reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja tez ciagle mam takie wachania,bardzo sie boje ale z drugiej strony chce sie cieszyc wyprawka zeby umilic sobie choc troche to oczekiwanie w stresie.
Teraz to juz w ogole sie stresuje...ehh nie mozemy miec latwo:/ jak nie krwiaki to za gesta krew:/
A ktos u Ciebie w rodzinie mial zatrucie ciazowe?to chyba najczesciej pojawia sie po 30 tyg? Oby nic sie nie dzialo ,bede sie modlic i trzymac kciuki.
Za prace Meza rowniez[emoji5]

@anetkruczek[emoji8]

@Porzeczka1234 do tesco jezdze czesto bo mieszkam 2-3 km od silesii to wiesz[emoji4]
24 dni ,jak pieknie to brzmi[emoji7]
Powiedz mi co bedziesz uzywala do przykrycia malutkiej?i jaki materac w koncu?ja chyba ostatecznie wybiore lateksowo piankowy

@marzycielka81 oj akurat nie zwrocilam uwagi czy dla starszych dzieci byly:/ patrzalam tylko na te najmniejsze.

@kas90 powiem Ci ,ze chodzenie po terminie jest denerwujace,wszystko Juz boli i martwisz sie o dzidzi:/ oby sie udalo tak jak chcesz[emoji5]

@agatush tak,dokladnie tak jak piszesz to strach,a juz przez cala ciaze ich tyle mam,ze na koniec chcialabym spokoj[emoji4]
Ucaluj Michasie od cioci[emoji8]

@marshia zabierz duzo garderoby,ja bylam w szpitalu od 15 do rana a potrzebowalam mnostwo bielizny i pizam:/
Az mi zabraklo[emoji15]
Bidulo przytulam Cie mocno i wierze w to ,ze niebawem Ty bedziesz zaawansowana brzuchatka.
Czego oczywiscie zycze kazdej z was tutaj.
Ja to nawet nie licze na taki wynik ale chociaz te 27 sek czyli nieco ponad sek wiecej i by mi ulzylo,bo teraz jestem znerwicowana:/

@Nadja_n czytaj ciaze zakonczone sukcesem i ciesz tym oczy,Tobie tez sie uda[emoji5]

@burczuś Tobie tez sie uda ,a poza tym zaprzeczam ,masz juz corcie wiec juz jestes na wygranej pozycji[emoji5]

@roxie123 oby bo nie jestem soba,znerwicowana i wszystko mnie drazni.
Becze ,ze do niczego sie nie nadaje i nic mi nie wychodzi[emoji29]
Ja tez sie bardzo ciesze z Twoich wymazow ,jakby to byly moje[emoji5]

Szkoda ,ze musisz odpuscic ten cykl,no ale jak mowi ,ze trzeba i Ty tez tak czujesz no to co Ci zostalo jak nie czekac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 Ty głuptasie Ty ... przestań hormony Ci uderzają :p jak do niczego ?... to co ja mam powiedzieć , jak odpadam na stracie xD z Asia wszystko dobrze a rózne sytuacje się zdarzają , nawet zupełnie zdrowym kobietom trzeba się tylko kontrolować i już :* jest dobrze i będzie dobrze ... zostało kilka tygodni dacie radę przecież :* urządzaj małej kącik , i nie mysl o głupotach , bo jak Ty jesteś smutna to i ona czuje wszystko :*

@roxie123 ten strach jest paralizujacy.
I to prawda ,ze im wyzsza ciaza tym wieksze obawy.
Niestety,na poczatku tez sie bardzo boimy ale jak poczuje sie te ruchy i dziecko ci odpukuje w brzuszku na pukanie to juz w ogole.
Mowie Ci rozklejam sie na calego,nie lubie byc taka,bo ogolnie zawsze jestem silna i niezalezna a teraz czuje sie paskudnie.
W dodatku dzis serio nic mi nie wychodzi:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 rozumiem doskonale ;* Skarbie masz zastrzyki nie jesteś bez niczego ,nic złego się nie może stać ;* ruchy czujesz , wynik jest jaki jest ale to są liczby , które szybko ulegają zmianie więc jestem pewnaże zaraz będzie w górę !!! :*

@Funia90 super, że wynik 27,15 po 2 zastrzykach cieszę się bo wiem , że łatwo się mówi .... zrób za 2,3 dni znów w końcu to tylko parę złotych . Rycz , rycz mała.

Ja mam materac pianka, kokos gryka taki mi doradzali jest wygodny ( chyba nie zmieszczę się zeby przetestować)meble, materac kupiłam w tym sklepie viki w Zabrzu co kiedyś pisałaś ja kupiłam kołderkę normalną do przykrycia małej i kocyk minki i to na razie tyle bo koleżanka pisała , że ma jakiś kocyk dla nas także nie kupiłam kilku.

@Kwiatuszekk23 szkoda, że mam do Warszawy 300 km bo bardzo chętnie bym poszła na takie spotkanie

@magda1208 my lubimy sobie pojęczeć bo wiemy, że mamy takie duszyczki które zawsze nas pocieszą ❤

reklama
Do góry