reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję kochane za odpowiedź .
@Destino Kochana mam dawkę 2,5 mg podczas rozmowy doktor powiedział, że pół a na recepcie 1x1.
@Porzeczka1234 Dziękuję jak zawsze za miłe słowo. Nie mogę się doczekać małej bydluniowej chciała bym abyś była już spokojna i szczęśliwa.
Wiem , że Malina to po części specyficzny doktorek , ale ufam mu a raczej jego doświadczeniu i wiedzy. Denerwuje mnie tylko,jego podejście.
@Maciejka78 Kciuki za wizytę.
@Roxie1234 Cieszę się ,że dobry humor nie opuszcza.
@Funia90 Pozdrawiam
@kas90 Pozdrawiam
@pixi.nova Co u ciebie.?

@anetkruczek ja juz nic nie wiem:/
Boje sie ,ze lekarz mi jutro powie,ze mam sie nie marwtic bo mam heparyne i nie dojdzie do zakrzepu:/
A ja sama nie potrafie decydowac.

@llis91 nie chodze do hematologa,dzis kolezanka byla u genetyka i powiedziala jej ,ze ma isc do hematologa wlasnie i ,ze podobno nie ma prywatnie mozliwosci tylko na nfz i terminy ok pol roku.
Nie wiem czy to prawda:/

Dziewczyny a czy acard tez wplywa na ten wynik?moze powinnam brac 150 mg ,juz kombinuje jak moge

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 nie wiem co ci podpowiedziec. Ja ostatnio aptt tez mialam w dolnej granicy, ale ddimery spadly. Staram sie nie stresowac. Moze lepiej zapytac hematologa o to?

@magda1208 ja bralam 2x1. Zaczynalam malymi dawkami od cwiartki i zwiekszalam co 7 dni. Jak masz 1 to najlepiej na noc brac wtedy tak nie odczuwasz skutkow ubocznych. Ja mniej jadlam, nie mialam apetytu i chudlam.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 zastrzyk biore zawsze ok 22 ,rano jade raz jeszcze na pobranie a potem do gina sie zapytac co robic.
Biore acard 75 mg i zastanawiam sie wlasnie czy on tez wplywa na ten wynik ?moze powinnam brac wiecej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia, ciesze sie ze jestes zadowolona z wizyty.
Mysle ze o ktorej acard a clexane to bez roznicy moze faktycznie. Tu w szpitalu daja mi fraxi 0,3 kolo poludnia.
Nie nadrobie wiecej stron :(
JAk wczoraj walczylysmy razem z poloznymi laktacyjnymi, zeby mala otworzyla buzie, tak dzis nie moge jej odlaczyc od cyca bo wrzask straszny :D ale doslownie. Polozna kkazala robic przerwy miedzy karmieniami, bo inaczej sutko mi rozwali :D (na razie tylko siare mam). Ale udalo sie znalezc rozwiazanie. Maz przejmuje ja na ten czas i mie ma krzyku o cyca i spi... te dzieci to cwaniaki jednak :D
Kto ma pytania o szpital kopernika,to wywplywac, bo onaczej moge nie doczytac ;( moze w domu bedzie latwiej, bo M mi ja przejmie :)

reklama
Do góry