reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Destino jak pisałam nie za miekki to piersze, antypotowy, przeciwodleżynowy, antyalergiczny, nieodkształca się i nie ma 20 cm co wcale nie jest zdrowe dla kręgosłupa chociaż zdania jak zwykle podzielone, no i ja potrzebuje 10cm cena 180 zł lateksowy 400-600 zł po ostatnie jak byśmy mieli wypadek obsikania materacyku to nie będzie mi szkoda wyrzucić i kupić nowy po ostatnie biorę pod uwagę , że po porodzie mi odbije i będę ją ciągła do naszego łóżka co nie jest dobre ale biorę to pod uwagę
Na 56 cm poprasowane wcale nie mam tego tak dużo
Na 62 cm i 68 cm też poprasowane
Załączniki
Ostatnia edycja:
@Destino jak pisałam nie za miekki to piersze, antypotowy, przeciwodleżynowy, antyalergiczny, nieodkształca się i nie ma 20 cm co wcale nie jest zdrowe dla kręgosłupa chociaż zdania jak zwykle podzielone, no i ja potrzebuje 10cm cena 180 zł lateksowy 400-600 zł po ostatnie jak byśmy mieli wypadek obsikania materacyku to nie będzie mi szkoda wyrzucić i kupić nowy po ostatnie biorę pod uwagę , że po porodzie mi odbije i będę ją ciągła do naszego łóżka co nie jest dobre ale biorę to pod uwagę
Ale będzie z niej modnisia
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
marzycielka81
magda1208
Nie nadążam za wami tyle postów , że ho ho .
@marshia Nieustannie wierzę w fasolkę.
@Maciejka78 Kciuki za dalszy pomyślny rozwój sytuacji.
@ovli22 Kochana od kiedy zażywam acard siniaki same się tworzą nawet nie wiem kiedy i do tego czasami bolą. Moja skóra straciła jędrność a zmarszczki uwidoczniły się potrójnie hehe do tego dochodzą pryszcze więc nie jest kolorowo zmiany widać gołym okiem .
@Porzeczka1234 Widzę , że wszystko dopięte jesteś zwarta i gotowa na przyjęcie bydluniowej.
@bertha Z całego serca kibicuję i trzymam kciuki za pomyślny przebieg wydarzeń .
@roxie123 Będzie dobrze .
@kas90 Ty już też na końcówce nie mogę uwierzyć.
Pozdrwaiam staraczki ,brzuchatki i mamusie z pociechami.
@nafoczka Zdrówka dla chłopców .
@ovli22 Kochana od kiedy zażywam acard siniaki same się tworzą nawet nie wiem kiedy i do tego czasami bolą. Moja skóra straciła jędrność a zmarszczki uwidoczniły się potrójnie hehe do tego dochodzą pryszcze więc nie jest kolorowo zmiany widać gołym okiem .
@Porzeczka1234 Widzę , że wszystko dopięte jesteś zwarta i gotowa na przyjęcie bydluniowej.
@bertha Z całego serca kibicuję i trzymam kciuki za pomyślny przebieg wydarzeń .
Nie nadążam za wami tyle postów , że ho ho .
Tak masz racje jeśli chodzi o te zmarszczki ;( [emoji35][emoji35]
Widać je mocniej i skóra jest taka słucha!
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Beciiia-87
@Beciiia-87 , zdaje się,że zapomniałam odpisać.. niestety mam na 11:00,więc nici ze spotkania,a też na to liczyłam..
Zmartwiłyście mnie tymi nk.. myślałam,że wezmę encorton i intralipid i po problemie,a tu różnie może być
Szkoda
Oczywiście daj znać po wizycie co i jak.
Proszę Cię nie zamartwiaj się na zapas. Uwierz w naszego doktorka
@Porzeczka1234 ale super! Ja to tylko pierwsze pranie prasowalam. Potem już nie bo i w szpitalu ciuszki nie były prasowane a nic się nie działo. Tylko pieluszke pod główkę tak
@nevergiveup @Kwiatuszekk23 jak się macie? Na kiedy macie terminy?
@nevergiveup @Kwiatuszekk23 jak się macie? Na kiedy macie terminy?
marshia
@magda1208 @ovli22 zmarszczki od acardu? Muszę przyznać, ze skóra pod oczami posypała mi się w ciągu kilku tygodni, ale zrzucałam to na nadchodzące 4 z przodu. Ja jestem jyz długo zaprzyjaźniona z różnymi kremami, oklepywaniem itp i szczyciła się tym, ze jeszcze nic pod oczami nie ma. Byly tylko 2 mimiczne od śmiechu w kącikach. A w ciągu ostatnich kilku tygodni zrobiła się siateczka pod.
reklama
Porzeczka1234
@nafoczka ja też teraz prasowałam po praniu bo tak wyczytałam , że tak trzeba . Mama u mnie była i też pyta a prasowałaś to myślę sobie może tak trzeba i 3 godziny w sobotę i dziś też 3 godziny bo to dziś to ubranka a wczoraj pościel razy 2 , ochroniacze i prześcieradła rożki , kocyki itd sama wiesz . Też się tym podniecam trochę popłakałam trochę się smiałam jak to baba w ciąży
Podziel się: