reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234, @matulkaa w koperniku wszystko dla dziecka bylo (pampersy, chusteczki, ubrania) ja tylko dokladalam swoje pomysly, tj bepanten i emolium di ciala bo mala byla sucha. Ciuchy na wyjscie czekaly spakowane w domu. Tylko dolepilam karteczke "zabierz mi buty i kurtkę", bo sie balam ze o ym juz M nie pomysli w tym zamieszaniu haha :D cudownie ze juz wkrotce mala bedzie z tobą!

reklama
@kas90 Malutka jest przeurocza a mąż stanął na wysokości zadania.Cieszcie się sobą . Super , że nas nie opuściłaś .
@Porzeczka1234 Kochana pokoik śliczny . Już tylko godziny dzielą was od spotkania nie mogę w to uwierzyć . Tak się cieszę .
@bea25ta Tobie już też zostało nie wiele do spotkania z dzieciątkiem.
@bertha Kciuki zaciśnięte.
@marzycielka81 Cieszę się , że u was w porządku.
@Destino Kochana spokoju i zdrówka dla was.
@Funia90 Cieszę się z udanej wizyty.
@roxie123@ilis91Kciuki za starania.
[USER=101940]@iveo
Powodzenia kochana i sił w dążeniu do celu.
@mickey*Nie pomogę
@bobasek1990 @Maciejka78 Spokojnych miesięcy i samych udanych wizyt.
@marshia @dżoł Zdrówka .

Pozdrawiam brzuchatki staraczki i mamusie.[/USER]

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki :* jutro bede mieć czas aby Was poczytać i odpisac [emoji4]
Dzisiaj pisze tylko z lekkim przerażeniem bo jutro zaczynam brać Clo ...wyczytalam ze po nim jest duże ryzyko cp :/ no i na ulotce straszne skutki uboczne wypisują, a szukalam o jakiej porze to brac bo nie wiem ...jak ulotek nie czytam tak mi gały wyszły na wierzch i wołam o pomoc czy to tylko tak strasznie piszą czy tak jest... ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123 kochanie...każdy lek,który bierzemy ma skutki uboczne. Niestety lecząc poronienia nawykowe musimy brać to ryzyko na siebie. Ale popatrz ile dziewczyn z tego forum brało clo i inne takie...i skutki uboczne je ominęły. Także dont panik i bierz co tam musisz:) A jeszcze Ci powiem,że zastrzyki na pęknięcie jajeczek mają w skutkach ubocznych...ciąże mnogie;)

@Porzeczka1234 jutro imieniny mojego M a ja będę zaglądać czy Zosienka już jest na świecie życzę Ci tego bardzo
Do wszystkich staraczek śniło mi się że był wysyp kresek na forum kochane to chyba Wasz czas mocno kibicuję i wiem co przezywacie gdy nie ma tych dwóch kresek sama starałam się dobrych kilka miesięcy ale kiedyś się uda trzymam kciuki za wszystkie
U mnie ok jutro jadę po kolejna receptę na fraxiparine a w poniedziałek wizyta u Maliny mam nadzieję że kropeczka się rozwija objawy są to się tak nie martwię oby zarodeczek się pokazał

@bea25ta ten 1 wynik byl z instytutu z Krakowa w Prokocimiu takze tez nie byle jakiego.
Malina go nie uznaje ale tez tak nie wierze ze w jednym labo 37 a w drugim zero.
Albo mi te szczepienia zaszkodzily albo nie wiem....
W srode bede miec jeszcze inne wyniki zobaczymy co z nimi.

@burczuś Co u ciebie.?
@Porzeczka1234 Zapomniałam napisać ,że wybrałam imię Zosia gdybym miała dziewczynkę . Moja babcia św.pamięci miała na imię Zosia..
@bobasek1990 Cieszę się , że u ciebie dobry nastrój i więcej wiary.
Dziękuję ,że pytasz:*
U mnie cisza i spokój. Ten cykl kompletnie odpuściliśmy, bo owulację miałam dopiero 19dc?? Tak mi się to porozjeżdżało. Od najbliższego cyklu będę brała na podrasowanie jajeczek Aromek. W 3dc dostanę też Intralipid. Potem jadę na monitoring ,czy są jajeczka i jakby co to 2gi Intralipid i do dzieła:) Tylko kurcze muszę brać metyle,a ciągle o tym zapominam. Także póki co stagnacja:)
a co u Ciebie? Kiedy będziesz testować? Ja wiem, pamiętam,że owu była z niedrożnego jajnika,ale mimo to będziesz testować,prawda? Tak na luzie i bez spiny, bo przecież na nic teraz nie liczysz...ale cuda się zdarzają;*

Dzięki laski ;** a to się bierze na czczo , do jedzenia? czy rano wieczorem? Bo mi gin nie powiedział . A właśnie coś by zjeść i nie wiem :/
Zrobię kawę to usiądę z Wami [emoji8] ale na razie help! :)
@marshia jak brałaś?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry