrego , jestem z Tobą myślami :*
@dżoł cieżko kiedy jest pod górkę :< wiem... ale grunt , że sprawy idą do przodu , pozbędziesz się polipa histero będzie ok , &&& żeby żadna bakteryja niedobra nie wyszła . Tarczycowe hm niby ok ale coś to ft4 nie wysokie ?
@marzycielka81 no i pięknie jedno jajeczko jeden plemniorek
który masz dc ? co lekarz mówił na ten śluz z krwią ?
@Kwiatuszekk23 no to będzie dziewczynka tak ?
@bea25ta kiedy termin u Ciebie ? bo ja sie juz pogubiłam
@marshia nie jesteś psychiczna , każdy odczekany cykl się ciągnie i ciągnie także wszystko z Tobą ok
@kas90 jesteś mama , długo na nią czekałas to teraz samo przez siebie chuchanie i dmuchanie :*
Ja wczoraj byłam tak wyładowana z sił , że padłam w sekundzie . Pół dnia kłóciłam się z babka bo jej
wygarnęłam co myślę , i że mi na niej nie zalezy ,ani na jej zdaniu , bo to o niej świadczy , ze jej takie słowa przechodzą przez gardło .
No i pojechaliśmy na miasto M mnie wziął na sklepy żebym troche ochłoneła i sie uspokoiła , bo u mnie nerwy i żale kończą się kłuciem w mostku i bólem głowy ... ale same wiecie weszłam do agata meble i wszystko mi przeszło hahaha i mowie o jakie to ładne o jakie to ładne a M to co bierzemy ?
no i takim sposobem kupiliśmy resztę żyrandoli do domku
chciałam jeszcze talerze, ale takie co mi się spodobały na ekspozycji to nie było bo poszły wszystkie i będą w następnym tyg . Później pojechałam do lekarza nie czekałam długo , bo tylko jedna kobitka była przede mną . No i wróciliśmy późno .
Przez drogę mieliśmy czas pogadać i tak mnie M postawił do pionu , że naprawdę nie wyobrażam sobie życia bez niego , taki mój promyczek w codziennym życiu
Aha i jeszcze kupiliśmy prezenty dla dzieci na Mikołaja i nakupiłam ozdób na choinkę
jeszcze jej nie mam , ale w tym roku będzie żywa , pierwsza choinka pierwsze święta u siebie normalnie nie mogę się doczekać
mam nadzieje , ze nic się nie wydarzy co by to wszystko zepsuło , i mam nadzieje ,że te święta nie będą takie jak w zeszłym roku .
Gratuluje wszystkim brzuchatkom :* ja w poniedziałek wstąpię do gina na nfz podglądnąć czy już po owulacji dla własnego spokoju
bo mam mieć jutro czy w niedzielę sama nie wiem mam atakować M jutro
dziś 13dc
Miłego dzionka :**