reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja tez ciagle mam takie wachania,bardzo sie boje ale z drugiej strony chce sie cieszyc wyprawka zeby umilic sobie choc troche to oczekiwanie w stresie.
Teraz to juz w ogole sie stresuje...ehh nie mozemy miec latwo:/ jak nie krwiaki to za gesta krew:/
A ktos u Ciebie w rodzinie mial zatrucie ciazowe?to chyba najczesciej pojawia sie po 30 tyg? Oby nic sie nie dzialo ,bede sie modlic i trzymac kciuki.
Za prace Meza rowniez[emoji5]

@anetkruczek[emoji8]

@Porzeczka1234 do tesco jezdze czesto bo mieszkam 2-3 km od silesii to wiesz[emoji4]
24 dni ,jak pieknie to brzmi[emoji7]
Powiedz mi co bedziesz uzywala do przykrycia malutkiej?i jaki materac w koncu?ja chyba ostatecznie wybiore lateksowo piankowy

@marzycielka81 oj akurat nie zwrocilam uwagi czy dla starszych dzieci byly:/ patrzalam tylko na te najmniejsze.

@kas90 powiem Ci ,ze chodzenie po terminie jest denerwujace,wszystko Juz boli i martwisz sie o dzidzi:/ oby sie udalo tak jak chcesz[emoji5]

@agatush tak,dokladnie tak jak piszesz to strach,a juz przez cala ciaze ich tyle mam,ze na koniec chcialabym spokoj[emoji4]
Ucaluj Michasie od cioci[emoji8]

@marshia zabierz duzo garderoby,ja bylam w szpitalu od 15 do rana a potrzebowalam mnostwo bielizny i pizam:/
Az mi zabraklo[emoji15]
Bidulo przytulam Cie mocno i wierze w to ,ze niebawem Ty bedziesz zaawansowana brzuchatka.
Czego oczywiscie zycze kazdej z was tutaj.
Ja to nawet nie licze na taki wynik ale chociaz te 27 sek czyli nieco ponad sek wiecej i by mi ulzylo,bo teraz jestem znerwicowana:/

@Nadja_n czytaj ciaze zakonczone sukcesem i ciesz tym oczy,Tobie tez sie uda[emoji5]

@burczuś Tobie tez sie uda ,a poza tym zaprzeczam ,masz juz corcie wiec juz jestes na wygranej pozycji[emoji5]

@roxie123 oby bo nie jestem soba,znerwicowana i wszystko mnie drazni.
Becze ,ze do niczego sie nie nadaje i nic mi nie wychodzi[emoji29]
Ja tez sie bardzo ciesze z Twoich wymazow ,jakby to byly moje[emoji5]

Szkoda ,ze musisz odpuscic ten cykl,no ale jak mowi ,ze trzeba i Ty tez tak czujesz no to co Ci zostalo jak nie czekac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 Ty głuptasie Ty ... przestań hormony Ci uderzają :p jak do niczego ?... to co ja mam powiedzieć , jak odpadam na stracie xD z Asia wszystko dobrze a rózne sytuacje się zdarzają , nawet zupełnie zdrowym kobietom trzeba się tylko kontrolować i już :* jest dobrze i będzie dobrze ... zostało kilka tygodni dacie radę przecież :* urządzaj małej kącik , i nie mysl o głupotach , bo jak Ty jesteś smutna to i ona czuje wszystko :*

@roxie123 ten strach jest paralizujacy.
I to prawda ,ze im wyzsza ciaza tym wieksze obawy.
Niestety,na poczatku tez sie bardzo boimy ale jak poczuje sie te ruchy i dziecko ci odpukuje w brzuszku na pukanie to juz w ogole.
Mowie Ci rozklejam sie na calego,nie lubie byc taka,bo ogolnie zawsze jestem silna i niezalezna a teraz czuje sie paskudnie.
W dodatku dzis serio nic mi nie wychodzi:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 rozumiem doskonale ;* Skarbie masz zastrzyki nie jesteś bez niczego ,nic złego się nie może stać ;* ruchy czujesz , wynik jest jaki jest ale to są liczby , które szybko ulegają zmianie więc jestem pewnaże zaraz będzie w górę !!! :*

@Funia90 super, że wynik 27,15 po 2 zastrzykach cieszę się bo wiem , że łatwo się mówi .... zrób za 2,3 dni znów w końcu to tylko parę złotych . Rycz , rycz mała.

Ja mam materac pianka, kokos gryka taki mi doradzali jest wygodny ( chyba nie zmieszczę się zeby przetestować)meble, materac kupiłam w tym sklepie viki w Zabrzu co kiedyś pisałaś ja kupiłam kołderkę normalną do przykrycia małej i kocyk minki i to na razie tyle bo koleżanka pisała , że ma jakiś kocyk dla nas także nie kupiłam kilku.

@Kwiatuszekk23 szkoda, że mam do Warszawy 300 km bo bardzo chętnie bym poszła na takie spotkanie

@magda1208 my lubimy sobie pojęczeć bo wiemy, że mamy takie duszyczki które zawsze nas pocieszą ❤

reklama
Do góry