reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dobra wywalilo mnie.

Burczuc ciesze sie, ze macie plan.

Magda1208 ja bym nie potrafila zdzierzyc takiego zachowania lekarza. Trzymam kciuki za obnizenie prolaktyny

Destino dziekuje. Maly buraki bardzo lubi ale watpie by pokrzywe wypil.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marshia na konsultacje warto isc teraz. Inhibiny badac mi nie kazali do in vitro. Jest szansa ze ten lekarz bedzoe cie przekonywal do in vitro. Zapytaj go czy pol roku zrobi roznice. Dalabys sobie szanse na naturalne a potem inne drogi. Mi dr P mowil, ze pol roku nie robi zadnej roznicy. Dla nas zrobilo, bo jest Nataniel.

@zosiak takie rzeczy mocno w nas siedza. Co prawda mi nie usuneli jajnika, ale tez mialam nieczynny, zrosniety z macica. A wyobraz sobie ze moja ciaza wlasnie z niego jest. Cos ci jeszcze powiem. Moja mama miala usunietu jajnik z jajowodem bo pekl. A teraz na usg ma obydwa [emoji4]. Wiem kochana, ze ciezko uwierzyc, ale ciaza to jedno jajeczko i jeden plemnik. Moze jednak sie uda. Trzeba tylko pilnowac by byl drozny. A naprawde warto walczyc mimo ze jest ciezko, leca lzy i traci sie zapal. Po to tu jestesmy, by dodawac sobie wiary w niemozliwe i to niemozliwe osiagac.

@marzycielka81 zrob, daj, poslodz miodem i powiedz ze swietna herbatka [emoji32] moze wypije

@Porzeczka1234 rozumiem. Malenka niech siedzi tyle ile potrzebuje, a potem wpada w twoje ramiona

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczynki :* przepraszam, że tak znikłam ale musiałam chyba dojść do siebie. Ogólnie pochłonęła mnie praca ale postaram się Was nadrobić bo ciekawa jestem jakie są dalsze Wasze losy...
Ech.. słuchajcie . Wywalczyłam accofil na ten cykl u innego lekarza także próbuję..
Tylko przepisał mi go co 3 dni.. hmmm często coś..na 15 dni i zobaczymy co dalej..

@anetkruczek ja 3 bo jeszcze styczniowki[emoji23]

@marshia polecam sie[emoji4]

@Destino ostatnio mam cos duzo na glowie,ale daje rade[emoji4]

Dziewczyny bylam dzis na aptt ostatni wynik 28 a dzis znow 26,17
Norma od 25,9 kurde ,czemu znow sie zmniejszylo,ja nie wiem co robic?[emoji15]moze to badanie nie jest do konca wiarygodne?juz sama nie wiem,jutro moze znow pojade bo nie wiem co mam robic ,czy brac wieksza dakwe czy co

@Porzeczka1234 ale lasnecja z Ciebie[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry