reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 masz leki i dobrze wiesz że w tych pierwszych tygodniach mamy związane ręce musimy wierzyć bo nic nie możemy więcej zrobić...
W sumie jak masz możliwość to możesz jechać wcześniej jeśli Cię to uspokoi ;*
@Destino i super [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 od piatku zmienilam diete na watrobowa, co moglo miec wplyw, bo dzis obudzilam sie juz bez opuchnietych rak. Ostatni tydzien byl u mnie bardzo intensywny fizycznie, moze dlatego ddimery spadly. Tylko aptt dolna granica 22, a ja mam 22,4. A hematokryt wzrosl z 13 na 14. Poki co bede sie cieszyc bo jest czym. A glukoza malemu smakowala. Caly czas sie wiercil az do teraz [emoji38]
Kurcze dziewczyny juz dawno sie tak nie czulam radosnie, zycie bywa jeszcze piekne

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja mam spuchniete dłonie palce od 28 tygodnia ciąży jak byłam w szpitalu w Łodzi to już je miałam opuchnięte i wszyscy lekarze w szpitalu Malina ,moja dr mówią ,że to są cieśnie nadgarstków i od szpitala robię alaty, aspaty itd bolą Cię nadgarstki? Ja nóg nie mam spuchnietych buty normalnie noszę tylko brzuch "przeszkadza" jest duży i trudno mi je ubrać. Życie jest piękne tzn potrafi być piekne masz rację. Moja mała też lubi glukozę za to powiem Ci że na drugi dzień mniej kopała pewnie odpoczywała psota jedna

@Destino cieszę się że wyniki dobre! Dziś po raz pierwszy będę kusić barszcz z Twojego przepisu. W ile dni się powinien zrobić stojąc w kuchni? Czy chrzan tam niepotrzebny jak do ogórków?
@Porzeczka1234 czy przy badaniu 1 allo też robiłaś inne wyniki co wyszły źle? Bo tak że myślę że jak allo wyjdzie źle to co mi z tamtych tylko pieniądze wydam.
@Maciejka78 może warto zadbać o dawkę fraxipariny tylko że usg Ci tu nic nie da nie wiem jakie parametry badać może dziewczyny podpowiedzą

Tak się zastanawiam niby wyszło u Maliny coś zakrzepowego u mnie a zawsze jak badam ten aptt i dimery to super dobre były może podpowiecie czy czymś innym się kontroluje ta zakrzepowosc?

Ja dziś stanęłam na wadze i się załamalam nie dość ze 7 z przodu to po 7 rośnie ogonek. I to nie wiem czemu chyba podświadomie podjadam z nerwów czy co.

@Porzeczka1234 od piatku zmienilam diete na watrobowa, co moglo miec wplyw, bo dzis obudzilam sie juz bez opuchnietych rak. Ostatni tydzien byl u mnie bardzo intensywny fizycznie, moze dlatego ddimery spadly. Tylko aptt dolna granica 22, a ja mam 22,4. A hematokryt wzrosl z 13 na 14. Poki co bede sie cieszyc bo jest czym. A glukoza malemu smakowala. Caly czas sie wiercil az do teraz [emoji38]
Kurcze dziewczyny juz dawno sie tak nie czulam radosnie, zycie bywa jeszcze piekne

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie sie czyta, ze jestes spokojna i szczesliwa :):):) super, bardzo sie ciesze :)
:*

@iveo kochana tak zawsze powtarzał mi allo cytokiny i jeszcze jakieś tylko nie pamiętm chyba CBK i wszystkie zawsze miałam lepsze od poprzednich tylko allo 0. On te wyniki uzależnia od ilości encortonu w ciąży także myślę , że to jest mu niezbędne. Kochana co do wagi niestety ja tez byłam kiedyś szczupła teraz mhhh 81 kg nigdy tyle nie wazyłam a zaczynałam z 67 kg. Ale nie zamienię się na szczupła sylwetkę wolę brzuch i kopy jeszcze schudniesz także nie martw się wszystko co robimy odbija się na naszej sylwetce i nic z tym nie zrobimy. Ale co ciekawe moj mąż też przytył mowi chyba też jestem w ciąży ale on jest wysportowany bardzo i szczupły ale też waży 82 kg będziemy się później odchudzać. Jeśli chodzi o heparyne masz zespół antyfosf.? Bo mi z cytokin któryś wynik wychodzi., że krew za bardzo krzepnie ja do 3 miesiąca miałam attp i d-dimery w normie teraz już szaleją także niby zdrowa a w ciąży chora

Dziewuszki ja już na sali. 3 godziny czekałam na IP. W międzyczasie 4 dziewczyny odesłali ze względu na brak miejsc. Takie wiecie - nie na ostro, jak i ja. Na szczęście/nieszczęście ja już po krwi, wywiadzie. Doktorek stanął na wysokości zadania i miejscówkę załatwił. Wreszcie kawa. Zaraz usg. i dupa. Czekam do jutra, bo muszą mieć spadek bety na papierze. Takie wytyczne :(. A ja miakam 18600 i 19100 po 48 h.
Dziękuję za Wasze kciuki, myśli, potrzebować ich będę jutro - żeby ta beta faktycznie już spadała i żeby mogli zacząć :(
@Destino suuuuuper, ze wyniki ok ♥️
@Maciejka78 ja to wiesz, ze bym nie wytrzymała - ale to ze względu na swoje doświadczenia. Ja w zasadzie nie ronię, tylko ten mij problem to od razu na poczatku moze być diagnozowany lub przynajmniej wstępnie zauważony. Ja osobiście wolę to :(

@Porzeczka1234 odchudzaniem to sie nie przejmuje tylko zeby z zajsciem nie bylo problemu jakby co.
Ufam Malinie niech sobie tam obserwuje co uwaza tylko z ciekawości pytam
U mnie w srode pierwsze allo- zobaczymy. Ze szpitala natomiaat mieli cos poczta wyslac i nie ma moze podjade przy okazji.
@marshia wspolczuje czekania

reklama
Do góry