reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 u nas gaz za 3 tyg będą kopać [emoji5] a kanalizację muszą kurde podłączyć co to ma byc nie damy sobie tyle razy się było gadalo i obiecali to teraz nie ma tak . Tym bardziej ze tylko to mnie wstrzymuje od wprowadzki bo nie chce pchać kasy w osadnik i betony a potem zakopywać jak im się coś przypomni bo to sa koszty :/ eh wiecznie coś. Dziś wysprzatalam garaż bo byl zdawalony kartonami i styropianem z mebli tak się zmachalam ze masakra [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90, @Porzeczka1234, @matulkaa wspaniale rosna wasze dzieci.

Wpadam tylko na chwilke pochwalic sie ze u nas w porzadku, a mlody wazy 1083 i prawie o tydzien starszy. Mamy troche zabiegany dzien. Dzis pierwsza rocznica smierci tescia. Ah... brakuje czlowieka, byl taki usmiechniety. Bardzo by sie cieszyl z Nataniela

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Taki cytat dzisiaj usłyszałam "Siła nie tkwi w fizycznych możliwościach lecz w nieugiętej woli" Gandhi M. Dla każdej z was ode mnie te słowa posyłam, bo wszystkie jesteście wzorem na trafność tego stwierdzenia <3

Piękny cytat!!!!

Matulka, bardzo się cieszę ze wszystko dobrze :)

Porzeczka, ja będę testować 31.10, wiec może po tobie przejmę brzuszek? :)

@bertha przejmuj brzuszek od @Porzeczka1234 !!! Trzymam kciuki ♥️
@Porzeczka1234 @Destino @matulkaa - ależ Wam musi być cudownie!
@dżoł krok fo przodu z Paśnikiem :)
@Marthi @mala79 głowy do góry, u nas tez w końcu musi wyjść słońce :)
@anetkruczek cytat piękny i mądry.
@iveo kciuki za siostrzeńca.

U mnie nic..... :( coś się przyblokowało. Mozecwiecxorna dawka cos poruszy.
Doktorek był, zapytał jak tam samopoczucie, jak tam dzień, jak sie rusza. Postał, postał i widać czeka. I pyta w końcu - nie ma pani żadnych pytań??? ;) ;) Ja: nie, dziś nie. Pewnie zonk dla niego ;)

@Destino super kochana cieszę się bardzo też mały grubasek :)

@bertha oj kochana jak będzie wolny to bierz :) może od @kas90 @susana i @agatush czekają bierz który chcesz hahaha :p

@iveo modlitwa za maluszka

@marshia mam nadzieję, że puści w końcu po tej wieczornej dawce. I bardzo dobrze spodziewał się lawiny pytań a tu figa haha dobrze mu tak ;)

@anetkruczek mądry cytat

@Porzeczka1234 @kas90 Kochane nie mogę uwierzyć,że to już ten wasz czas spotkania z upragnionym szczęściem. Pamiętam jak trafiłam na forum . Otrzymałam od was bardzo dużo pozytywnej myśli wiedzy i wsparcia za co jestem i będę ogromnie wdzięczna. Będzie mi was bardzo brakowało. Mam cichą nadzieję , że nas nie opuścicie . Nie wyobrażam sobie tego forum bez was.Na pewno czuła bym się bezpieczna z waszą wiedzą. Porzeczka pamiętam jak czekałaś na MRL a tu proszę będziesz już rodzić.
@marshia Kochan wspieram oby ruszyło.
@matulkaa@destino Cieszę się ogromnie z dobrych wiadomości ..Takie wizyty cieszą.
@mała79@burczuś @bertha @Ilis91 Kochane kciuki za starania obyście nie musiały długo czekać.
@Funia90 Super wózek.
@roxie123 Pozdrawiam.
@iveo Modlitwa zapewniona.
@anetkruczek Czysta prawda zawarta w słowach.

U mnie nic ciekawego spadek formy przeziębienie zrobiło swoje. Ostatnio źle się czuje mam nadzieję , że chandra minie .

Ostatnia edycja:
@roxie123 @matulkaa wizyte przekladam poprosilam o wyznaczenie pod koniec miesiaca czyli ponad tydzien wczesniej no nie wytrzymam do 9 listopada;) moze juz Porzeczka i Kas beda trzymac swoje szczescia przy cycu :)
@matulkaa wspaniale, ze taki wynik kamien z serca zapewne :D
@dżoł wynik Ana super jeden problem z glowy!
@mała79 @bertha to trzymamy &&&
@Porzeczka1234 wzruszylas mnie Kobieto tym co napisalas o Mezu. Alez to piekne uczucie musi byc :):):)
@marshia jak tak bardzo doktorek chce to by go nie rozczarowac mozemy podrzucic kilka propozycji pytan z kategorii podrzednie złożonych :) mam nadzieje, ze dzis to bedzie Twoja ostatnia noc w szpitalu a potem to juz tylko porodowka!

reklama
Jesteście kochane wszystkie

@magda1208 ja nie myślę odchodzić od Was kochana mam nadzieję , że starczy mi czasu aby wszystko pogodzić.

@Maciejka78 bo my wszystkie brzuchatki takie beksy jesteśmy :p:D mnie też wszystko wzrusza. Ale taka prawda , że są to chwile wyjatkowe życzę Ci abyś w niedługim czasie tego doświadczyła zresztą każdej z Was tego życzę.

Do góry