reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo wiem kochana każda z nas ma te dni, miesiące, tygodnie itd. Cieszę się , że z małym lepiej wiesz jak to lekarze straszą ale muszą powiedzieć wszystko z drugiej strony. Wierzę, że będzie dobrze.

reklama
Dziewczynki na pocieszenie nasza kolorowanka na scianie
IMG_20171013_211833.jpg
IMG_20171013_211844.jpg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171013_211833.jpg
    IMG_20171013_211833.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 380
  • IMG_20171013_211844.jpg
    IMG_20171013_211844.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 375
@Ilis jak trzeci dzien to trzeci wiec od rana. Zreszta zobaczysz czy jutro @ sie rozkreci.

@marzycielka81 ja mam takie jak mam problem z hormonami albo jelitami.

Dziekuje za uznanie. Drugi raz sie nie podejme, nie w ciazy. To jednak meczace. Chcielismy naklejke, ale nie bylo hefalumpka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ja słyszałam że 1 dzień liczyć od prawdziwego okresu a te 2 to plamienia
Czy zaczniesz lamete w nd czy on to chyba nie ma aż takiego znaczenia ale myślę że w pn będzie ok

reklama
@llis91 stram sie utrzymywac spokoj nawet mimo najgorszych sytuacji ale czasem i mnie dol dopada.
Dol a moze ogromny strach?
Wierze ,mocno wierze.
Dzis bylam u przyjaciolki i jej 5 miesiecznego synka,tez chce miec takiego malego placzcego szkraba.
Pojezdzilam troche wozkiem na spacerze ale lepiej mi sie nie zrobilo:/

@kas90 mocno w nia wierze[emoji5]

@anetkruczek na aptt pojde juz jutro ,wynik bede miala po 21 ,ale to dopiero bedzie po 2 zastrzykach.
W nastepnym tyg tez zbadam ,a na ta anty-xa ide na 99% we wtorek,bo musze byc te 4 godz od wstrzykniecia i juz przesywam podawanie zastzyku,boje sie tak na raz przesunac o kilka godzin na raz w tej sytuacji.

@magda1208 @roxie123 @marzycielka81 [emoji8][emoji8][emoji8]
@roxie123 ale sie ciesze ,ze wymazy sa ujemne [emoji5]

@iveo mi tez d-dimery i fibrynogen rosna i wiem ,ze w ciazy tak jest.
A to aptt to czas podany w sek po ktorym krew krzepnie i norma 25,9-40 a ja mam 25.9 wiec gesta.
Niby norma ale za tydzien norma by juz nie byla:/
Wydaje mi sie ,ze ten paametr jest istotny.
Przynajmniej w moich oczach urusl do ogromnej rangi.
Ciesze sie ,ze z dzidziusiem dobrze[emoji5]
A z usg tez mialam taki plan w tej ciazy ale nie wyszlo bo byl krwiak i ciagle latanie:/

@Porzeczka1234 pojde jutro jeszcze sie przebadac bo licze na pomylke w labie .
Nawet 1 sek bedzie dla mnie zbawienna[emoji4]nie zbankrutuje a licze na to ,ze bede spokojniejsza,za kilka dni pojde znow ,to zaden problem[emoji5]hmm kurcze zastanowie sie jutro jak dostane wynik tego aptt co z tym anty -xa czy robic bo dzis wzielam godz pozniej niz wczoraj.
A to anty -xa kosztuje 150 zl.
Jutro pomysle czy isc we wtorek czy za tydzien,choc czytalam ,ze niby taka heparyna zaczyna dzialac praktycznie odrazu.
Oj z tym starachem mam dokladnie tak samo,codziennie boje sie bardziej,a teraz to juz starsznie:/
Ten strach po urodzeniu tez nas nie opusci bo beda nowe obawy.
Takie zycie matek[emoji4]

@marzycielka81 ja mialam tradzik hormonalny:/ dawalam nawet tu zdejcia:/

@Destino na prawde masz talent [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry