kochane tyle produkujecie , ze nie nadganiam a czytam i pisze zwykle tylko z rana w pracy, bo później brak czasu
@Maciejka78 gratuluję, nie mogło być inaczej czułam że u ciebie wszytsko wporządku będzie
. Ja też mam żółty mocz odkąd zaczełam brać metyle, pytałam dziewcząt tu na forum mówiły że to normalne.
@bertha jesteś już w dwupaku cudownie teraz maluszek zadomowi się na pięknych 9 miesiecy
@Destino dziękuję, u mnie @się rozkręciła jak czułam, może następny cykl będzie lepszy, wow u Ciebie już 28 tydzień, jak ten czs pędzi super jużbliżej do spotkania z synkiem
@czarna_mala gdzie ty się kobieto podziewałaś jak Cię nie było, tęskniłam
@magda1208 czuję że grudzień będzie dla ciebie szczęsliwym miesiącem i ty doczekasz się w końcu swojego cudu kochana
@bobasek1990 ciesze się że lepiej się czujesz teraz aby do wizyty przetrzymać, ale napewno wszystko bęzie dobrze z maluszkiem
@Ilis91 kicuki za zagnieżdzonko
@Funia90 wiem, że się martwisz ale jak lekarz ostatnio cię uspokoił i wszytsko dobrze z maleńką to może nie ma co się co chwila katowac tym badaniem słońce, może "taki twój urok'
@marshia jestes silną konieta i wiem że choć teraz masz chwilę zwątpienia, staniesz do walki o swój maleńki cud
@kas90 zdrówka dla maleńkiej i niedługo Was wypuszczą "w domu to w domu" ja z moją dwa tygodnie byłam w szpitalu....ciągło mi sięstrasznie ale najważniejsze zdrówko dzidzi