reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Witajcie dzien dobry ale jestem zmeczona a tu jeszcze 5 h pracy mam chwile to pisze wczoraj wrocilam ok 22 bardzo zle warunki byly na dodatek w aucie wszyscy spali :/ a ja nic tylko marze o lozeczku i chociaz 1 h drzemki. Dzisiaj ide do dentysty wyleczyc zeby przed staraniami.
@roxie123 ciaza pozamaciczna zdarza sie naprawde rzadko trzeba moec wyjatkowego pecha... bierz smialo a ru bach blizniaki alebyloby super kiedys nie chcialabym ciazy blizniaczej ale po takich przejsviach nawet czworaczki moglyby byc haha
Ktos pisal o koenzymie to tez gdzies wyczytalam ze do owulacji. A wit e bierzecie?
@roxie123 ciaza pozamaciczna zdarza sie naprawde rzadko trzeba moec wyjatkowego pecha... bierz smialo a ru bach blizniaki alebyloby super kiedys nie chcialabym ciazy blizniaczej ale po takich przejsviach nawet czworaczki moglyby byc haha
Ktos pisal o koenzymie to tez gdzies wyczytalam ze do owulacji. A wit e bierzecie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
Deleted member 170039
Gość
@magda1208 to Ty wybralas imie Zosia bardzo ladne
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Funia90 kochana właśnie mam torbę podrożną spakowaną haha ale dziś zapytałam co mam wziąść bo może przesadziłam haha
@bea25ta to już na prawdę niedługo. Ale czas leci !!!
@magda1208 jesteś kochana wiesz o tym prawda. Mnie trochę strachy łapią ale nie związane z cc tylko z małą ale ... ustawiam się do pionu sama. Widzisz i imię nam się podoba to samo
@kas90 odwiedziny pokończone czas chyba na spokój haha nie wpuszczaj już nikogo.
@bobasek1990 dobrze że jesteś już lekko w pionie cieszę się , że humor i wiara w kropka wieksza. Oby ta data była również dla nas szcześliwa
@roxie123 i widzisz przeleciałaś internet żeby sprawdzić skutki closyberget mówiłam natura człowieka . Jak dziewczyny pisały przy encortonie closyberget to cukierki.
@iveo miałaś 2 wyniki mrl 2 różnymi metodami u Maliny teraz?
@burczuś trzymam kciuki za nowy cykl będziesz obstawiona i przygotowana i musisz jeszcze poćwiczyć "skoki" bo pracowicie bedzie
@magda1208 jesteś kochana wiesz o tym prawda. Mnie trochę strachy łapią ale nie związane z cc tylko z małą ale ... ustawiam się do pionu sama. Widzisz i imię nam się podoba to samo
@kas90 odwiedziny pokończone czas chyba na spokój haha nie wpuszczaj już nikogo.
@bobasek1990 dobrze że jesteś już lekko w pionie cieszę się , że humor i wiara w kropka wieksza. Oby ta data była również dla nas szcześliwa
@roxie123 i widzisz przeleciałaś internet żeby sprawdzić skutki closyberget mówiłam natura człowieka . Jak dziewczyny pisały przy encortonie closyberget to cukierki.
@burczuś trzymam kciuki za nowy cykl będziesz obstawiona i przygotowana i musisz jeszcze poćwiczyć "skoki" bo pracowicie bedzie
burczuś
@Porzeczka1234 ja chyba jakaś nie kumata...jakie skoki??@Funia90 kochana właśnie mam torbę podrożną spakowaną haha ale dziś zapytałam co mam wziąść bo może przesadziłam haha
p.s.czekamy razem z Tobą:*
D
Deleted member 170039
Gość
@Porzeczka1234 Mi rowniez sie to imie podoba trzymam kciuki i badz dzielna bie dlugo zobaczysz swoja Zosie
Porzeczka1234
@Porzeczka1234 Mi rowniez sie to imie podoba trzymam kciuki i badz dzielna bie dlugo zobaczysz swoja Zosie
Zosiu ❤❤❤. Postaram się być dzielna
roxie123
@Marthi wystawa mega musi być ... przejrzałam w internetach , też ktoś musiał wyrazić zgodę na taki proces w celach naukowych etc.
@kas90 no wcześniej do domku przychodzi troszkę , także dla mnie to dużo córcia śliczna ;* a jak TY się czujesz ? ja testuje aż po 20 gdzieś
@Porzeczka1234 śliczny pokoik :** kiedy jedziesz ? cieszę się ze zostajesz z nami też przywiązałyśmy się do Ciebie oczywiście , że czytam internety ale fora głównie , artykuły raczej rzadko , a zaczęło się od przeczytania ulotki ahhahahaha
@Destino wypoczywajcie :*
@Maciejka78 do 9tego jeszcze troche , ale zleci :*
@mickey* żebym tylko miała czym tam dojechać :/ jak zmienimy samochód to tak ale na razie nie puszczamy się na długie trasy :/ co do TSH ja ciągle zbijam , ale mój lekarz mówi , ze ciążę dobrze zacząć z jak najniższym w moim wypadku bo mi od razu winduje dużo do góry
@bea25ta a Ty jak długo jeszcze w dwupaku ?
