reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki chyba każda się zgodzi :) takich silnych jak my to nie ma
1337463011_by_lenka1306_600.jpg

Załączniki

• 1337463011_by_lenka1306_600.jpg
    1337463011_by_lenka1306_600.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 700
@kas90 ja ten alantan naprawdę polecam. Moja Michaśka też ma wrażliwą pupę ale teraz jak skończyła 8 tyg. To już tych kup tyle nie ma i pupcia wygojona. A w ostateczności ten olejek z drzewa herbacianego do kąpieli i będzie dobrze [emoji4]

U mnie też wszyscy chcieli małą zobaczyć ale wiecie co? My nie wpuscilismy nikogo przez pierwsze dwa tygodnie oprócz moich rodziców na godzinę i mojej przyjaciółki położnej która przyjechała na patronaz i bardzo się cieszę że się tak udało :-*
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino zrobilam 3 wdechy za Was[emoji5]u nas na Slasku czuc ten smog a tutaj zupelnie inaczej sie oddycha.
Tez jestem ciekawa ,ktora z nas urodzi pierwsza ,moze rowno urodzimy [emoji6]mi siw ciagle wydaje ,ze w 38 tyg urodze [emoji1]
Ciesze sie ,ze same dobre wiesci po wizycie[emoji5]

@dżoł niech szybko usuwaja i do dziela[emoji6]

@bobasek1990 do prenatalnych to szybciutko zleci[emoji5]

@llis91 ja i w tej ciazy i w pierwszej mialam torbiel,tylko w drugiej nie bylo,moja cos kolo 4 cm ,wchlonely sie
I mnie nie bolaly[emoji4]
Mowisz ,ze dr podejrzewa blizniaki[emoji16]

@kwaituszekk23 to gratuluje corci ,pieknie ,choc najwazniejsze ,ze zdrowa ,tym bardziej ,ze masz juz parke[emoji4]

@Maciejka78 gratulacje[emoji5]

@roxie123 ja czuje noskiem dwa zaplodnione jajeczka[emoji16]
Super,ze zakupy udane[emoji5]listy do M uwilbiam,pojdziemy jak tylko bedzie czas[emoji4]

@marzycielka81 kciuki za cykl[emoji5]

@kas90 to zrozumiale ,ze boisz sie o ksiezniczke[emoji5]ps jest piekna[emoji7]

@Porzeczka1234 piekna Zosienka[emoji7]odpocznijcie przed nastepnymi odwiedzinami.

My odpoczywamy nad morzem,spacerujemy jemy i spimy hehe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam serdecznie :*
Nie było mnie z wami aż 2 dni :) dostałam w pracy nowe wyzwanie opracowania budżetu na dofinansowanie dla szkoły na prawie 3 mln i siedzę jak ten buc po nocach, zasypiajac po 3 razy, no ale z drugiej strony szkoda aby taka kasa przeszła kolo nosa.
Dziś się zresetuje bo M mnie zaprosił na bal harutatywny bo zbieraja na chorego na raka kolegę wiec mam zamiar trochę pobawić.

Nie odniosę się do tego co pisalyscie ale pamiętam o was cały czas ♡
Jeśli nie gratulowalam nowozafasolkowanym to mocno wam kibicuję i czekam z niecierpliwością na nowe bobaski i skutki leczenia u pozostalych ♡♡♡
All 4 us!

Do góry