@Destino mam ten sam dylemat chcieliśmy 3 dzieci zawsze to marzy się wciąż. I dlatego dumam nad tą cesarką rozmawiałam z moja dr i powiedziała , że po roku mogę sie starać mhhh chyba wcześniej nawet bym nie próbowała głowa moja musi też odpocząć ale z drugiej strony mam świadomość , że to operacja zrosty itd i tak boję się podjąć decyzję sama bo również boję się naturalnego porodu aby się nic nie stało i tak o to poprosiłam moja dr żeby sama zdecydowała jej mąż ginekolog powiedział , że on zrobi mi cesarke za duży stres rodzę w szpitalu gdzie on jest ordynatorem ona mówi ,że jako lekarz mówi naturalny poród jako kobieta cc Pani dr również mama czyli 2 w 1. Moja szwagierka mówi cesarka z mamą ostatnio rozmawiałam też mówi że moze cc chociaż 2 urodziła sn. Ja nie jestem tak spokojna jak
@kas90 ja boję się każdego dnia porodu ale nie bólu ja boję się tylko o małą . Zawierzam Panu ale stach jest ogromny
@Maciejka78 kochana to czemu nie idziesz na usg ? Piersi to nie wyznacznik ja miałam jak flaczki do 7 tygodnia
@bobasek1990 ja od początku biorę 0,6 także taką Ci radzę to moje doświadczenia.
@ovli22 mała ta dawka ile ważysz?
@Marthi dobrze że znalazł żonę inna niż Ty haha. Swoją drogą miałaś przygody