reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 cudownie [emoji7] trzeba wierzyć w cuda, przestań nikt nie ma ci za złe, że teraz piszesz, rozumiemy cię bardzo dobrze. Jak ja lubię takie pozytywne wiadomości. @magda1208, @Ilis91 [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ovli22 Kochana nie miej mi proszę za złe . Proszę was o zrozumienie, ale tak trudno mi uwierzyć , że może się udać , że doczekam chwili w której usłyszę słowo mama. To dopiero początek drogi muszą potwierdzić ciąże i muszę ją donosić. Wiecie jak to jest z tą betą ona jeszcze niczego nie wyrokuje.

Wiem Madzia o twoich obawach , każda z nas je ma . Napisałam tak bardziej żartobliwie ;) [emoji173]️myśle o tobie i llis [emoji847]dziewczyny z całego serduszka życzę wam i nam wszystkim takiego cudu ;) [emoji56][emoji56]z nieba .

Ile emocji dzisiaj .

@roxie [emoji173]️dobrze , że jesteś [emoji847][emoji847]

@ porzeczka podaj lokalizacje twojego zamieszkania ! Lecę i porywam twoja Zosieńkę !

Informuje żebyś później nie miała pretensji [emoji847][emoji847][emoji847]

Jest śliczna .

@Destino ty Wy wiesz że ja ciebie i loviu [emoji173]️
Bardzo się cieszę ze z malutkim wszystko Ok .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@magda1208 kochana masz teraz swój brzuszek i mała kropeczke w nim ;* odpoczywaj bierz leki i będzie dobrze ;*
Będziesz robić przyrost ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 dziękuję kochana jestem w niej zakochana

@magda1208 będzie dobrze kochana będę się codziennie za was modlić aby św. Rita również za twoją kropkę wstawiła się do Pana. Czułam że laparoskopii u Maliny nie doczekasz. Ściskam Cię bardzo mocno i serdecznie

@Porzeczka1234 Powiem tobie że w modlitwie prosiłam abym nie musiała robić tej laparoskopii . Byłam już zmęczona po tej drożności bo dużo wycierpiałam wówczas.
Ucałuj Zosieńkę.
Czekam na rozwój sytuacji bo same wiecie , że to wszystko nie jest tak oczywiste w naszym wypadku.

Magda, ciesze się. Już nie proś Boga, ale dziękuj i wierz ze juz stał sie cud. I słuchaj sobie aktu zawierzenia, mi to przyniosło niesamowity spokoj

reklama
@magda1208 kochana masz teraz swój brzuszek i mała kropeczke w nim ;* odpoczywaj bierz leki i będzie dobrze ;*

Tak jutro już się boję.

Do góry