reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 myślę ze i tak na razie będzie żelazny bo w zasadzie nie miałam jeszcze na nim ciąży . Ogólnie się boje żeby teraz tam wszystko ok było jakichs torbieli żeby nie znalazl żeby w wymazach nic nie wyszło . Jutro 13dc to też zobaczy jak tam moje pęcherzyki . Ogólnie pogadam z nim jakie badania zrobić teraz czy się wstrzymać jeszcze ale może tylko zalecił ta krzywa nie wiem . Nie nakręcam sie póki co na bieganie po labach.
Też jeśli by znowu nie wyszło chce mieć jakieś wyjścia awaryjne . Chociaż wierzę ze za któryms razem się uda bo większości się w końcu udaje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 pakuję się a auto i jadę ;) Mniam......
Ja szykuję jajecznicę. Pokroiłam więcej szynki szwarcwaldzkiej niż mam jajek ;) ;) ;) do tego żytni chlebek, pokidorek, kiełki.
Ps szynka typu szwarcwaldzka, ale podsmażona, nie surowa, chyba jest ok? Bo surowej wiem, ze nie można :(

@marshia ja ją też smażę i jem malina ze mnie boki zrywał jak zapytałam czy tak mogę robić także smacznego ja też wiecej szynki zawsze niż jajek haha

@Destino ja kupiłam takie 140x70 z funkcją tapczanika nie będę za chwilę znów kupować wydawało mi się że to dobra opcja a za to łóżeczko dałam cos 450 zł do tego materac kupiłam pianka, gryka , kokos tak mi poradziła Pani w sklepie chciałam lateksowy ale po pierwsze moim zdaniem za twardy po drugie za gruby bo mąż wymyślił , ze chce kupić nianię z dedektorem ruchu a do niego materac nie może być grubszy niż 10 -15 cm, a po trzecie Pani powiedziała mi że to szkoda kasy bo roznica w cenie to jakieś 100-150 % w piątek przywiezie mąż meble to porobie zdjecia jak chcesz?

Hej pysiaki :*
Postaram się potem poczytać co tu naskrobalyscie no i o liście @kas90 pamiętam i tez podeślę.

Niestety moi chłopcy są chorzy. Katar gesty po kolana a mama pot na plecach od "gimnastyki". Wikus niestety musial dostac antybiotuk bo sobie nie radzi z flegma. Jakiś gorszy czas mam albo za dużo na siebie wzielam..

Ale za to pozdrawiamy serdecznie ♡
2017-10-08 10.05.47.jpg

Załączniki

• 2017-10-08 10.05.47.jpg
    2017-10-08 10.05.47.jpg
    76 KB · Wyświetleń: 482
Jeszcze nikomu źle nie życzyłam... Ale skoro tak chcecie..
@Maciejka78 @marshia porannego rzyganka Wam życzę z pozdrowieniami! :D hehe
Miłego dnia Brzuchatki i Staraczki ;)
@nafoczka fajnych masz chłopaków. Słodziaki.
@roxie123 ślicznie masz to biała cegla w przedpokoju?? I biała kuchnia.. Moje klimaty :)
Edit 2
@Ilis91 chyba gdzieś mi to umknęło.. Na która godz. Masz w czwartek?
Może jest szansa, że się zobaczymy:)?

Ostatnia edycja:
@kas90 a jaki msteracyk do luzeczka kupilas

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W smyku firmy fikimiki :D z jednej strony kokos, z drugiej wypelnienie gryczane od 8mż.w srodku pianka. Wiec tak jak porzeczka :)
Lozeczko mamy 120x60 z wyjmowanymi 2 szczebelkami. 3 poziomy wysokosci.
@Maciejka78, na 2 wątku dokładnie opisalam co o ktorej godz bralam. Ale pierwszą dawkę bierz po sniadaniu do 8.00

Ostatnia edycja:
Dziewczynki moje kochane, staram się ze wszystkich sił was nie zaniedbywać (przynajmniej od strony moderowania) więc was tylko poproszę, że jeśli chcecie coś ode mnie to proszę wywołajcie mnie @nafoczka a na pewno nie przegapię :D

Specjalnie dla was, przy pomocy @kas90 ruszyłam z nowym tematem, zapraszam :*
Link do: A gdy już nam się UDA.... :D

PS link wrzuce w "ciążach zakończonych sukcesem" to latwiej może wam będzie go odnaleźć :)
a w całym naszym dziale są takie tematy:
Link do: Ciąża po poronieniu

reklama
@nafoczka kochamy, tesknimy czekamy [emoji8] dbj o siebie i chlopakow [emoji179]

@kas90, @Porzeczka1234 dziekuje. Chcialabym materac lateksowopiankowy, ale cos drogi jest. Lozeczko tez wieksze z funkcja tapczanika by za chwile nie kupowac nowego. Tylko na dzis wszystko wydaje sie drogie. Musze pomyslec. Co was przekonalo do materaca gryka kokos

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry