reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

wiecie co, KOCHAM WAS za to wsparcie, juz nie tyle dla mnie bo tez oczywiście, że bezwarunkowo tak, ale dla @apolinka, króra była kiedyś kiedyś teraz wyskoczyła jak "filip z konopii" (bez urazy :) ) i mimo wszystko pomogłyscie! i tak ma być!!! :*
ja troche nocy odespałam bo dziś M spał z wikusiem widząc jak bardzo jestem zmeczona tym szelejacym ciśnieniem a ja mam postanowienie pójscia do kardiologa

reklama
@nafoczka wsparcie jest podstawą na tym forum ;** idź do doktorka i zadbaj o siebie bo z ciśnieniem nie ma żartów; *

A u mnie 31dc i @ nie ma :/ ileż można czekać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@nafoczka Ty jesteś nam tu bardzo potrzebna:) Nie znikaj,nie bunkruj się:) Jasne jest to,że nie możesz już ogarnąć naszych wszystkich historii,ale doradzaj, jeśli możesz:) I też popieram, że nasze forum jest wyjątkowe i pomocne:) i myślę,że nowe dziewczyny też szybciutko czują się częścią tego forum:)

15090890316341106910875.jpg
Dzien dobry z rana :)
Ja juz od 4 dzis nie spie to chyba emocje dnia wczorajszego a potem jak przysnelam kolo 6 to dopiero sie obudzilam:o. Straszny sen mialam, ze krwawilam (czytam to na opak) i zla jestem bo 1. Encorton dopiero wzielam 2.mialam isc do labo na kwas foliowy a poniewaz tabsy musialam zjesc i zjesc musialam i dupka z labo no ale nic reszta dnia bedzie lepsza :yes:

Dziewczyny wywlekam znow temat prosze nie bijcie tylko przetlumaczcie ;)
Chodzi o metyle i witaminki w ciazy co brac?
Sen z powiek spedza mi ten moj jaskrawozoltawy mocz a wlasnie przeczytalam na podsumowaniu jak nasza @kas90 pisala, ze to oznaka braku wchlaniania. I pytanko co bierzecie/macie brac w ciazy? Ja mam bcomplex metyli 1x1+ mama dha plus tylko 1 tabse mam brac dziennie choc zalecenia jest 2× na opakowaniu no ale mam nie przesadzic z metylami dlatego tylko jedna brac ale wiecie tam tez jest jod dha i wit. D a nie D3 i boje sie ze tych bedzie za malo przez to?
Moja ginekolog bagatelizuje moje zolte sikance mowi, ze to normalne nadmiar wydalam. A ja jakas wrazliwa jestem na tym punkcie. Nie mam mutacji mthfr ani leiden ale homocysteine mialam podwyzszona przed metylami kolo 10.
Moze ten femibion natal 1 albo 2 bylby lepszy?
No pomozcie bo juz nie wiem?

Załączniki

• 15090890316341106910875.jpg
    15090890316341106910875.jpg
    876,3 KB · Wyświetleń: 364
@burczuś podkreślę , że tutaj dziewczyny starają się jedna drugą zrozumieć , wytłumaczyć , doradzić ... na drugim wątku gdzieś to trochę zanikło niestety... tutaj wiem , że jak napiszę to dostanę dobrą radę :)

@roxie123 pocwicz to @ przyjdzie wczesniej u mnie zawsze dzialalo ale naprawde chcesz zeby przyszla?
I jeszcze pytanko bo nafoczki nie chce meczyc niech sobie odpocznie Kochana jak sie wbic w ten watek zamkniety. Po wejsciu na linka zamknietego z linku nafoczki widze tylko kilka maili np. zdjec Malutkiej Kas nie widze hyyy???

@kas90 ale slodko Asienka wyglada taki grzeczny do calołowania babelek :D
@marshia alez Ty wszystko Kochana ogarniasz pozazdraszczam ;) rocznice mielismy wczoraj dlatego moim M. Musialam sie zajac ;) a ze na L4 jestem do dzis niestety tylko to wyjscie na miacho nie wchodzilo w gre ale sobie odbijemy jeszcze. W kazdym razie BARDZO DZIEKUJE :)))
@magda1208 ale sie pieknie urodzilas ;) ja sylwestrowa dziewczyna jestem o))

Ja lutki nie mam ale pamietajcie ze mam immunosupresje gdyby ktoras od Pasnika miala @marshia @dżoł jakby cos dajcie znac

kochane tyle produkujecie , ze nie nadganiam a czytam i pisze zwykle tylko z rana w pracy, bo później brak czasu:baffled:

@Maciejka78 gratuluję, nie mogło być inaczej czułam że u ciebie wszytsko wporządku będzie:). Ja też mam żółty mocz odkąd zaczełam brać metyle, pytałam dziewcząt tu na forum mówiły że to normalne.
@bertha jesteś już w dwupaku cudownie teraz maluszek zadomowi się na pięknych 9 miesiecy:)
@Destino dziękuję, u mnie @się rozkręciła jak czułam, może następny cykl będzie lepszy, wow u Ciebie już 28 tydzień, jak ten czs pędzi super jużbliżej do spotkania z synkiem
@czarna_mala gdzie ty się kobieto podziewałaś jak Cię nie było, tęskniłam :)
@magda1208 czuję że grudzień będzie dla ciebie szczęsliwym miesiącem i ty doczekasz się w końcu swojego cudu kochana
@bobasek1990 ciesze się że lepiej się czujesz teraz aby do wizyty przetrzymać, ale napewno wszystko bęzie dobrze z maluszkiem
@Ilis91 kicuki za zagnieżdzonko;)
@Funia90 wiem, że się martwisz ale jak lekarz ostatnio cię uspokoił i wszytsko dobrze z maleńką to może nie ma co się co chwila katowac tym badaniem słońce, może "taki twój urok'
@marshia jestes silną konieta i wiem że choć teraz masz chwilę zwątpienia, staniesz do walki o swój maleńki cud
@kas90 zdrówka dla maleńkiej i niedługo Was wypuszczą "w domu to w domu" ja z moją dwa tygodnie byłam w szpitalu....ciągło mi sięstrasznie ale najważniejsze zdrówko dzidzi

reklama
Do góry