reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo waga sie nie przejmuj, ja mam 8 z przodu :( i 3 razy na tej wadze zaszlam, 2 wczesniejsze troche mniej ( z 5-7 kg moze, wiec tez z 7 z przodu). Troche zwalam na encorton, bo bylam opuchnieta no a reszta to niestety brak diety i ruchu. Chcialam zaczac na fitness chodzic bo zanim wynik mlr, zanim szczepienia czy leki, ponowne mlr + zielone swiatlo to z 3 miesiace minal ( i to przy dobrych wiatrach i pomyslnych wynikach). No ale checi jedno a samozaparcie drugie :(

reklama
@Porzeczka1234 nadgarstki mnie nie bola. Kostki puchna troche bardziej, ale zawsze mialam spuchniete, bo moje nerki jakies slabawe, choc parametry w normie. Brzuch tez mi "przeszkadza". Probuje balkon posprzatac. Kiedys rachu ciachu i gotowe, a teraz snuje sie z miejsca w miejsce i ciagle sklony. Musze siadac na podlodze, by z kwiatkami porzadek zrobic bo pileczka utrudnia [emoji1] a jak siade to wygodnie [emoji38] tylko potem trzeba wstac. Ja juz jak rzuczek na plecach przebieram konczynami i m mi pomaga [emoji3] dobrze ze jest w domu

@iveo barszcz gotowy w ok 4dni. Zalezy jak cieplo w domu. Chrzan mozna dac, ale nie trzeba. Ja nie daje. Jak waga rosnie to moga byc tez problemy z hormonami, np. Tarczyca. Mnie ona zawsze niszczy wage. Iveo a o zakrzepy to glownie te czynniki, bialko c i s. Czesto jest tak, ze one uaktywniaja sie bardziej w ciazy niz zyciu codziennym.

@bertha normalnie jakby mi glaz z barow zdjeli. Tak sie ostatnio martwilam. A jednak trudne ciaze tez moga byc radosne. Kochana jak twoje jajeczka?

@marshia jestesmy z toba. Bede czesciej zagladac. Pisz jak sie nudzisz. Kiedys lubilam pobyty w szpitalu, bo moglam sie wyspac, odpoczac, poczytac. To wszystko do jednego pamietnego dnia...
@dzol otworz na youtube skalpel chodakowskiej i masz swietny fitnes w domu z szybko zauwazalnymi wynikami. To taki fitnes forumowy [emoji38] nawet dziewczyny co zakladaly watek cwiczyly z chodakowska. Osobiscie polecam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - suuuuper, że wyniki dobre!!! :* i kocham ten Twój dzisiejszy stan!!! <3 <3 <3 Który to tc? przypomnij pliis :))))

@Maciejka78 - my Ci się w ogóle nie dziwimy! ;* bądź dzielna, a jak poczujesz potrzebe - idź prędzej na usg. Ja pewnie bym nie wytrzymała aż tyle i bym poszła... ;p

@marshia - dasz radę kochana! dobrze, że możesz sobie usiąść, wypić kawkę, a nie na głodzie all day. daj znać jak wyniki bety ;* Ściskam mocno i przytulam <3 najgorsze to czekanie...

@iveo ja wiem , że ufasz malinie tylko dla sprawdzenia kiedyś czy faktycznie ma to znaczenie jeszcze z dwiema dziewczynami które się u niego leczyły skonsultowałyśmy wyniki miedzy sobą co i jak i każda miała inny czynnik odrzutu i każda dostała inna dawkę encortonu jedna 10 mg na dniach rodzi ja 15 mg ale jedna też dostała 20 mg czyli coś widzi w tych wynikach. Pewnie kochana nie przejmuj się waga ciążą trwa "aż" 9 miesiecy a na odchudzanie mamy później sporo czasu całe życie.

@dżoł ja też w ciągu szczepień to trochę chudłam o 2-3 kilo później płacz bo mrl 0 i winko i chrupeczki bo zalewałam smuty. Później znów chudłam i tak w koło. Też cwiczyłam z Chodakowska spoko ale jak chodziłam na siłownię i głównie na bieżnię szybki chód bądź lekki bieg schudłam najwiecej 10 kilo w 3 miesiące czułam się świetnie (ps siłownia 3 razy w tygodniu 1,5 godz) i dla kobiet siłownia bo z facetami się wstydziłam chyba że z mężem szłam.

@Destino zgadnij co dziś sprzatałam haha też balkonik bo mam warzywa z wioski i w domu się nie zmieściły . Miałam umyć jeszcze kafle ale sił brakło jutro to zrobię.

@marshia ściskam niedługo znowu będziesz mogła się starać o bobaska jak my
U mnie dupa dupa dupa biel wizira owulacja była 3 ostatnie cykle a ciąży jak nie ma tak nie ma a zawsze mówiłam że nie mamy problemu ze zachodzeniem tylko z donoszeniem to sobie wykrakam

z chodakowska kiedys cwiczylam ale zdecydowanie mi lepiej idzie na silce, bo na zajeciach grupowych trzeba wytrzymac godzine i nie ma zmiluj bo zajęć nikt wcześniej nie skończy. A z chodakowska, jak złapałam zadyszke to po 10-15 min sie pizłam na ziemie i zaraz sru na kanape.
No ale wiem wiem, najpierw 10 min wytrzymam, potem 15, 20 i pozniej juz z gorki :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
U niego ze sportu to by bylo na tyle [emoji23]
1508159353-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry