reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@pixi.nova histero Malina kazał między 5 a 9 dniem cyklu a w szpitalu powiedzieli że można do 12.
Chodzi o to żeby być po miesiączce a przed owu

Ostatnia edycja:
:( pusto. Mam zrobic jutro betę. Może w piątek powtorzyc, zależy od wartości. W pon rano usg. Leków mam nie odstawiać na razie.
Powiem Wam, że....... znów nic nie czuję......
Pęcherzyk ma 25x9mm.
On twierdzi, ze jeszcze nie przekreśla, bo widział różne cuda, ale....... długa, czarna, dziura. Jak powiedział, ze mu przykro to otworzyłam oczy i sama to zobaczyłam.
Dziwne, bo naprawdę nic nie czuję.....

@Funia90 kochana sama właśnie nie wiem jak mogę :D kupując go decydowałam się na mniejsze zło, i zostało mi mniejsze w sensie rozmiaru bo jest malutki ale syfu robi co nie miara o_O

@Ilis91 ja ostatnio zrozumiałam że wlewy są całkowicie bezpieczne i dla matki i dla dziecka bez względu na historię chorób w rodzinie.

:( pusto. Mam zrobic jutro betę. Może w piątek powtorzyc, zależy od wartości. W pon rano usg. Leków mam nie odstawiać na razie.
Powiem Wam, że....... znów nic nie czuję......
Pęcherzyk ma 25x9mm.
On twierdzi, ze jeszcze nie przekreśla, bo widział różne cuda, ale....... długa, czarna, dziura. Jak powiedział, ze mu przykro to otworzyłam oczy i sama to zobaczyłam.
Dziwne, bo naprawdę nic nie czuję.....
Quźwa no:( A to ,że nic nie czujesz to mnie niepokoi akurat;(

reklama
Do góry