reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino jak pisałam nie za miekki to piersze, antypotowy, przeciwodleżynowy, antyalergiczny, nieodkształca się i nie ma 20 cm co wcale nie jest zdrowe dla kręgosłupa chociaż zdania jak zwykle podzielone, no i ja potrzebuje 10cm cena 180 zł lateksowy 400-600 zł po ostatnie jak byśmy mieli wypadek obsikania materacyku to nie będzie mi szkoda wyrzucić i kupić nowy po ostatnie biorę pod uwagę , że po porodzie mi odbije i będę ją ciągła do naszego łóżka co nie jest dobre ale biorę to pod uwagę

Na 56 cm poprasowane wcale nie mam tego tak dużo

Na 62 cm i 68 cm też poprasowane

Załączniki

• IMG_20171008_125342.jpg
    IMG_20171008_125342.jpg
    510,7 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_20171008_131849.jpg
    IMG_20171008_131849.jpg
    560,6 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
@Destino jak pisałam nie za miekki to piersze, antypotowy, przeciwodleżynowy, antyalergiczny, nieodkształca się i nie ma 20 cm co wcale nie jest zdrowe dla kręgosłupa chociaż zdania jak zwykle podzielone, no i ja potrzebuje 10cm cena 180 zł lateksowy 400-600 zł po ostatnie jak byśmy mieli wypadek obsikania materacyku to nie będzie mi szkoda wyrzucić i kupić nowy po ostatnie biorę pod uwagę , że po porodzie mi odbije i będę ją ciągła do naszego łóżka co nie jest dobre ale biorę to pod uwagę

Na 56 cm poprasowane wcale nie mam tego tak dużo

Na 62 cm i 68 cm też poprasowane

Ale będzie z niej modnisia ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Nie nadążam za wami tyle postów , że ho ho .
@marshia Nieustannie wierzę w fasolkę.
@Maciejka78 Kciuki za dalszy pomyślny rozwój sytuacji.
@ovli22 Kochana od kiedy zażywam acard siniaki same się tworzą nawet nie wiem kiedy i do tego czasami bolą. Moja skóra straciła jędrność a zmarszczki uwidoczniły się potrójnie hehe do tego dochodzą pryszcze więc nie jest kolorowo zmiany widać gołym okiem .
@Porzeczka1234 Widzę , że wszystko dopięte jesteś zwarta i gotowa na przyjęcie bydluniowej.
@bertha Z całego serca kibicuję i trzymam kciuki za pomyślny przebieg wydarzeń .
@roxie123 Będzie dobrze .
@kas90 Ty już też na końcówce nie mogę uwierzyć.
Pozdrwaiam staraczki ,brzuchatki i mamusie z pociechami.
@nafoczka Zdrówka dla chłopców .

Nie nadążam za wami tyle postów , że ho ho .
@marshia Nieustannie wierzę w fasolkę.
@Maciejka78 Kciuki za dalszy pomyślny rozwój sytuacji.
@ovli22 Kochana od kiedy zażywam acard siniaki same się tworzą nawet nie wiem kiedy i do tego czasami bolą. Moja skóra straciła jędrność a zmarszczki uwidoczniły się potrójnie hehe do tego dochodzą pryszcze więc nie jest kolorowo zmiany widać gołym okiem .
@Porzeczka1234 Widzę , że wszystko dopięte jesteś zwarta i gotowa na przyjęcie bydluniowej.
@bertha Z całego serca kibicuję i trzymam kciuki za pomyślny przebieg wydarzeń .
@roxie123 Będzie dobrze .
@kas90 Ty już też na końcówce nie mogę uwierzyć.
Pozdrwaiam staraczki ,brzuchatki i mamusie z pociechami.
@nafoczka Zdrówka dla chłopców .

Tak masz racje jeśli chodzi o te zmarszczki ;( [emoji35][emoji35]
Widać je mocniej i skóra jest taka słucha!

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Beciiia-87 , zdaje się,że zapomniałam odpisać.. niestety mam na 11:00,więc nici ze spotkania,a też na to liczyłam..
Zmartwiłyście mnie tymi nk.. myślałam,że wezmę encorton i intralipid i po problemie,a tu różnie może być :(

Szkoda :(
Oczywiście daj znać po wizycie co i jak.
Proszę Cię nie zamartwiaj się na zapas. Uwierz w naszego doktorka :)

@magda1208 @ovli22 zmarszczki od acardu? Muszę przyznać, ze skóra pod oczami posypała mi się w ciągu kilku tygodni, ale zrzucałam to na nadchodzące 4 z przodu. Ja jestem jyz długo zaprzyjaźniona z różnymi kremami, oklepywaniem itp i szczyciła się tym, ze jeszcze nic pod oczami nie ma. Byly tylko 2 mimiczne od śmiechu w kącikach. A w ciągu ostatnich kilku tygodni zrobiła się siateczka pod. :(

reklama
@nafoczka ja też teraz prasowałam po praniu bo tak wyczytałam , że tak trzeba . Mama u mnie była i też pyta a prasowałaś to myślę sobie może tak trzeba i 3 godziny w sobotę i dziś też 3 godziny bo to dziś to ubranka a wczoraj pościel razy 2 , ochroniacze i prześcieradła rożki , kocyki itd sama wiesz . Też się tym podniecam trochę popłakałam trochę się smiałam jak to baba w ciąży :)

Do góry