reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 tak odstawiłam clexan i acard. Acard brałam od lutego 2017 do tego 5 tygodnia ciąży potem badalam przez nastepne 4 tygodnie co trzy dni morfo z jonogramem magnez potas i cały uklad krzepnięcia. Poza morfo która była tragedia ze względu na stosowanie acofilu i potasu poniżej normy z powodu wysokich dawek P rogesteronu jaki bralam ,układ krzepnięcia mialam idealny. Nie umiem Ci powiedzieć co do mojej kolejnej próby ponieważ teraz o tym nie myślę. :)

Ostatnia edycja:
@roxi123 ja czekam 5 dni. Robilam w czwartek, a w poniedzialek wyniki beda.

@Ilis mlr mialam cos kolo 36%. Tu chyba @kas90 miala niski mlr i sie nie szczepila a w ciazy jest. Kasiu popraw mnie jesli klamie.
Dostalam encorton bo sie uparlam, choc mi endokrynolog zalecal dawke 20 wzielam 15. Do tego dostalam siofor i bralam 1000 no i clexan. Po to dreptalam od lekarza do lekarza by ktos w koncu to dal, bo bez tego nie podeszlabym do ciazy. Choc w ostatecznosci i tak ratowaly mnie Anioly. A wobec meza agresywna tez nie jestem. Mogl byc dawca, ale szczepien nie bralam pod uwage bo mam guza na watrobie. Ilis bierz trivagin. Sprawdzony. Kup nie iladian, a nasiadowke vagosan. Jest znacznie lepsza.

@marshia strasznie mi przykro [emoji22] jesli moge cos zasugerowac to uprzyj sie przy samej
farmakologii.

@weronikawiersz witaj. Wazne skad jestes. Mysle ze dziewczyny juz sie toba zajely. Ciaza biochemiczna moze byc spowodowana wadami genetycznymi dlatego maluch sie nie wgryza i cialo go wydala. Moze byc slabe endometrium, moze byc slabe nasienie. Do konca trudno powiedziec skad bierze sie ciaza biochemiczna.

@bobasek1990 ladny progesteron.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Zaraz Was doczytam, mam 13 stron do nadrobienia [emoji85][emoji33]
Pomozecie mi z pierwszym wynikiem z apc?
1507896035-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 - my też załujemy, ale jestem PRZEKONANA, że odbijemy! ;* btw. ja też czuję się dziś jakaś na przeziębienie...JAK NIE UROK TO SRACZKA, jak ja to mówię... A rano o 5 jak wstawałam wszystko było jeszcze spoko.. chyba byłam jeszcze w tym "nasennym" nastroju :D

@dzoł - nie znam się na tym :(

Do góry