reklama
iveo
Fanka BB :)
@roxie123 moze po tym clio owu przyspieszyla i sie plodne dni zaczynaja?
U mnie znowu lata swietlne do staran....
Maluszek juz jest w domku wczoraj go widzialam niesamowite jaka kruszynka 2 kg wyobrazacie sobie? Taki wzruszajacy mini czlowieczek. Oczka sie po zabiegu ustabilizowaly ale trzeba co tydzien kontrolować.
@Ilis91 no paprze tak ta luteina niestety
@Destino jak minal dzien?
U mnie znowu lata swietlne do staran....
Maluszek juz jest w domku wczoraj go widzialam niesamowite jaka kruszynka 2 kg wyobrazacie sobie? Taki wzruszajacy mini czlowieczek. Oczka sie po zabiegu ustabilizowaly ale trzeba co tydzien kontrolować.
@Ilis91 no paprze tak ta luteina niestety
@Destino jak minal dzien?
Maciejka78
@Beciiia-87 u mnie do tej pory od ciąży raczej słaby sluz trochę przezroczystego klejącego ale nie mozna tego nazwać mokrymi majtami
bobasek1990
bobasek1990
bobasek1990
Pierwsze u Maliny drugie dzisiaj myslicie ze jest ok tylko u maliny wieksze powiekszenie zrobił bo ja widzę że kropeczka miała więcej miejsca na tym pierwszym zdjęciu ja się w ogóle nie znam pierwszy raz takie szczęście mam zobaczyć zarodek
roxie123
@bobasek1990 piękna kropeczka :*nic się nie martw , po prostu inny sprzet
@iveo starania będą już niebawem zobaczysz ...ciesze się ze juz jest lepiej , wiem jak wygląda takie maleństwo bo moja ciocia urodziła wczesniaczke owulacja będzie teraz jakoś chyba po to też ten lek dostałam,zeby cykl uregulowac
@iveo starania będą już niebawem zobaczysz ...ciesze się ze juz jest lepiej , wiem jak wygląda takie maleństwo bo moja ciocia urodziła wczesniaczke owulacja będzie teraz jakoś chyba po to też ten lek dostałam,zeby cykl uregulowac
marshia
@bobasek1990 na tym zdjęciu od Maliny Twój bąbelek wyglada jak duszek Kacperek
reklama
Podziel się: