reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 super ze malutka tak urosla. Niesamowite ze juz niedlugo bedzie z Wami! Bardzo sie cieszę.
@kas90 i u Ciebie juz tak niedlugo
Mam nadzieje ze szybko uda sie przejac Wasze brzuszki
@marshia co by nie bylo juz do domu coraz blizej
@Funia90 fajny wozeczek ☺
@roxie123 jak sie czyms zajmie to czas do staran zleci nie wiadomo kiedy na szczescie zajecia z domkiem Ci nie brakuje

U mnie trochę smutno bo maly siostry juz mial byc prawie do domu wypisywany a tu cos z oczkami wyszlo i jedzie na zabieg laserowy do Opola. Tak to z tymi wczesniaczkami nigdy nie wiadomo co i kiedy sie zdarzy. Wspomnijcie o nim w wieczornej modlitwie jak możecie.

@bea25ta udanej wizyty! Sprawdzaj wszystko co Cie niepokoi na wszelki wypadek.
@Destino na buraczkach lekka pianka zobaczymy co tam sie wykluje
Do Opola? A do którego szpitala? na Witosa??
Jesteście z okolic Opola?

reklama
@iveo oczywiście modlitwa zapewniona...
Powiem Ci że nie mam parcia zbytnio , ze już muszę być w ciąży...
Czekam na @ z nadzieja ze cykl się ureguluje i po drodze nie będzie niespodzianek. Chciałabym zajść w ciaze i byc w ciąży...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi ja tez mialam w 12 tc usg przez brzuch[emoji4]dla mnie tez jednokolorowe i male wozki sa najlepsze ale gusty sa rozne[emoji5]
Jestes na watku ze zdjeciami?jak nie to moze dolaczysz?

@marshia moim zdaniem to Ty na prawde nie wygladasz na swoj wiek[emoji4]wspolczuje Ci ,ze musisz tak dlugo tam byc:/

@Porzeczka1234 radosc Meza musi byc piekna[emoji5]z tym usg to tak juz jest,taki uraz:/
Jak bydluniowa pieknie urosla [emoji7][emoji7][emoji7]
Czyli za dwa tygodnie sie widziecie,ja nie moge jak to zlecialo[emoji15]potem @bea25ta @Destino i ja ,ale szok[emoji4]
Fajnie,ze masz takie pomieszczenie gospodarcze,ja mam niby duze mieszkanie ale M mi polowe zawalil sprzetami z pracy.
Teraz prawdopodobnie zadluzamy sie i kupujemy wiekszy lokal pod dzialalnosc takze bede miala wiecej miejsca ,ciesze sie

@roxie123 jak mnie te urzedy wnerwiaja[emoji35]znow sie sprawdza ,ze jak nie masz znajomosci to nic nie zalatwisz:/

@iveo modlitwa zapewniona[emoji5]

@Destino trzymam kciuki za wizytacje[emoji4]moja dzis sie malo rusza i mnie stresuje:/

Wlasnie dziewczyny na dniach dwa brzucholeczki z duzymi ,upasionymi ksiezniczkami do przejecia,takze zacierac raczki i do dziela[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ahhh, @roxie123 - co tam się będę rozwijać ;) miałam poranny spadek endorfin, ale przy kawie w pracy sobie przeanalizowałam te moje problemy i stwierdziłam, że nie ma co histeryzować i trza się wziąć w garść... Dlatego już nie rozdrapuję, nie rozpamiętuję i idę dalej! A co! do boju!!! :)

@iveo trzymam kciuki za maluszka!

@Destino - kciuki za wizytacje! :* zdaj nam potem relacje!
(a ja rymuje i nie czuje :D)

@Funia90 - nie ma mnie kochana na drugim wątku, ledwo ten ogarniam czasowo więc juz na więcej się nie rozdzielałam :D możesz mi wysłac na priv coś jak chcesz ;)

@witam się dziewczynki i ja po małej przerwie. Najpierw wyjazd w Bieszczady, teraz dopadł mnie stres przed badaniem połówkowym i wolałam ten czas przesiedzieć w krzakach [emoji4] Ale donoszę, że nasze szczęście waży już 435g, serduszko bije 153, wszystkie narządy prawidłowe. Ufffff kamień z serca. Rośnie nam mały wstydzioch, maluch średnio współpracował na badaniu, ale co najważniejsze udało się zmierzyć [emoji4] nóżki tradycyjnie skrzyżowane, ale pani doktor na 80% obstawia dziewczynkę [emoji7] może uda się potwierdzić na wizycie za tydzień. @Destino dziękuję Ci za polecenie Volumedu i P. Agnieszki Nawary-Baran. Fantastyczny specjalista [emoji4] dziewczyny czy wszystkie byłyście na usg trzeciego trymestru?
@kas90, @Porzeczka1234 gratuluję udanych wizyt, ale utuczyłyście te wasze dziewczyny [emoji8] rozwiązanie tuż, tuż
@Destino powodzenia na dzisiejszej wizycie [emoji8] stres przed usg nigdy nie minie.
@marshia współczuję bardzo, że jednak cudu nie było. Trzymaj się kochana, oby udało się wyjść ze szpitala jak najszybciej.
@Funia90 bryka pierwsza klasa
@Marthi ja też mimo, że nie należę do szczupłych osób ostatnie usg dopochwowe miałam w 12 tc
@burczuś i ty się kochana doczekasz [emoji7] wkońcu musi zaskoczyć
@Maciejka78 idziesz na usg wcześniej? Ja bym tak długo nie wytrzymała [emoji5]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi no to dobrze ,że juz dobrze :p :D czasami przychodzi takie osłabienie umysłowe xD
Ja to mam jakiś przebłysk spokoju...nie wiem chyba modlitwa na mnie tak działa... bo ogólnie , panuję nad emocjami , cierpliwsza jestem ... staram się nie myśleć o tym co będzie tylko żyję dniem dzisiejszym .
Wykupiłam dzisiaj wspomagacze i czekam na @ :) mam nadzieję ,że przylezie po odstawieniu dupka.
@matulkaa świetne wieści :) dzidzi sobie rośnie mama szczęśliwa :)
...niesamowite są Wasze ciąże... gdybym nie miała styczności z takimi osobami to stwierdziłabym , że nie mam szans , a tak ciągle zmotywowana :)
@Funia90 mój M umie rozmawiac z ludźmi ...jest spokojny ale stanowczy i ma dobre argumenty...dzisiaj wójtowa powiedziała mu że zrobi wszystko aby nas podłączyć :D także jest nadzieja ...

@matulkaa ja byłam bo wtedy na 3 usg widać wszystko dokładnie mozna serduszko komory , zobaczyć dokładnie itd ale najważniejsze dla mnie były te przepływy w mózgu, sercu i maciczne te pierwsze może zwykly gin zrobić ale maciczne juz tylko taki z extra sprzetem i ten z certyfikatem. Ale wybór należy do Was.

Cieszę się , że wszystko dobrze u Was.

@Funia90 od dziś max 20 dni chyba , że bydluniowa postanowi troszkę wcześniej z nami się przywitać. Zobaczysz jak twój mąż będzie reagował myślę, że do nich to dociera, że będzie ktoś jeszcze trochę później jak widzą fizycznie brzuch , pokój itd

@kas90 całe szczęście że ona też utuczona nie tylko mama :p

@Destino kciuki za wizytę

@marshia ja u Ciebie?

@Marthi głowa do góry kochana

@dżoł czyli ana wykluczone szczepić się możesz w razie w.... na co jeszcze czekacie na jakie badania?

reklama
Do góry