reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxi123 o to oswiadczenie woli przy badaniu kariotypow sie nie martw, bo oddajac material do badan genetycznych jakichkolwiek zawsze sie je podpisuje. Ale o to ma zadbac lab w ktorym zrobicie badanie. A kacikiem pochwale sie jak wroce w przyszlym tygodniu. Jestem w Gliwicach, bo mamcia ma urodziny
A tak w ogole to zrob sobie test. Moja mama urodzila siostre z gumki [emoji4]

@kas90 zdroweczka dla malej Asiulki i dla ciebie mamusiu. Dobrze ze jestescie razem.

@bea25ta super, ze dziewczynka tak risnie... ku pokrzepieniu serc rodzicow

@nafoczka ty w gorsze dni nigdzie sie nie zakopuj tylko wracaj do nas. Bedziemy tulic, stawiac na nogi, kawe razem pic. Z nami bedzie ci dobrze

@Nadja_n dobrze ze samo zeszlo. Posluchaj Pasnika i dzialaj. Ale tez pomysl nad in vitro. Czasem dobrze wyselekcjonowac plemniki. Historia berthy duzo nas uczy, mnie nade wszystko.

@Maciejka78 sliczne serduszko prawda. Gratuluje dziewczyno. Teraz niech pieknie i zdrowo sie rozwija. Jak patrze na usg to zawsze leca lzy i mowie ze nasze malenstwo jest sliczne. Lekarze mowia gdzie tam sliczne, ale dla mnie jest po prostu piekne. I jeszcze jak mi w 4d pokazuja to sie rozplywam

@Marthi badania dobre jak juz wiesz z wizyty. Tu wazny byl stosunek fsh do lh, ale tez jest w porzadku. Tylko sie cieszyc. Mam nadzieje, ze to uslyszalas u lekarza.

@matulkaa tez balam sie pisac ze dobrze. To wlasciwy czas na radosc i z bycia w stanie blogoslawionym -jak u nas to okreslenie bardzo sie sprawdza kochane- jak i z zakupow dla maluszka. Rosnijcie w sile
U mnie ddimery miesiac temu byly 860, a tydzien temu spadly do ok 500. Wciaz trudno mi w to uwietzyc. Sprawdze za 3 tyg. A norma naprawde do 2000, 2500. Konsultacje nawet z ginem zawsze warto zrobic.

@Ilis91 przyjmij kondolecje z powodu straty babci. Zycie czasem tak nas obciaza. My w ubieglym roku w pazfzierniku chowalismy tate m. W 3 miesiace czlowiek zgasl. A w czerwcu tego roku babcie. To ciezkie chwile dla ciebie i rodziny. Ale tez sojusznik po tamtej stronie. Ja np z dziadziusiem, ktorego nie ma z nami ponad 20 lat wciaz sobie gadam. To jemu powierzylam moje aniolki i koteczka. Wiem ze sa w dobrych rekach. Przytulam [emoji22]

@Beciiia-87 gdzie bylas jak cie nie bylo

@Funia90 ciesze sie ze troche sie uspokoilas. Madry lekarz ci sie trafil i zaangazowany. Nie jego pacjentka i telefon, a jednak nie okpil sprawy. To mu sie chwali. Tobie rowniez za sprawne dzialanie. U nad niby ddimery ostatnio spadly, ale milewicz nie byl zadowolony, ze wyniki z diagnostyki. Nastepnym razem zrobie w Synevo i sprawdze jakie sa naprawde, bo zyly mnie bola. Co do lozeczka udalo nam sie kupic uzywane stad taka cena, ale w na tyle dobrym stanie, ze nie musze odnawiac. Co mnie cieszy, bo brzuszek juz utrudnia schylanie [emoji7]

@mala79 zycze ci cudaczka jak nie w tym, to w nastepnym cyklu.

@czarna_mala niech twoje dzieci czekaja na ciebie, wracaj po nie jak najszybciej [emoji110][emoji110][emoji110]

@bertha tulcie sie do siebie mocniutko, a blastus niech sie rekoma, nogami i zebami trzyma mamusi. Powodzenia Skarbie

@bobasek1990 listopad za pasem, a 8 tez niedlugo. Jestesmy dobrej mysli

@iveo czekamy na mlra twojego, oby conajmniej 60

@Porzeczka1234 cudnie sluchac takich wiesci. Chyba czesciej trzeba jesc babeczki co by ktg ladnie wychodzilo [emoji4] ciesze sie razem z toba

@Avita, @agatush, @asia669 moj brzuszku [emoji7][emoji8][emoji178]

@marshia ogarniesz sie i teraz. Daj sobie czas. Sa chwile, kiedy to wszystko jakos inaczej do nas dociera i wgniata w ziemie... potem jednak powstajemy, inni odmienieni nieco, ale to wciaz my. Z toba tez tak bedzie, tylko potrzebujesz czasu i swiatla. I pamietaj...NIE JESTES SAMA KOCHANIE [emoji178][emoji179][emoji178]

@Apollinka wy na jakim juz etapie? Jakby co mam dowcipna 100 lutki. Pisz jak trzeba, mam przy sobie listek, a jakby co dosle reszte w poniedzialek.

No i przebrnelam. Bardzo lubie was czytac. Wczoraj odpisywalam, ale zezarlo posta. Wiec pisze z rana... wszyscy spia nawet kot i pies. Kupilismy wozek. Ciesze sie, bo to duzy zakup, a m jeszcze pracy nie znalazl. Uzywany, wiec niedrogi, w kolorze hegalumpka i na paskach jak chcialam. Potem sobie lepsza spacerowke kupimy. Jestesmy u rodzicow. Gwarno tu. Cos zwietzaki odnalezc sie nie moga choc miejsce dobrze znaja. Najgorzej znosi to kot i... Nataniel. Wycofal sie. Zupelnie przestal sie ruszac. Ani w dzien ani w nocy. Zyje, bo odpowiada na pukanie w brzuszek. Ale jest cichutenki. Moze sie boi. Rodzicow tez zna, bo slyszal wielokrotnie. Cos mu jednak nie pasi. Wiec oczywiscie matka wariatka sie stresuje. Szkoda mi go, uspokajam, musi sie uczyc ludzi. A jednak sie martwie

Dzis 28 tc [emoji4][emoji7][emoji179]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@kas90 mała faktycznie jak na wczasach [emoji7][emoji41] slodzinka .
Aha a już rozumiem [emoji4]
@Destino jadę dziś po skierowanie [emoji4]ciekawe ile bede czekać . Najlepsze zuczenia dla mamy [emoji4] u nas to raczej nie ciąża tylko długi cykl wiedzialabym [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino a moze Nati - moge tak mowic?? Nasluchuje babci i dziadzia??

@apolinka bedzie miala rowniez brzuszek do oddania. Mam tez luteine setke jak cos.

@Porzeczka1234 patrzysz na termin wg miesiaczki i wg usg wykonanego teraz i masz zaledwie dwa dni roznicy?! Mi sie totalnie rozjechaly terminy aale mam czekac do 39t

Ostatnia edycja:
@bea25ta Nati to damski skrót [emoji4] całe życie mnie tak wołają ; **
Natanek zawsze słyszę jeśli chodzi o chłopca [emoji4] a jak się czujesz ? Kurczę Ty już chyba meta teraz co ? [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa destino przelom grudnia i stycznia. To trudny brzuszek[emoji32], wiec sie nie dziwie, ze nie ma chetnych [emoji39]

@bea25ta pewnie ze mozesz, tez czasem tak mowie... Moze slucha... troche z nim pogadalam, troche sie pobawilam, m nauczyl go, ze puka w brzuch i czeka na odpowiedz ruchem. Dziala. Wiec wykorzystalam zanawe by sprawdzic i sie zaczal wiercic ku mojej radosci [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry