reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 moze po tym clio owu przyspieszyla i sie plodne dni zaczynaja?
U mnie znowu lata swietlne do staran....
Maluszek juz jest w domku wczoraj go widzialam niesamowite jaka kruszynka 2 kg wyobrazacie sobie? Taki wzruszajacy mini czlowieczek. Oczka sie po zabiegu ustabilizowaly ale trzeba co tydzien kontrolować.
@Ilis91 no paprze tak ta luteina niestety
@Destino jak minal dzien?

23433133_940897619391533_856360395_o.jpg

Załączniki

• 23433133_940897619391533_856360395_o.jpg
    23433133_940897619391533_856360395_o.jpg
    71,5 KB · Wyświetleń: 94
Pierwsze u Maliny drugie dzisiaj myslicie ze jest ok tylko u maliny wieksze powiekszenie zrobił bo ja widzę że kropeczka miała więcej miejsca na tym pierwszym zdjęciu ja się w ogóle nie znam pierwszy raz takie szczęście mam zobaczyć zarodek

@bobasek1990 piękna kropeczka :*nic się nie martw , po prostu inny sprzet
@iveo starania będą już niebawem zobaczysz ...ciesze się ze juz jest lepiej , wiem jak wygląda takie maleństwo bo moja ciocia urodziła wczesniaczke :) owulacja będzie teraz jakoś chyba po to też ten lek dostałam,zeby cykl uregulowac :)

Becia u mnie trochę bardziej bialy niż w 2 fazie cyklu.

Pytanko do mamus. Czy po kazdym karmieniu musze brac do odbicia? Bo np w nocy to małą rozbudza i na nowo chce cyca a nie jest juz glodna bo prawie nie ssie

reklama
@kas90 niby nie trzeba jak się karmi piersią bo niby jest tak że to o powietrze chodzi a z piersi go nie ma. Ale ja zawsze odkladalam tak żeby główkę miała na boki i dawalam pieluszke tak na wszelki wypadek jak by mała ulala. Bo to głównie o to chodzi.

Do góry