@marzycielka81 cieszę się , że z synusiem lepiej
@agatush Niunia cudo :**
@Ilis91 kiedy testowanko ? &&&
@Beciiia-87 doczekasz się swojego cudu :*
@czarna_mala ja nigdy nie czytam ulotek hahhaha i jak przeczytałam to sobie pomyślałam co on mi dał a szukałam tylko o dawkowaniu xD
@Funia90 eh nie chce myśleć , nie wyobrażam sobie żeby jeszcze bardziej mieć pod górkę , ale przeraża mnie to jakoś :/ a Ty co spania nie masz ?
@magda1208 dziękuję za Ciebie też &&& bezustannie :****
@burczuś na razie mi sie tylko delikatnie kręci w głowie
@bobasek1990 czekamy na dobre wieści z wizyty :*
@zosiak to po pracy drzemka ) co do bliźniaków hm chyba bym się bała , bo sama wiesz jakie jest ryzyko...ciężko jest aby donosić obydwa :< chcę dzidzi byle zdrowe a co do cp hm ...mam nadzieję , że mnie ominie :/
@iveo może te szczepienia faktycznie nie były dobre w Twoim przypadku :/ trudno mi powiedziec ,bo nie mam o tym pojęcia
@bertha jak testowanie ? :*
@kas90 no wcześniej do domku przychodzi troszkę , także dla mnie to dużo córcia śliczna ;* a jak TY się czujesz ? ja testuje aż po 20 gdzieś
@Porzeczka1234 śliczny pokoik :** kiedy jedziesz ? cieszę się ze zostajesz z nami też przywiązałyśmy się do Ciebie oczywiście , że czytam internety ale fora głównie , artykuły raczej rzadko , a zaczęło się od przeczytania ulotki ahhahahaha
@Destino wypoczywajcie :*
@Maciejka78 do 9tego jeszcze troche , ale zleci :*
@mickey* żebym tylko miała czym tam dojechać :/ jak zmienimy samochód to tak ale na razie nie puszczamy się na długie trasy :/ co do TSH ja ciągle zbijam , ale mój lekarz mówi , ze ciążę dobrze zacząć z jak najniższym w moim wypadku bo mi od razu winduje dużo do góry
@bea25ta a Ty jak długo jeszcze w dwupaku ?
@marzycielka81 cieszę się , że z synusiem lepiej
@agatush Niunia cudo :**
@Ilis91 kiedy testowanko ? &&&
@Beciiia-87 doczekasz się swojego cudu :*
@czarna_mala ja nigdy nie czytam ulotek hahhaha i jak przeczytałam to sobie pomyślałam co on mi dał a szukałam tylko o dawkowaniu xD
@Funia90 eh nie chce myśleć , nie wyobrażam sobie żeby jeszcze bardziej mieć pod górkę , ale przeraża mnie to jakoś :/ a Ty co spania nie masz ?
@magda1208 dziękuję za Ciebie też &&& bezustannie :****
@burczuś na razie mi sie tylko delikatnie kręci w głowie
@bobasek1990 czekamy na dobre wieści z wizyty :*
@zosiak to po pracy drzemka ) co do bliźniaków hm chyba bym się bała , bo sama wiesz jakie jest ryzyko...ciężko jest aby donosić obydwa :< chcę dzidzi byle zdrowe a co do cp hm ...mam nadzieję , że mnie ominie :/
@iveo może te szczepienia faktycznie nie były dobre w Twoim przypadku :/ trudno mi powiedziec ,bo nie mam o tym pojęcia
@bertha jak testowanie ? :*
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
No i jejku tak sie cieszylam ze rusze cos ze soba zaczne od dentysty i bach dzwonia z gabinetu ze musza wizytw przelozyc:/ no ale nie smutam sie bo po pracy sibie utne dluzsza drzemke napewno 2 h Maz dzisiaj do mnoe dzwonil bidulek tak teskni zreszta ja tez juz nie umie tam wytrzymac chce wczesniej zjechac jednak ja wiem ze musimy jeszcze troszke sie pomeczyc aby miec kase na leczenie i nie miec nast stresu.
@roxie123 moja tesciowa urodzila blizniakow a wiec mam szwagrow blizniakow haha
Kurczr nie nadazam dzisiaj dopiero co posta napisalam Wam a znowu dzwonili xo mnoe z gabinetu ze jednak sie uda mnie ecisnac na 18.30 super
@roxie123 moja tesciowa urodzila blizniakow a wiec mam szwagrow blizniakow haha
Kurczr nie nadazam dzisiaj dopiero co posta napisalam Wam a znowu dzwonili xo mnoe z gabinetu ze jednak sie uda mnie ecisnac na 18.30 super
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: