@Funia90 jak ja się zorientowałam że mam problem z tym potasem w tej ciąży tzn z tym że tak drastycznie i szybko spada to też robiłam badanie co dziennie. I też wtedy ten wynik urósł w moich oczach do rangi życia mam nadzieję że będzie dobrze tzn że jutro już wynik będzie lepszy chociażby o ta 1s co Cię choć troszkę uspokoi :*
reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Funia90 zycze Ci, tej 1 s wiecej, zebys mogla sie uspokoic.
Bardzo ciezko bedzie mi teraz za Wami nadazac. Dostalam nowe obowiazki w pracy i przez to jestem zmeczona. W ciazu dnia to nie mam kiedy Was czytac a wieczorem trudno mi nadrobic od 10 stron w gore. Moj tradzik zwiazany z hormonami pewnie bo one ostatnio swiruja
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ciezko bedzie mi teraz za Wami nadazac. Dostalam nowe obowiazki w pracy i przez to jestem zmeczona. W ciazu dnia to nie mam kiedy Was czytac a wieczorem trudno mi nadrobic od 10 stron w gore. Moj tradzik zwiazany z hormonami pewnie bo one ostatnio swiruja
Porzeczka1234
@Funia90 może i racja zrób dziś badanie na pewno Cię te 2-5 sekund tak liczę uspokoj. Wiesz ja tego badania anty-xa nie robiłam nidy i nie wiem czy juz po pierwszej dawce możesz robić i wynik i czy wyjdzie miarodajny czy nie. Może trzeba lekarza zapytać wiesz akurat te 150 zł to jest nic w porównaniu do tego co wydaliśmy także nie o cenę mi chodziło. A bardziej żeby z heparyną nie przesadzić i żeby mieć jeszcze alternatywne zwiekszenia dawki i też w tym wszystkim trzeba patrzeć na Ciebie kochana. Chociaż wiem , że teraz masz to gdzieś i jednak dobrze by było jakby mała dłużej posiedziała w brzuszku niz 30-33 tydzień chociaż do 36 tygodnia zobaczysz sama później kazdy dzień tydzień jest ważny i chce się jeszcze trochę zeby maleństwo było grubsze i silniejsze.
@Ilis91 poczekaj może @ się rozkreci wiesz jak brałaś progesteron to może on właśnie powoli spada i stąd te plamienia
@Ilis91 poczekaj może @ się rozkreci wiesz jak brałaś progesteron to może on właśnie powoli spada i stąd te plamienia
Ostatnia edycja:
Funia90
@anetkruczek juz zbadalam a co mi [emoji4]przy okazji M zrobil podstawy badan mocz, tsh,morfologie ,ob ,profil nerkowy itd [emoji4]
Oj powiem Ci ,ze ta jedna sek by mnie na prawde radowala[emoji5]
@marzycielka81 [emoji8]
Bedziemy Ci streszczac[emoji4]
Tradzik ,grr mialam i wiem ,straszne,ja mialam problem z progesteronem i estradiolem,jak to sie unormowalo ,skora wrocila fo normy ale duzo pomogly mi wizyty u kosmetyczki[emoji4]
@porzczka1234 tak,wiem ,ze nie o cene chodzi,jesli to ma mi pomoc to zaplace kazda cene,ale moze jak to aptt zacznie rosnac to nie bede na to szla,zastanowie sie,za to bede mogla dolozyc do spiworka do wozka ,a w sumie teraz i tak bede jak poparzona co tydzien badac krzepliwosc do kobca ciazy[emoji4]
@llis91 ja mialam dziwne plamienia przed @ jak mi progesteron wariowal ,czasem takie jakby nitki brazowe w sluzie.
Ps @Porzeczka1234 widze ,ze edytowalas post chyba[emoji4]tak,ja marze zeby siedziala w brzusiu tak do 37-38 tyg,przenoszenia tez sie boje i bede dreczyc lekarza o wywolywanie wczesniej[emoji4]mam nadzieje,ze go przekonam[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj powiem Ci ,ze ta jedna sek by mnie na prawde radowala[emoji5]
@marzycielka81 [emoji8]
Bedziemy Ci streszczac[emoji4]
Tradzik ,grr mialam i wiem ,straszne,ja mialam problem z progesteronem i estradiolem,jak to sie unormowalo ,skora wrocila fo normy ale duzo pomogly mi wizyty u kosmetyczki[emoji4]
@porzczka1234 tak,wiem ,ze nie o cene chodzi,jesli to ma mi pomoc to zaplace kazda cene,ale moze jak to aptt zacznie rosnac to nie bede na to szla,zastanowie sie,za to bede mogla dolozyc do spiworka do wozka ,a w sumie teraz i tak bede jak poparzona co tydzien badac krzepliwosc do kobca ciazy[emoji4]
@llis91 ja mialam dziwne plamienia przed @ jak mi progesteron wariowal ,czasem takie jakby nitki brazowe w sluzie.
Ps @Porzeczka1234 widze ,ze edytowalas post chyba[emoji4]tak,ja marze zeby siedziala w brzusiu tak do 37-38 tyg,przenoszenia tez sie boje i bede dreczyc lekarza o wywolywanie wczesniej[emoji4]mam nadzieje,ze go przekonam[emoji5]
Porzeczka1234
Funia90
@Porzeczka1234 oby bylo chociaz 27 sek[emoji5]
Pierwsze co sie obidzialam dzis i do mojego M mowie,wstawaj ,jedziemy bo glodna jestem hehe.
Wczoraj nie mialam sily gotowac i bylismy na obiadokolacji w knajpie z kuchennych rewolucji Modra w Tarnowskich gorach,w tym sezonie chyba 2 odcinek i tragedia a Geslerka chwalila:/ grr
Aaa i brzuchatki bylyscie w lidlu? Ja kupilam dwie pary swietnych rajstopkow po 13 zl,sa milusie i cieplusie i 2 pieluszki muslinowe ,ktore sa tak duze ,ze moga robic za kocyk lub otulacz a do tego sa piekne i za29,99
Bodziaki u nas same duze,takze nie bralam
Pierwsze co sie obidzialam dzis i do mojego M mowie,wstawaj ,jedziemy bo glodna jestem hehe.
Wczoraj nie mialam sily gotowac i bylismy na obiadokolacji w knajpie z kuchennych rewolucji Modra w Tarnowskich gorach,w tym sezonie chyba 2 odcinek i tragedia a Geslerka chwalila:/ grr
Aaa i brzuchatki bylyscie w lidlu? Ja kupilam dwie pary swietnych rajstopkow po 13 zl,sa milusie i cieplusie i 2 pieluszki muslinowe ,ktore sa tak duze ,ze moga robic za kocyk lub otulacz a do tego sa piekne i za29,99
Bodziaki u nas same duze,takze nie bralam
@Funia90 nic sie nie boj przesuwac godzin. Nawet jak jeden dzien nie wezmiesz to nic sie nie stanie bo heparyna dziala 48 h. Mi gin to powiedziala, bo jak robi cesarki to widzi jak sie z kobiet leke mimo wczesniejszego odstawienia heparyny. To naprawde bardziej siedzi w naszej glowie. Jednakowoz bardzo cie rozumiem, bo choc Nataniel sie nieco wierci to strasznie o wszystko sie boje. Mialam wczoraj robic badania a musialam odlozyc na poniedzialek, bo 2 dni mialam okropna biegunke, a to zafalszowaloby wyniki.
@magda1208 ladnie to napisalas o Natanielku. To prada raczej sie nie rusza jak cos robie. Moze stad slabawo go czuje.
@Ilis91 a sprawdzalas ciaze? Odstawilas dupka? A jesli tak to sprawdz prolaktyne. Z bezowulacyjnego cyklu @kas90 za niedlugo bedzie rodzila.
Dziewczyny talent to ma moja siostra, ja tylko improwizuje
Kochane smyk robi przeceny na ubranka i nie tylko
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@magda1208 ladnie to napisalas o Natanielku. To prada raczej sie nie rusza jak cos robie. Moze stad slabawo go czuje.
@Ilis91 a sprawdzalas ciaze? Odstawilas dupka? A jesli tak to sprawdz prolaktyne. Z bezowulacyjnego cyklu @kas90 za niedlugo bedzie rodzila.
Dziewczyny talent to ma moja siostra, ja tylko improwizuje
Kochane smyk robi przeceny na ubranka i nie tylko
Porzeczka1234
@Funia90 tak głód jest najlepszy haha. Ja chodziłam od tygodnia i jeczałam mężowi , że bydluniowa nie ma żadnej sukienki haha wczoraj właśnie w lidlu kupiłam taką fajną szarą za chyba 23 zł ale rajstopek i pieluszek nie widziałam muszę tam dziś zabrać męża i poszperać jeśli masz gdzieś tesco tam tez kupiłam białe i różowe rajstopki ale są tak miłe w dotyku 27 zł , że sama bym je ubrała później wam zrobię zdjecie kombinezon misia jaki nowy mamy
@Destino dobrze wiedzieć o smyku ale mnie już chyba mąż tam nie zawiezie , może sama pojadę. Jak ty nie masz talentu to , myślę sobie jakie cuda potrafi twoja siostra. Jak się czujesz? Jak mąż praca zdrowie?
@Destino dobrze wiedzieć o smyku ale mnie już chyba mąż tam nie zawiezie , może sama pojadę. Jak ty nie masz talentu to , myślę sobie jakie cuda potrafi twoja siostra. Jak się czujesz? Jak mąż praca zdrowie?
@Porzeczka1234 obnizki w smyku dzialaja tez przez internet. Sliczne rzeczy przecenili. Ja kupilam tylko 2 pajacyki z kubusiem puchatkiem
A siostra jest po asp, choc uwazam, ze zupelnie nie musiala tam isc. A czaruje cuda. Szkoda tylko, ze nie rozwija talentu
A siostra jest po asp, choc uwazam, ze zupelnie nie musiala tam isc. A czaruje cuda. Szkoda tylko, ze nie rozwija talentu
reklama
marzycielka81
Funia90 a pizamki w Lidlu dla starszych byly? :-) u mnie chyba tez progesteron.
W smyku faktycznie przeceny:-)
Ja wekeend babski dzis spotkanie z kolezanka a jutro z dziewczynami z forum:-)
Chcialam jutro na cmentarz jechac ale maraton psuje wszystkie plany bo akurat zamykaja ulice ktorymi tam dojezdzam
W smyku faktycznie przeceny:-)
Ja wekeend babski dzis spotkanie z kolezanka a jutro z dziewczynami z forum:-)
Chcialam jutro na cmentarz jechac ale maraton psuje wszystkie plany bo akurat zamykaja ulice ktorymi tam dojezdzam
Podziel się: