reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo waga sie nie przejmuj, ja mam 8 z przodu :( i 3 razy na tej wadze zaszlam, 2 wczesniejsze troche mniej ( z 5-7 kg moze, wiec tez z 7 z przodu). Troche zwalam na encorton, bo bylam opuchnieta no a reszta to niestety brak diety i ruchu. Chcialam zaczac na fitness chodzic bo zanim wynik mlr, zanim szczepienia czy leki, ponowne mlr + zielone swiatlo to z 3 miesiace minal ( i to przy dobrych wiatrach i pomyslnych wynikach). No ale checi jedno a samozaparcie drugie :(

reklama
@Porzeczka1234 nadgarstki mnie nie bola. Kostki puchna troche bardziej, ale zawsze mialam spuchniete, bo moje nerki jakies slabawe, choc parametry w normie. Brzuch tez mi "przeszkadza". Probuje balkon posprzatac. Kiedys rachu ciachu i gotowe, a teraz snuje sie z miejsca w miejsce i ciagle sklony. Musze siadac na podlodze, by z kwiatkami porzadek zrobic bo pileczka utrudnia [emoji1] a jak siade to wygodnie [emoji38] tylko potem trzeba wstac. Ja juz jak rzuczek na plecach przebieram konczynami i m mi pomaga [emoji3] dobrze ze jest w domu

@iveo barszcz gotowy w ok 4dni. Zalezy jak cieplo w domu. Chrzan mozna dac, ale nie trzeba. Ja nie daje. Jak waga rosnie to moga byc tez problemy z hormonami, np. Tarczyca. Mnie ona zawsze niszczy wage. Iveo a o zakrzepy to glownie te czynniki, bialko c i s. Czesto jest tak, ze one uaktywniaja sie bardziej w ciazy niz zyciu codziennym.

@bertha normalnie jakby mi glaz z barow zdjeli. Tak sie ostatnio martwilam. A jednak trudne ciaze tez moga byc radosne. Kochana jak twoje jajeczka?

@marshia jestesmy z toba. Bede czesciej zagladac. Pisz jak sie nudzisz. Kiedys lubilam pobyty w szpitalu, bo moglam sie wyspac, odpoczac, poczytac. To wszystko do jednego pamietnego dnia...
@dzol otworz na youtube skalpel chodakowskiej i masz swietny fitnes w domu z szybko zauwazalnymi wynikami. To taki fitnes forumowy [emoji38] nawet dziewczyny co zakladaly watek cwiczyly z chodakowska. Osobiscie polecam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - suuuuper, że wyniki dobre!!! :* i kocham ten Twój dzisiejszy stan!!! <3 <3 <3 Który to tc? przypomnij pliis :))))

@Maciejka78 - my Ci się w ogóle nie dziwimy! ;* bądź dzielna, a jak poczujesz potrzebe - idź prędzej na usg. Ja pewnie bym nie wytrzymała aż tyle i bym poszła... ;p

@marshia - dasz radę kochana! dobrze, że możesz sobie usiąść, wypić kawkę, a nie na głodzie all day. daj znać jak wyniki bety ;* Ściskam mocno i przytulam <3 najgorsze to czekanie...

@iveo ja wiem , że ufasz malinie tylko dla sprawdzenia kiedyś czy faktycznie ma to znaczenie jeszcze z dwiema dziewczynami które się u niego leczyły skonsultowałyśmy wyniki miedzy sobą co i jak i każda miała inny czynnik odrzutu i każda dostała inna dawkę encortonu jedna 10 mg na dniach rodzi ja 15 mg ale jedna też dostała 20 mg czyli coś widzi w tych wynikach. Pewnie kochana nie przejmuj się waga ciążą trwa "aż" 9 miesiecy a na odchudzanie mamy później sporo czasu całe życie.

@dżoł ja też w ciągu szczepień to trochę chudłam o 2-3 kilo później płacz bo mrl 0 i winko i chrupeczki bo zalewałam smuty. Później znów chudłam i tak w koło. Też cwiczyłam z Chodakowska spoko ale jak chodziłam na siłownię i głównie na bieżnię szybki chód bądź lekki bieg schudłam najwiecej 10 kilo w 3 miesiące czułam się świetnie (ps siłownia 3 razy w tygodniu 1,5 godz) i dla kobiet siłownia bo z facetami się wstydziłam chyba że z mężem szłam.

@Destino zgadnij co dziś sprzatałam haha też balkonik bo mam warzywa z wioski i w domu się nie zmieściły . Miałam umyć jeszcze kafle ale sił brakło jutro to zrobię.

@marshia ściskam niedługo znowu będziesz mogła się starać o bobaska jak my
U mnie dupa dupa dupa biel wizira owulacja była 3 ostatnie cykle a ciąży jak nie ma tak nie ma a zawsze mówiłam że nie mamy problemu ze zachodzeniem tylko z donoszeniem to sobie wykrakam

z chodakowska kiedys cwiczylam ale zdecydowanie mi lepiej idzie na silce, bo na zajeciach grupowych trzeba wytrzymac godzine i nie ma zmiluj bo zajęć nikt wcześniej nie skończy. A z chodakowska, jak złapałam zadyszke to po 10-15 min sie pizłam na ziemie i zaraz sru na kanape.
No ale wiem wiem, najpierw 10 min wytrzymam, potem 15, 20 i pozniej juz z gorki :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
U niego ze sportu to by bylo na tyle [emoji23]
1508159353-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry