reklama
truskawka1211
Fanka BB :)
Neli!!!! Gratulacje Tobie i mężowi a małej Ewuni życzymy dużo zdrówka , cudownego dzieciństwa i wspaniałych dni!
Ach... kolejny CUD
Ach... kolejny CUD
alternatywa
neli - gratulacje!!!! Dużo najlepszych rzeczy dla Was!!
pietrucha - jak się cieszę czytając Twoje wiadomości!!
gabi gdzie byłaś u Przybycienia? W Krakowie, czy Tarnowie?
A ja czekam na wyniki z genetyki i od immunologa - teoretycznie mają być w połowie października. Za tydzień zabieg - usunięcie woreczka... Brrrrr!
pietrucha - jak się cieszę czytając Twoje wiadomości!!
gabi gdzie byłaś u Przybycienia? W Krakowie, czy Tarnowie?
A ja czekam na wyniki z genetyki i od immunologa - teoretycznie mają być w połowie października. Za tydzień zabieg - usunięcie woreczka... Brrrrr!
enya81
A ja się cieszę dziewczynki że Wy tak ruszacie z kopyta, u każdej coś się dzieje, zaczynacie uskuteczniać bobosexy - pięknie:-)
Neli WIELKIE GRATULACJE !!! Szczęśliwej mamusi i tak wyczekanemu dzieciątku wszystkiego co najlepsze...
Pietrucha bardzo się cieszę... jestem po prostu przeszczęśliwa czytając takie dobre wiadomości od Ciebie!!!
Alternatywa kiedy dokładnie ten woreczek Ci usuwają ???
Alokin, Misiejek, Zulka to Wy chyba już kolejne w kolejce "największych szczęściar" ehhh już mi się łza wzruszenia kreci jak myślę o wszystkich forumowym dzieciaczkach...
Madzik a Ty jak tam... kiedy masz wizytę i podglądasz... dziękuję za paczuszkę (bo chyba od Ciebie ;-)) gdzie tam adres zwrotny się podział poproszę na priv
Gosia pamiętaj daj znać jak będziesz wybierać się do Maliny...
Trukskawkę nam zatem za 2 dni wciągnie no bo M już będzie hihi
Barbinka jak u Ciebie??? odezwij się czasem
Kaira dzięki za wszelkie info o Twoich poczynianiach z clexane... muszę wierzyć że moje fraxi 0,4 będzie wystarczające w sytuacji sprzyjającej... a możesz się wypowiedzieć jak te dawki mają się do clexane... dziewczyny cosik próbowały pojąc temat przeliczenia ale pojawiły się różne informacje... a może Karola w tym temacie jest biegła... ;-)
Aditka skrobnij jak tam Twój mały mężczyzna się sprawuje
Ja dzisiaj mam złe przeczucia... jeśli chodzi o mój obecny cykl... :---(
zaczyna mi się PMS, wiec raczej czekamy na @ , warczę na wszystko i wszystkich :-angry:
i do tego wściekła jestem sama na siebie , że to monitorowanie, potwierdzona owulka, przytulanie centralnie w czasie wzbudziło we mnie tyle nadziei... że tak bardzo uwierzyłam że będę w szczęśliwej ciąży...
o niczym nie potrafię myśleć, nad niczym nie potrafię się skupić... tak czekam 2 kresek :---(... ehh zwariować można :--(
a to dopiero 5dpo
ściskam Was mocno
Pietrucha bardzo się cieszę... jestem po prostu przeszczęśliwa czytając takie dobre wiadomości od Ciebie!!!
Alternatywa kiedy dokładnie ten woreczek Ci usuwają ???
Alokin, Misiejek, Zulka to Wy chyba już kolejne w kolejce "największych szczęściar" ehhh już mi się łza wzruszenia kreci jak myślę o wszystkich forumowym dzieciaczkach...
Madzik a Ty jak tam... kiedy masz wizytę i podglądasz... dziękuję za paczuszkę (bo chyba od Ciebie ;-)) gdzie tam adres zwrotny się podział poproszę na priv
Gosia pamiętaj daj znać jak będziesz wybierać się do Maliny...
Trukskawkę nam zatem za 2 dni wciągnie no bo M już będzie hihi
Barbinka jak u Ciebie??? odezwij się czasem
Kaira dzięki za wszelkie info o Twoich poczynianiach z clexane... muszę wierzyć że moje fraxi 0,4 będzie wystarczające w sytuacji sprzyjającej... a możesz się wypowiedzieć jak te dawki mają się do clexane... dziewczyny cosik próbowały pojąc temat przeliczenia ale pojawiły się różne informacje... a może Karola w tym temacie jest biegła... ;-)
Aditka skrobnij jak tam Twój mały mężczyzna się sprawuje
Ja dzisiaj mam złe przeczucia... jeśli chodzi o mój obecny cykl... :---(
zaczyna mi się PMS, wiec raczej czekamy na @ , warczę na wszystko i wszystkich :-angry:
i do tego wściekła jestem sama na siebie , że to monitorowanie, potwierdzona owulka, przytulanie centralnie w czasie wzbudziło we mnie tyle nadziei... że tak bardzo uwierzyłam że będę w szczęśliwej ciąży...
o niczym nie potrafię myśleć, nad niczym nie potrafię się skupić... tak czekam 2 kresek :---(... ehh zwariować można :--(
a to dopiero 5dpo
ściskam Was mocno
truskawka1211
Alusiu! Postaram się tak nie znikać.... Jutro pędzę na pocztę Ja myślę, że 0,4 fraxi wystarczy...
Alusia - ja w tym cyklu też miałam PMS i widzisz. Też warczałam na ema.
Neli - wielkie gratulacje.
Super mamy kolejny cud. .
A my w rozsypce. Ta beta nie dawała mi spokoju. I przeczucie mnie nie zawiodło, hcg ledwo dyszy. Odstawiam od dziś leki, bo mam fobię na punkcie szpitala i zabiegów. Jutro do gina z wynikiem i wymusić wcześniejsze usg, bo nawet nie wiem gdzie ciąża się zagnieździła.
Przepraszam, ale muszę na trochę odciąć się, bo na razie tak bardzo boli.
Mocno wszystkim kibicuję i za Wszystkie trzymam kciuki.
Buziaki dla forumowych dzidziusiów.
Neli - wielkie gratulacje.
Super mamy kolejny cud. .
A my w rozsypce. Ta beta nie dawała mi spokoju. I przeczucie mnie nie zawiodło, hcg ledwo dyszy. Odstawiam od dziś leki, bo mam fobię na punkcie szpitala i zabiegów. Jutro do gina z wynikiem i wymusić wcześniejsze usg, bo nawet nie wiem gdzie ciąża się zagnieździła.
Przepraszam, ale muszę na trochę odciąć się, bo na razie tak bardzo boli.
Mocno wszystkim kibicuję i za Wszystkie trzymam kciuki.
Buziaki dla forumowych dzidziusiów.
reklama
Podziel się: