reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak niedługo wróci i zaczniecie staranka :) tylko po poronieniach i w XXI w już niestety nie jest tak kolorowo z ciążami ogólnie , a co dopiero ciąże mnogie :/ dużo szczęścia wtedy trzeba :) teraz sa leki, aparaty , lekarze dostep do wszystkiego a organizmy słabe

reklama
@Porzeczka1234 Kochana jak to mówią spokój nas uratuje będzie dobrze i tego się trzymamy . Kochana będę dzisiaj na mszy pomodlę się za szczęśliwe rozwiązanie.
@burczuś Nie testuje ogólnie mam kiepski nastrój jestem trochę zmęczona i wszystko mnie denerwuje do tego pokłóciłam się z teściem za , którym nigdy nie przepadałam . Jednak od dawna chciałam mu wygarnąć więc po części mi ulżyło . Widzicie nie jestem taką dobrą duszyczką.
@iveo Ciekawa sprawa z tym MRL.

@roxie123 to ty jeszcze nie wiesz, że ulotek sie nie czyta ;)
@Porzeczka1234 wszystko zalezy od szpitala, ja mialam dosłownie wszystko nawet mleko, podkłady i podpaski i tylko rzeczy do wyjscia musiał mi M przywieźć więc jeśli od szpitala nie macie daleko to mysle, że nie ma co dużo wrzucac do torby :) ah rekawiczki na łapki weź ... to juz tuz tuż
@bertha jestem myslami z tobą :*
@Funia90 bezsenność pod koniec ciąży i senność na jej poczatku to normalka :D
ps ciekawe czemu ja tej nocy spać nie moglam :p
@burczuś podobaja mi sie te "twoje" skutki uboczne :D
@mickey* upss nie pomoge, a tak wogóle to ja nikomu nie pomoge z szczepień i wlewów bom nie kumata! :)
@marzycielka81 trzymacie się?
@Maciejka78 no bo dostaniesz, jak bedziesz nas trzymac w niepewnosci! :)
@Destino wypoczywaj ile możesz, bo już nigdy tyle Ci nie będzie dane :p

za pozostałe / testujace @anetkruczek, @Ilis91, @magda1208, @iveo, @Beciiia-87 i cała reszta &&&&&&&&& :*

Och @magda1208 Madziulku...to normalne przecież,że czasami człowiek musi wygarnąć, wyrzucić z siebie trochę frustracji, bo by się udusił. Co jeszcze nie oznacza,że nie jesteś dobrą duszką, duszyczką;*
Masz w sobie wielkie pokłady mądrości życiowej i rozsądku, dlatego sądzę,że teściowi najwidoczniej się należało,skoro postanowiłaś mu powiedzieć parę słów oczywistej prawdy;) Pogoda nie sprzyja dobremu nastawieniu,ale życzę Ci, by te czarne chmury poszły sobie w siną dal:)
@roxie123 pisałaś wyżej, że Ty tylko podczytujesz,podpierasz się opiniami z forum. Wiesz,że na takim forum można napisać wszystko? Jednak publikacje medyczne mają jakieś merytoryczne podparcie. Oczywiście,że to nasze forum jest wyjątkowe i wiedzę tu dziewczyny mają przeogromną,ale czytając np kafeterię to można za głowę się złapać:/ Także życzę mądrego doboru lektury,żebyś potem se stracha nie robiła niepotrzebnie;*

Roxie, ja brałam clo wieczorem.
Żadnych skutków ubocznych się nie bój :)

Iveo, kurka, z tym mlr doopa jakaś..

U mnie biel :( jeszcze teoretycznie jest szansa, ale ja tracę nadzieje dziewczyny :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a moze oni uznają tylko u siebie badania bo sami "wpisują" wyniki wedle uznania i takie aby każda się "nadawała" na szczepienia ?
Ja mam tez dziwną sytuację z wynikami MLR. W roku 2015 robiłam MLR i wynik miałam 27,4%. W roku 2016 powtarzałam i wynik wyszedł 16,8%. A w uwagach-ostatni wynik w roku 2015-0% hamowania. To samo laboratorium. Więc co chodzi do cholerki? Nigdy tego nie wyjaśniałam.Umkło mi to.
@bertha ja tam nadziei i wiary w Twojego kropunia nie tracę;*

reklama
@bertha no na razie też nic mi się nie dzieje :D wziełam po snidaniu :) miejmy nadzieję , że jeszcze się pojawia kreseczki :*** a odpukac jesli nie to wtedy , dalej taka sama próba ? bo ja nie mam pojęcia jak to wygląda dalej

Do góry