reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ilis super ja wczoraj już jakoś tak czułam :) !!!Niech maluszek się tam zadomawia a z reszta słuchaj doktora w końcu komuś zaufac trzeba
@edloteh ja miałam tylko 3 pullowane od razu i po nich własnie mam 0.
Co do reszty wyników opiszę po powrocie dzis wieczorem bo ich nie znam.
@dżoł ja też nie pojmuje Malina bada mlr po szczepieniach i to głowny wyznacznik co dalej inni wcale nie badają... Czarna magia

reklama
Ja dzis wizytuje. Mialam.zrobic krzywa cukrową wczoraj. Nawet na nia pojechalam. Ale w kolejce mi sie zrobilo tak slabo że prawie zemdlalam. To nic, ze na krzywa przyjmuja bez kolejki, próbowałam jeszcze grac brzuchem, ale co Ci ludzie wymyslaja to szok. Stare purchawy same siedziały i noe bylo mowy zeby mnie wpuscili bo jedna juz od 5.30 stala w kolejce :errr: wiwc zrezygnowalam z badania bo balam.sie ze jak noe dalam rady stac w tej kolejce to padne na tym badaniu. Pójdę jak bede miala M, zeby w razie W mnie trzymal :rofl2:

Powodzenia na wizycie [emoji4] a to nie za wcześniej na krzywą? Ty masz dopiero 20 tc. Ja dostałam zalecenie by na nią pojechać między 24 a 28 tc. Dziewczyny a kiedy wy robiłyście?

@bertha tak, musisz być razem z mężem

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91, jak przyjedziesz to dr nie odmawia nikomu wizyty, tylko prwnie bedziesz dlugo czekac az wszystkich skonczy. Potem w ciazy dzwonisz do rejestracji i mowisz ze pani dr kazala umowic wizyte nacwtedy i wtedy i zawsze jest miejsce tylko nieraz mega pozno.

@edloteh kochanie malina robi tak, że jeśli po pullowanych mrl 0 to miesza limfocyyty kilku dawców i są pullowane ale nie od jednego dawcy tylko kilku. Dla szczegółowych przypadków czytaj ja.

@bea25ta o 11 beda nakładki

@Kwiatuszekk23 współczuję ludzie to świnie trzeba robic jak @bea25ta

@iveo pogadaj z malina on ci wyjasni dlaczego jego zdaniem mrl jest ważny trzymam kciuki daj znak co i jak

@marzycielka81 dziękuję jesteście kochane

@Maciejka78 kochana ja przed kazda wizyta O ruchów albo objawów to podświadomość

@anetkruczek ty to jesteś dobra z tymi ondonami

@bertha tak mrl zawsze z partnerem mężem

Kochane moje dziewczyny chciała bym podzielić się z wami nowiną o CUUUUUUUUUUUUUDZIE.

Beta-HCGbeta-HCG260,60mIU/mlkobiety
(przed menopauzą, nie będące w ciąży): =< 1 mIU/ml kobiety (po menopauzie) : =< 7 mIU/ml Kobiety w ciąży: 3 tydz: 5,8 – 71,2 mIU/ml 4 tydz: 9,5 – 750 5 tydz: 217 – 7138 6 tydz: 158 – 31795 7 tydz: 3697 – 163563 8 tydz: 32065 – 149571 9 tydz: 63803 – 151410 10 tydz: 46509 – 186977 12 tydz: 27832 – 210612 14 tydz: 13950 – 62530 15 tydz: 12039 – 70971 16 tydz: 9040 – 56451 17 tydz: 8175 – 55868 18 tydz: 8099 - 58176Badanie wykonano testem firmy Roche metodą elektrochemiluminescencji na aparacie Cobas.

Proszę nie miejcie mi za złe , że czynie to dzisiaj ,ale samej ciągle trudno mi w to uwierzyć choć jak wiecie modlę się nieustannie. Nie potrafię się cieszyć do końca strach mnie paraliżuje ja nigdy nie dotrwałam nawet do 8 tygodnia.
Po przeczytaniu postu @ ilis91 uznałam, że jestem wam to winna. Jestem w 4 tygodniu ciąży Łzy lecą po policzkach . Mam do siebie żal ponieważ pomimo mojej dużej wiary jakoś nie mogłam uwierzyć , że może się udać. Test zrobiłam dopiero w 28dc ponieważ miałam objawy wyszedł dodatni betę wykonałam wczoraj trochę mała 260,60.
Boje się , że wdrożenie leków w 28dc. może nie wystarczyć . Proszę pomódlcie się za nas potrzebujemy tego. Jutro będę powtarzać bęte choć jak wiecie nigdy tego nie praktykowałam..

Dziewczyny tak bardzo się boję . Strach odbiera mi chyba racjonalny sposób myślenia.
Prosiłam o cud ,ale jakoś ciężko mi było uwierzyć w, niedrożny jajowód dlatego nie testowałam wykonałam go dopiero przedwczoraj wczoraj powtórzyłam i wykonałam betę.
Nie miejcie mi za złe , że piszę o cudzie ponieważ zdaję sobie sprawę , że dopiero jak się potwierdzi zdrowa ciąża i dzieciątko przyjdzie na świat . Będzie można powiedzieć , że to cud .

reklama
@magda1208 [emoji7][emoji7][emoji7] kocham takie cuda ! Jestem całym sercem z Wami ;* [emoji8]

I nie dziwię się ze nie pisałaś tez ostatnio jakoś nie mogłam uwierzyć w te moje 2 kreski .

U Was będzie wszystko pięknie zobaczysz ;* mówiłam wystarczy jedno jajeczko i jeden mocny plemniczek i proszę nawet anatomia może sie schować ;* cudownie cieszę sie ogromnie !
Na forum wychodzi słońce [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry