reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha to niedaleko. Tylko estakada do gory i jestem [emoji4] oj ciekawosc zzera jak na zywo wygladasz. A ze zdjecia zdawalo sie ze z widzenia cie znam.

@marzycielka81 moze to i lepiej. Pamietaj tylko pokochac sie z mezem i czerpac z tego przyjemnosc. Buziak dla malego bohatera [emoji8]

@Porzeczka1234 a jak blisko? Zawsze jak jedziemy przez katowice to mysle o tobie i @Funia90

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Jest mi przykro bo wciąż dochodzi jakiś nowy problem.Staram się wierzyć pomimo przeciwności , ale czasami jest to bardzo trudne i wymaga dużego samozaparcia i czystego umysłu. Nie dosyć , że tyle mi powychodziło w immunologi to teraz jeszcze ta niedrożność .. Biorę clostylbegyt , ale z marnym skutkiem. Jak nie zajdę to w styczniu laparoskopia Malina chce zrobić ją sam . W grudniu czeka mnie kolejne doszczepianie. Jestem trochę zmęczona . Tak bardzo chciałabym już mieć to za sobą i cieszyć się ciążą choć pewnie w naszym wypadku to bardzo trudne . Smutno mi bez dziecka. Poszłam do kościoła dzisiaj koronka więc się pomodliłam za nas.
@porzeczka 1234 Kochana pęcherzyk w prawym jajniku pękł , ale moja Pani doktor powiedziała dzisiaj , że czekamy na @ więc musiałby wydarzyć się cud.
@bobasek1990 Wiele bym dała aby znaleźć się na twoim miejscu dlatego kochana uwierz w swój cud i nie doszukuj się złego. Wierzę , że będzie dobrze.
@bertha @czarna_mala Kochane życzę z całego serca tak jak reszcie dziewczyn cudu. Co do fryzjerki to byłam u mojej stałej do tamtej trafiłam przypadkiem.
@Funia90@Destino @bea25ta Zostało już tak nie wiele czasu do spotkania po tej stronie brzuszka.
@marshia Ściskam
@roxie123 Cieszę się z optymizmu jaki tobie towarzyszy.

Ostatnia edycja:
@magda1208 wierzę że jeśli się nie uda do stycznia to malina napewno Ci pomoże i po laparoskopi się uda ściskam Cię mocno a zobacz ja miałam niby drozne jajowody a dopiero po hsg się udało i to w tym samym cyklu i wiem że powinnam się cieszyć z tego co jest teraz więc lecę dokończyć nowenna i pomodle się za Was forumowiczki

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Jest mi przykro bo wciąż dochodzi jakiś nowy problem.Staram się wierzyć pomimo przeciwności , ale czasami jest to bardzo trudne i wymaga dużego samozaparcia i czystego umysłu. Nie dosyć , że tyle mi powychodziło w immunologi to teraz jeszcze ta niedrożność .. Biorę clostylbegyt , ale z marnym skutkiem. Jak nie zajdę to w styczniu laparoskopia Malina chce zrobić ją sam . W grudniu czeka mnie kolejne doszczepianie. Jestem trochę zmęczona . Tak bardzo chciałabym już mieć to za sobą i cieszyć się ciążą choć pewnie w naszym wypadku to bardzo trudne . Smutno mi bez dziecka. Poszłam do kościoła dzisiaj koronka więc się pomodliłam za nas.
@porzeczka 1234 Kochana pęcherzyk w prawym jajniku pękł , ale moja Pani doktor powiedziała dzisiaj , że czekamy na @ więc musiałby wydarzyć się cud.
@bobasek1990 Wiele bym dała aby znaleźć się na twoim miejscu dlatego kochana uwierz w swój cud i nie doszukuj się złego. Wierzę , że będzie dobrze.
@bertha @czarna_mala Kochane życzę z całego serca tak jak reszcie dziewczyn cudu. Co do fryzjerki to byłam u mojej stałej do tamtej trafiłam przypadkiem.
@Funia90@Destino @bea25ta Zostało już tak nie wiele czasu do spotkania po tej stronie brzuszka.
@marshia Ściskam
@roxie123 Cieszę się z optymizmu jaki tobie towarzyszy.

Madzia wiem o czym piszesz [emoji29]
Jest to strasznie męczące i irytujące bo tak naprawdę jesteśmy bezradne !

Co miesiąc czekamy jak na jakiś cud a jak nic z tego czekania nie wynika to jest bardzo duże rozczarowanie i jest po prostu smutno [emoji25][emoji25]

I tak w kółko Macieja .

@ Marzycielka81 to ty jesteś gorszy krejzol niż ja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sie bardzo boje karaluchów !!
Wręcz źle mi jest jak go widzę [emoji40][emoji40][emoji40][emoji40][emoji40]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Magda1208 ja mam podobnie jak Ty. Takze ciesze sie, ze mam zajecie. Trzymam mocno za Ciebie kciuki. Masz dobrego lekarza, wierze, ze jeszcze chwila i bedziesz w ciazy.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry