reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 myślę ze i tak na razie będzie żelazny bo w zasadzie nie miałam jeszcze na nim ciąży . Ogólnie się boje żeby teraz tam wszystko ok było jakichs torbieli żeby nie znalazl żeby w wymazach nic nie wyszło . Jutro 13dc to też zobaczy jak tam moje pęcherzyki . Ogólnie pogadam z nim jakie badania zrobić teraz czy się wstrzymać jeszcze ale może tylko zalecił ta krzywa nie wiem . Nie nakręcam sie póki co na bieganie po labach.
Też jeśli by znowu nie wyszło chce mieć jakieś wyjścia awaryjne . Chociaż wierzę ze za któryms razem się uda bo większości się w końcu udaje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 pakuję się a auto i jadę ;) Mniam......
Ja szykuję jajecznicę. Pokroiłam więcej szynki szwarcwaldzkiej niż mam jajek ;) ;) ;) do tego żytni chlebek, pokidorek, kiełki.
Ps szynka typu szwarcwaldzka, ale podsmażona, nie surowa, chyba jest ok? Bo surowej wiem, ze nie można :(

@marshia ja ją też smażę i jem malina ze mnie boki zrywał jak zapytałam czy tak mogę robić także smacznego ja też wiecej szynki zawsze niż jajek haha

@Destino ja kupiłam takie 140x70 z funkcją tapczanika nie będę za chwilę znów kupować wydawało mi się że to dobra opcja a za to łóżeczko dałam cos 450 zł do tego materac kupiłam pianka, gryka , kokos tak mi poradziła Pani w sklepie chciałam lateksowy ale po pierwsze moim zdaniem za twardy po drugie za gruby bo mąż wymyślił , ze chce kupić nianię z dedektorem ruchu a do niego materac nie może być grubszy niż 10 -15 cm, a po trzecie Pani powiedziała mi że to szkoda kasy bo roznica w cenie to jakieś 100-150 % w piątek przywiezie mąż meble to porobie zdjecia jak chcesz?

Hej pysiaki :*
Postaram się potem poczytać co tu naskrobalyscie no i o liście @kas90 pamiętam i tez podeślę.

Niestety moi chłopcy są chorzy. Katar gesty po kolana a mama pot na plecach od "gimnastyki". Wikus niestety musial dostac antybiotuk bo sobie nie radzi z flegma. Jakiś gorszy czas mam albo za dużo na siebie wzielam..

Ale za to pozdrawiamy serdecznie ♡
2017-10-08 10.05.47.jpg

Załączniki

• 2017-10-08 10.05.47.jpg
    2017-10-08 10.05.47.jpg
    76 KB · Wyświetleń: 476
Jeszcze nikomu źle nie życzyłam... Ale skoro tak chcecie..
@Maciejka78 @marshia porannego rzyganka Wam życzę z pozdrowieniami! :D hehe
Miłego dnia Brzuchatki i Staraczki ;)
@nafoczka fajnych masz chłopaków. Słodziaki.
@roxie123 ślicznie masz to biała cegla w przedpokoju?? I biała kuchnia.. Moje klimaty :)
Edit 2
@Ilis91 chyba gdzieś mi to umknęło.. Na która godz. Masz w czwartek?
Może jest szansa, że się zobaczymy:)?

Ostatnia edycja:
@kas90 a jaki msteracyk do luzeczka kupilas

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W smyku firmy fikimiki :D z jednej strony kokos, z drugiej wypelnienie gryczane od 8mż.w srodku pianka. Wiec tak jak porzeczka :)
Lozeczko mamy 120x60 z wyjmowanymi 2 szczebelkami. 3 poziomy wysokosci.
@Maciejka78, na 2 wątku dokładnie opisalam co o ktorej godz bralam. Ale pierwszą dawkę bierz po sniadaniu do 8.00

Ostatnia edycja:
Dziewczynki moje kochane, staram się ze wszystkich sił was nie zaniedbywać (przynajmniej od strony moderowania) więc was tylko poproszę, że jeśli chcecie coś ode mnie to proszę wywołajcie mnie @nafoczka a na pewno nie przegapię :D

Specjalnie dla was, przy pomocy @kas90 ruszyłam z nowym tematem, zapraszam :*
Link do: A gdy już nam się UDA.... :D

PS link wrzuce w "ciążach zakończonych sukcesem" to latwiej może wam będzie go odnaleźć :)
a w całym naszym dziale są takie tematy:
Link do: Ciąża po poronieniu

reklama
@nafoczka kochamy, tesknimy czekamy [emoji8] dbj o siebie i chlopakow [emoji179]

@kas90, @Porzeczka1234 dziekuje. Chcialabym materac lateksowopiankowy, ale cos drogi jest. Lozeczko tez wieksze z funkcja tapczanika by za chwile nie kupowac nowego. Tylko na dzis wszystko wydaje sie drogie. Musze pomyslec. Co was przekonalo do materaca gryka kokos

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry