reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha to niedaleko. Tylko estakada do gory i jestem [emoji4] oj ciekawosc zzera jak na zywo wygladasz. A ze zdjecia zdawalo sie ze z widzenia cie znam.

@marzycielka81 moze to i lepiej. Pamietaj tylko pokochac sie z mezem i czerpac z tego przyjemnosc. Buziak dla malego bohatera [emoji8]

@Porzeczka1234 a jak blisko? Zawsze jak jedziemy przez katowice to mysle o tobie i @Funia90

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Jest mi przykro bo wciąż dochodzi jakiś nowy problem.Staram się wierzyć pomimo przeciwności , ale czasami jest to bardzo trudne i wymaga dużego samozaparcia i czystego umysłu. Nie dosyć , że tyle mi powychodziło w immunologi to teraz jeszcze ta niedrożność .. Biorę clostylbegyt , ale z marnym skutkiem. Jak nie zajdę to w styczniu laparoskopia Malina chce zrobić ją sam . W grudniu czeka mnie kolejne doszczepianie. Jestem trochę zmęczona . Tak bardzo chciałabym już mieć to za sobą i cieszyć się ciążą choć pewnie w naszym wypadku to bardzo trudne . Smutno mi bez dziecka. Poszłam do kościoła dzisiaj koronka więc się pomodliłam za nas.
@porzeczka 1234 Kochana pęcherzyk w prawym jajniku pękł , ale moja Pani doktor powiedziała dzisiaj , że czekamy na @ więc musiałby wydarzyć się cud.
@bobasek1990 Wiele bym dała aby znaleźć się na twoim miejscu dlatego kochana uwierz w swój cud i nie doszukuj się złego. Wierzę , że będzie dobrze.
@bertha @czarna_mala Kochane życzę z całego serca tak jak reszcie dziewczyn cudu. Co do fryzjerki to byłam u mojej stałej do tamtej trafiłam przypadkiem.
@Funia90@Destino @bea25ta Zostało już tak nie wiele czasu do spotkania po tej stronie brzuszka.
@marshia Ściskam
@roxie123 Cieszę się z optymizmu jaki tobie towarzyszy.

Ostatnia edycja:
@magda1208 wierzę że jeśli się nie uda do stycznia to malina napewno Ci pomoże i po laparoskopi się uda ściskam Cię mocno a zobacz ja miałam niby drozne jajowody a dopiero po hsg się udało i to w tym samym cyklu i wiem że powinnam się cieszyć z tego co jest teraz więc lecę dokończyć nowenna i pomodle się za Was forumowiczki

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Jest mi przykro bo wciąż dochodzi jakiś nowy problem.Staram się wierzyć pomimo przeciwności , ale czasami jest to bardzo trudne i wymaga dużego samozaparcia i czystego umysłu. Nie dosyć , że tyle mi powychodziło w immunologi to teraz jeszcze ta niedrożność .. Biorę clostylbegyt , ale z marnym skutkiem. Jak nie zajdę to w styczniu laparoskopia Malina chce zrobić ją sam . W grudniu czeka mnie kolejne doszczepianie. Jestem trochę zmęczona . Tak bardzo chciałabym już mieć to za sobą i cieszyć się ciążą choć pewnie w naszym wypadku to bardzo trudne . Smutno mi bez dziecka. Poszłam do kościoła dzisiaj koronka więc się pomodliłam za nas.
@porzeczka 1234 Kochana pęcherzyk w prawym jajniku pękł , ale moja Pani doktor powiedziała dzisiaj , że czekamy na @ więc musiałby wydarzyć się cud.
@bobasek1990 Wiele bym dała aby znaleźć się na twoim miejscu dlatego kochana uwierz w swój cud i nie doszukuj się złego. Wierzę , że będzie dobrze.
@bertha @czarna_mala Kochane życzę z całego serca tak jak reszcie dziewczyn cudu. Co do fryzjerki to byłam u mojej stałej do tamtej trafiłam przypadkiem.
@Funia90@Destino @bea25ta Zostało już tak nie wiele czasu do spotkania po tej stronie brzuszka.
@marshia Ściskam
@roxie123 Cieszę się z optymizmu jaki tobie towarzyszy.

Madzia wiem o czym piszesz [emoji29]
Jest to strasznie męczące i irytujące bo tak naprawdę jesteśmy bezradne !

Co miesiąc czekamy jak na jakiś cud a jak nic z tego czekania nie wynika to jest bardzo duże rozczarowanie i jest po prostu smutno [emoji25][emoji25]

I tak w kółko Macieja .

@ Marzycielka81 to ty jesteś gorszy krejzol niż ja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sie bardzo boje karaluchów !!
Wręcz źle mi jest jak go widzę [emoji40][emoji40][emoji40][emoji40][emoji40]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Magda1208 ja mam podobnie jak Ty. Takze ciesze sie, ze mam zajecie. Trzymam mocno za Ciebie kciuki. Masz dobrego lekarza, wierze, ze jeszcze chwila i bedziesz w ciazy.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry