@llis91 stram sie utrzymywac spokoj nawet mimo najgorszych sytuacji ale czasem i mnie dol dopada.
Dol a moze ogromny strach?
Wierze ,mocno wierze.
Dzis bylam u przyjaciolki i jej 5 miesiecznego synka,tez chce miec takiego malego placzcego szkraba.
Pojezdzilam troche wozkiem na spacerze ale lepiej mi sie nie zrobilo:/
@kas90 mocno w nia wierze[emoji5]
@anetkruczek na aptt pojde juz jutro ,wynik bede miala po 21 ,ale to dopiero bedzie po 2 zastrzykach.
W nastepnym tyg tez zbadam ,a na ta anty-xa ide na 99% we wtorek,bo musze byc te 4 godz od wstrzykniecia i juz przesywam podawanie zastzyku,boje sie tak na raz przesunac o kilka godzin na raz w tej sytuacji.
@magda1208 @roxie123 @marzycielka81 [emoji8][emoji8][emoji8]
@roxie123 ale sie ciesze ,ze wymazy sa ujemne [emoji5]
@iveo mi tez d-dimery i fibrynogen rosna i wiem ,ze w ciazy tak jest.
A to aptt to czas podany w sek po ktorym krew krzepnie i norma 25,9-40 a ja mam 25.9 wiec gesta.
Niby norma ale za tydzien norma by juz nie byla:/
Wydaje mi sie ,ze ten paametr jest istotny.
Przynajmniej w moich oczach urusl do ogromnej rangi.
Ciesze sie ,ze z dzidziusiem dobrze[emoji5]
A z usg tez mialam taki plan w tej ciazy ale nie wyszlo bo byl krwiak i ciagle latanie:/
@Porzeczka1234 pojde jutro jeszcze sie przebadac bo licze na pomylke w labie .
Nawet 1 sek bedzie dla mnie zbawienna[emoji4]nie zbankrutuje a licze na to ,ze bede spokojniejsza,za kilka dni pojde znow ,to zaden problem[emoji5]hmm kurcze zastanowie sie jutro jak dostane wynik tego aptt co z tym anty -xa czy robic bo dzis wzielam godz pozniej niz wczoraj.
A to anty -xa kosztuje 150 zl.
Jutro pomysle czy isc we wtorek czy za tydzien,choc czytalam ,ze niby taka heparyna zaczyna dzialac praktycznie odrazu.
Oj z tym starachem mam dokladnie tak samo,codziennie boje sie bardziej,a teraz to juz starsznie:/
Ten strach po urodzeniu tez nas nie opusci bo beda nowe obawy.
Takie zycie matek[emoji4]
@marzycielka81 ja mialam tradzik hormonalny:/ dawalam nawet tu zdejcia:/
@Destino na prawde masz talent [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom