reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo wiem kochana każda z nas ma te dni, miesiące, tygodnie itd. Cieszę się , że z małym lepiej wiesz jak to lekarze straszą ale muszą powiedzieć wszystko z drugiej strony. Wierzę, że będzie dobrze.

reklama
Dziewczynki na pocieszenie nasza kolorowanka na scianie
IMG_20171013_211833.jpg
IMG_20171013_211844.jpg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171013_211833.jpg
    IMG_20171013_211833.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 386
  • IMG_20171013_211844.jpg
    IMG_20171013_211844.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 380
@Ilis jak trzeci dzien to trzeci wiec od rana. Zreszta zobaczysz czy jutro @ sie rozkreci.

@marzycielka81 ja mam takie jak mam problem z hormonami albo jelitami.

Dziekuje za uznanie. Drugi raz sie nie podejme, nie w ciazy. To jednak meczace. Chcielismy naklejke, ale nie bylo hefalumpka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ja słyszałam że 1 dzień liczyć od prawdziwego okresu a te 2 to plamienia
Czy zaczniesz lamete w nd czy on to chyba nie ma aż takiego znaczenia ale myślę że w pn będzie ok

reklama
@llis91 stram sie utrzymywac spokoj nawet mimo najgorszych sytuacji ale czasem i mnie dol dopada.
Dol a moze ogromny strach?
Wierze ,mocno wierze.
Dzis bylam u przyjaciolki i jej 5 miesiecznego synka,tez chce miec takiego malego placzcego szkraba.
Pojezdzilam troche wozkiem na spacerze ale lepiej mi sie nie zrobilo:/

@kas90 mocno w nia wierze[emoji5]

@anetkruczek na aptt pojde juz jutro ,wynik bede miala po 21 ,ale to dopiero bedzie po 2 zastrzykach.
W nastepnym tyg tez zbadam ,a na ta anty-xa ide na 99% we wtorek,bo musze byc te 4 godz od wstrzykniecia i juz przesywam podawanie zastzyku,boje sie tak na raz przesunac o kilka godzin na raz w tej sytuacji.

@magda1208 @roxie123 @marzycielka81 [emoji8][emoji8][emoji8]
@roxie123 ale sie ciesze ,ze wymazy sa ujemne [emoji5]

@iveo mi tez d-dimery i fibrynogen rosna i wiem ,ze w ciazy tak jest.
A to aptt to czas podany w sek po ktorym krew krzepnie i norma 25,9-40 a ja mam 25.9 wiec gesta.
Niby norma ale za tydzien norma by juz nie byla:/
Wydaje mi sie ,ze ten paametr jest istotny.
Przynajmniej w moich oczach urusl do ogromnej rangi.
Ciesze sie ,ze z dzidziusiem dobrze[emoji5]
A z usg tez mialam taki plan w tej ciazy ale nie wyszlo bo byl krwiak i ciagle latanie:/

@Porzeczka1234 pojde jutro jeszcze sie przebadac bo licze na pomylke w labie .
Nawet 1 sek bedzie dla mnie zbawienna[emoji4]nie zbankrutuje a licze na to ,ze bede spokojniejsza,za kilka dni pojde znow ,to zaden problem[emoji5]hmm kurcze zastanowie sie jutro jak dostane wynik tego aptt co z tym anty -xa czy robic bo dzis wzielam godz pozniej niz wczoraj.
A to anty -xa kosztuje 150 zl.
Jutro pomysle czy isc we wtorek czy za tydzien,choc czytalam ,ze niby taka heparyna zaczyna dzialac praktycznie odrazu.
Oj z tym starachem mam dokladnie tak samo,codziennie boje sie bardziej,a teraz to juz starsznie:/
Ten strach po urodzeniu tez nas nie opusci bo beda nowe obawy.
Takie zycie matek[emoji4]

@marzycielka81 ja mialam tradzik hormonalny:/ dawalam nawet tu zdejcia:/

@Destino na prawde masz talent [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry