reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 tak odstawiłam clexan i acard. Acard brałam od lutego 2017 do tego 5 tygodnia ciąży potem badalam przez nastepne 4 tygodnie co trzy dni morfo z jonogramem magnez potas i cały uklad krzepnięcia. Poza morfo która była tragedia ze względu na stosowanie acofilu i potasu poniżej normy z powodu wysokich dawek P rogesteronu jaki bralam ,układ krzepnięcia mialam idealny. Nie umiem Ci powiedzieć co do mojej kolejnej próby ponieważ teraz o tym nie myślę. :)

Ostatnia edycja:
@roxi123 ja czekam 5 dni. Robilam w czwartek, a w poniedzialek wyniki beda.

@Ilis mlr mialam cos kolo 36%. Tu chyba @kas90 miala niski mlr i sie nie szczepila a w ciazy jest. Kasiu popraw mnie jesli klamie.
Dostalam encorton bo sie uparlam, choc mi endokrynolog zalecal dawke 20 wzielam 15. Do tego dostalam siofor i bralam 1000 no i clexan. Po to dreptalam od lekarza do lekarza by ktos w koncu to dal, bo bez tego nie podeszlabym do ciazy. Choc w ostatecznosci i tak ratowaly mnie Anioly. A wobec meza agresywna tez nie jestem. Mogl byc dawca, ale szczepien nie bralam pod uwage bo mam guza na watrobie. Ilis bierz trivagin. Sprawdzony. Kup nie iladian, a nasiadowke vagosan. Jest znacznie lepsza.

@marshia strasznie mi przykro [emoji22] jesli moge cos zasugerowac to uprzyj sie przy samej
farmakologii.

@weronikawiersz witaj. Wazne skad jestes. Mysle ze dziewczyny juz sie toba zajely. Ciaza biochemiczna moze byc spowodowana wadami genetycznymi dlatego maluch sie nie wgryza i cialo go wydala. Moze byc slabe endometrium, moze byc slabe nasienie. Do konca trudno powiedziec skad bierze sie ciaza biochemiczna.

@bobasek1990 ladny progesteron.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Zaraz Was doczytam, mam 13 stron do nadrobienia [emoji85][emoji33]
Pomozecie mi z pierwszym wynikiem z apc?
1507896035-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 - my też załujemy, ale jestem PRZEKONANA, że odbijemy! ;* btw. ja też czuję się dziś jakaś na przeziębienie...JAK NIE UROK TO SRACZKA, jak ja to mówię... A rano o 5 jak wstawałam wszystko było jeszcze spoko.. chyba byłam jeszcze w tym "nasennym" nastroju :D

@dzoł - nie znam się na tym :(

Do góry