reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł nie znam się ;/
@ovli22 ja nie wiem jak oni tam leczą :D wazne żeby pomogło :D
@anetkruczek oki to tak zrobię ;D czytałam że taka herbata na wywołanie porodu jest xD a mogę to posłodzić ?

Roxie uwierz ja tez nie wiem jak oni tutaj leczą .

@Anetka może jednak byś mi to teraz wysłała ?!
Kuźwa sama już nie wiem !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@ovli22 bierz teraz bo jak zaciążysz to będziesz panikować ja pisałam ostatnio , że fraxi ,clexan i fragmin to to samo tylko przelicznik ma inny @nafoczka wkleiła go na wątek o ciążach zakończonych sukcesem spójrz sobie tam

@bertha odezwij się bo nie na żarty zaczynam się martwić

Ok dziękuje zaraz sprawdzę [emoji8][emoji8][emoji8]
Już sprawdziłam [emoji851]
To z tego co wychodzi to 0,2 fragmin to 0,6 flaxyparine [emoji79]
To teraz nie wiem czy to jest dobrze czy źle .
1508925963-d2e3d7f7640bf836-aaaaaa.jpeg

Pranie ; ile bierzecie jednostek clexanu ?
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
@ovli22 mhhh trzeba by było jednak moim zdaniem pogadać z lekarzem ja nigdy fragminiu nie stosowałam wiem , że jest na rynku i tu kończy się moja wiedza na ten temat . Mogę zapytać moja dr we wtorek jak chcesz bo mam wizytę powinna wiedzieć chyba. Ja biorę fraxi 0,8 aktualnie

@ovli22 mhhh trzeba by było jednak moim zdaniem pogadać z lekarzem ja nigdy fragminiu nie stosowałam wiem , że jest na rynku i tu kończy się moja wiedza na ten temat . Mogę zapytać moja dr we wtorek jak chcesz bo mam wizytę powinna wiedzieć chyba. Ja biorę fraxi 0,8 aktualnie

Proszę cię bardzo o zapytanie twojej lekarki ;) . A ja to już w ogóle się nie znam ha ha

Interesuje mnie teraz 0, 6 flaxypiryna to ile to clexanu ?

Dziewczyny jak któraś z was ma wizytę w najbliższym czasie proszę zapytajcie o ten fragmin 0,2 .
Bo ja wtedy będę wiedzieć czy jest Ok jeśli nie to napisze e maila do swojego lekarza ze potrzebuje więcej .

Ostatnia edycja:
@ovli22 0,4 clexan to prawie tyle samo fraxi trochę się to różni. A jeśli chodzi o fragimn zależy czy masz przepisany jednostka 2500 czy 5000 bo 2500 to na pewno nie odpowiednik 0,4 czy 0,6 clexanu czy fraxi ale już 5000 to tak

@ovli22 0,4 clexan to prawie tyle samo fraxi trochę się to różni. A jeśli chodzi o fragimn zależy czy masz przepisany jednostka 2500 czy 5000 bo 2500 to na pewno nie odpowiednik 0,4 czy 0,6 clexanu czy fraxi ale już 5000 to tak

Wydaje mi się ze mam 5000
1508927432-069e0b96fae70d75-aaaaaa.jpeg

Beta dzisiaj 925 w poniedziałek 312 ale progesteron 37 czyli trochę spada jestem głupia że nie wierzę że teraz może być dobrze bóle cały czas są ale może tak już będę miała wczoraj czułam jakby pęcherz był pełen i nie mogłabym go oproznic i do tego ból pleców nie przechodzi ciągle go czuje idę podziękować Bogu za kolejną piękną betę później odniosę się do waszych postów

reklama
@ovli22 wydaje mi się , że to odpowiednik clexan 0,4 ale to tylko z mojej tyci wiedzy

@bobasek1990 ciesz się wszystko jest dobrze może do głowy sobie bierzesz te bóle i dlatego "bardzo boli" ja tak mam jak myślę np , że boli mnie biodro to boli bardzo jak przestaję bo mam coś do roboty to o nim zapominam. Progesteron ma skoki pulsacyjne i nigdy do końca jednym badaniem go nie zbadasz 37 to dobry wynik poza tym bierzesz dupaston. Uwierz w kropka

@magda1208 trzymam kciuki

Do góry