reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Madziu kochana a napisz jakie masz przyrosty bo mnie ominęło?? Popatrz jak było u Pietruchy i dzidziuś pięknie się rozwija;-)Trzymaj sie mocno i pamiętaj że tu się możesz wygadać.

Alusiu spokojnie, spokojnie, na PMS za wcześnie, myślę że za jakieś 5 dni możesz zrobić test - mocno trzymam kciuki za kolejnego dzidka!!

Musimy chyba zrobić jakąś listę dzidziusia bo ja już się polubiłam ;p to które teraz następny do porodu?? Hę?

Madzia!! Ja myślę jak Enya, u Pietrucha podobnie było a tu wszystko jest w porzadeczku ;)

Madziu - beta jak ja już wiem, nie do końca jest wyznacznikiem.... a możesz iść na usg? I nie odstawiaj leków proszę... Trzymaj się, jesteśmy z Tobą:*

Madziu wiem że nie chcesz sobie robić nadziei , ale może jeszcze nie wszystko stracone, beta nie zawsze jest wyznacznikiem,
bede dzisiaj myślami przy Tobie , obu usg wyszło dobrze!, trzymaj sie Kochana.

Neli gratulacje, witamy "mała" księzniżke :), ślicznie imię, moja mama tez ma Ewa:-)
Aditka no właśnie jestem ciekawa , która z nas pierwsza powita szkraba, w sumie Zula, Alokin i ja mamy różnice tylko kilku dni;-)
ja termin według om mam 8.12, według usg 1.12, ale cesarke mam miec umówiona w 39 tyg, wiec nie wiem czy umawiają według om czy usg.Pewnie 06.10 na wizycie dowiem sie juz więcej.

Ech jak Was tak czytam... serce się raduje... Tylko ja zostałam z Alusią ze starej gwardii... i nie wiem co u Guenevere84 ... No właśnie wiecie co u niej???
Już lecę na pocztę więc AgnieszkoP i Alusiiu zaglądajcie w okienko na listonosza:)
Cieszę się, że tak się super układa Naszym Ciężarówkom...

U mnie leje od rana... Tak zmokłam jak byłam z Brunkiem na plaży... Ech... Zaraz jadę do Apteki odebrać lek, na pocztę i po biały ser na sernik... Mój T uwielbia taki tradycyjny sernik. Zrobie jeszcze sałatkę, jutro pstrąg pieczony z pieczonymi ziemniaczkami..., tylko co na surówkę???? Może jakieś ciekawe pomysły???? Hę???

Zawsze tak mam przed jego powrotem, ani nie wiem w co się ubrać ani jak ogarnąć mieszkanie:) Heh
Madziu, jestem , myślę o Was... Czasem jest tak, że niby beta nie przyrasta jak należy... pamiętaj, że Twój skarb ma siłę do Walki... I chce żyć... Pomóż mu kochana...

reklama
Do góry