reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matulkaa - cudowne wieści, takich nam tutaj ostatnio brakowało! ;) który to już tc?
@roxie123 - masz rację, te historie naszych dziewczyn mobilizują. Dobrze, że po tych złych historiach tutaj są teraz same pozytywne.
@Porzeczka1234 - dziękuję, życie codziennie nas uczy pokory więc stoję jak ten baranek grzecznie i czekam na lepsze czasy:)

Ja niebawem kończę pracę i zmykam na zakupy (prezenty dla babci i mamy na imieniny), wracam jutro, zatem Wam życzę pięknego, słonecznego dnia! takiego jak w Poznaniu <3 jest ciepło i pięknie.

reklama
@Marthi dobre podejscie [emoji4]ja tez tak czesto do sprawy podchodze[emoji4]a ten drugi watek to tylko z naszymi fotkami w calej okazalosci takze nie ma duzo nadrabiania,jakby co[emoji6]

@matulkaa moje gratulacje[emoji5]ja sie wybieram na usg trzeciego trymestru[emoji4]

@roxie123 dobrze ,ze M potrafi zalatwiac takie sprawy,u nas w zwiazku to ja jestem od tych spraw[emoji4]

@Porzeczka1234 moj M juz teraz inaczej reaguje ,zobaczyl wozek i fotelik i juz mu sie oczy swiecily[emoji4]ale pewnie na 100% dojdzie do niego jak bedzie ze mna na porodowce[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ja u nas też większość załatwiam ale chyba tutaj brakło by mi cierpliwości i trulam jemu ze on ma się tym zająć xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 Ty mi nie mow,sama zalatwialam projekt,przylacza wody i pradu,pozwolenie na budowe wiec co nieco wiem.
Powiem tyle bylo ciezko[emoji3]
Zostal mi jeszcze gaz do przylaczenia ale to gdzies latem bede zalatwiac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry