reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki chyba każda się zgodzi :) takich silnych jak my to nie ma
1337463011_by_lenka1306_600.jpg

Załączniki

• 1337463011_by_lenka1306_600.jpg
    1337463011_by_lenka1306_600.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 702
@kas90 ja ten alantan naprawdę polecam. Moja Michaśka też ma wrażliwą pupę ale teraz jak skończyła 8 tyg. To już tych kup tyle nie ma i pupcia wygojona. A w ostateczności ten olejek z drzewa herbacianego do kąpieli i będzie dobrze [emoji4]

U mnie też wszyscy chcieli małą zobaczyć ale wiecie co? My nie wpuscilismy nikogo przez pierwsze dwa tygodnie oprócz moich rodziców na godzinę i mojej przyjaciółki położnej która przyjechała na patronaz i bardzo się cieszę że się tak udało :-*
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Destino zrobilam 3 wdechy za Was[emoji5]u nas na Slasku czuc ten smog a tutaj zupelnie inaczej sie oddycha.
Tez jestem ciekawa ,ktora z nas urodzi pierwsza ,moze rowno urodzimy [emoji6]mi siw ciagle wydaje ,ze w 38 tyg urodze [emoji1]
Ciesze sie ,ze same dobre wiesci po wizycie[emoji5]

@dżoł niech szybko usuwaja i do dziela[emoji6]

@bobasek1990 do prenatalnych to szybciutko zleci[emoji5]

@llis91 ja i w tej ciazy i w pierwszej mialam torbiel,tylko w drugiej nie bylo,moja cos kolo 4 cm ,wchlonely sie
I mnie nie bolaly[emoji4]
Mowisz ,ze dr podejrzewa blizniaki[emoji16]

@kwaituszekk23 to gratuluje corci ,pieknie ,choc najwazniejsze ,ze zdrowa ,tym bardziej ,ze masz juz parke[emoji4]

@Maciejka78 gratulacje[emoji5]

@roxie123 ja czuje noskiem dwa zaplodnione jajeczka[emoji16]
Super,ze zakupy udane[emoji5]listy do M uwilbiam,pojdziemy jak tylko bedzie czas[emoji4]

@marzycielka81 kciuki za cykl[emoji5]

@kas90 to zrozumiale ,ze boisz sie o ksiezniczke[emoji5]ps jest piekna[emoji7]

@Porzeczka1234 piekna Zosienka[emoji7]odpocznijcie przed nastepnymi odwiedzinami.

My odpoczywamy nad morzem,spacerujemy jemy i spimy hehe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam serdecznie :*
Nie było mnie z wami aż 2 dni :) dostałam w pracy nowe wyzwanie opracowania budżetu na dofinansowanie dla szkoły na prawie 3 mln i siedzę jak ten buc po nocach, zasypiajac po 3 razy, no ale z drugiej strony szkoda aby taka kasa przeszła kolo nosa.
Dziś się zresetuje bo M mnie zaprosił na bal harutatywny bo zbieraja na chorego na raka kolegę wiec mam zamiar trochę pobawić.

Nie odniosę się do tego co pisalyscie ale pamiętam o was cały czas ♡
Jeśli nie gratulowalam nowozafasolkowanym to mocno wam kibicuję i czekam z niecierpliwością na nowe bobaski i skutki leczenia u pozostalych ♡♡♡
All 4 us!

Do góry