reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Udalo sie zabezpieczyc material do badan. Mam nadzieje, ze dobrze to zrobili bl juz zdarzylo sie, ze dostalam doczesna a nie kosmowke :(
Teraz bylam w toalecie i cos jeszcze wylecialo hmm takie nieduze, cos. Oby material do badan byl dobry.

Tak sie ciesze, ze juz po dziewczyny. Dziekuje Wam kochane za tyle serca dla mnie, pocieszanie i wsparcie. Czekam na immunoglobuline, musze ja wyciagnac od nich i beda mnie puszczac do domu :):) Aa myslicie, ze warto brac antybiotyk? Dostane od nich recepte?

Mam nadzieje, ze w poludnie juz bede w domu!

Ja mam kochana AB - to w ogole mowia co to za krew ;)
Cos kombinuja czy dawac czy nie bo nie bylo zabiegu.. Ty zawsze bralas immunoglobuline nawet po poronieniu samoistnym? Ja ostatnio poronilam w domu to sama sobie ja kupilam. Kosztuje 500 zl okolo ale wolalam nie ryzykowac.

Teraz oby mi dali w szpitalu bo zaraz 1600 zl w genesis musze wydac :(

@pixi.nova weź antybiotyk moim zdaniem warto zeby nie było jakiegoś stanu zapalnego.
Jeśli chodzi o materiał gdzie go wysyłasz do Genesis mnie niestety tym drugim razem nie udało się u nich ustalić przyczyny wady ewentualnej bo niby próbka wywietrzała moja dr zrobiła zabieg bardzo starannie więc myślę , że coś zjebali.... materiał jest w soli fizjologicznej?

Pixi powiedz że nie wyjdziesz jak Ci nie podadzą immunoglobiny.

@marshia a nie za szybko na zarodek?

Tak material jest w soli. Mam nadzieje, ze zrobili to dobrze, lekarka z oddzialu go zabezpieczyla z oddzialowa.
My badamy w Genesis, wracajac do domu sami zawieziemu bo to w Poznaniu :)
Juz nas tam znaja ;)

Bede sie dopominac o immunoglobuline i o antybiotyk. Tak wlasnie mysle, ze lepiej sie przemeczyc i go brac. Pozniej kupie jakis dobry probiotyk i nic nie powinno sie dziac.

@pixi.nova ja wczoraj jednym okiem byłam na forum,ale doczytałam,że jesteś w szpitalu. Dziś rano, to samo co @marshia i @Porzeczka1234 sprawdzałam, czy wszystko w porządku:) tzn na tyle ile może być w tej sytuacji:) Dobrze,że tak dzielnie to zniosłaś:*
Wiecie co ja mam za sobą 5 poronień, za każdym razem do 4go miałam czyszczenie bardzo szybko. Dopiero za 5tym w innym szpitalu walczyli z tabsami, żeby samo się poroniło, ale ostatecznie też musieli doczyścić,ale króciutkim zabiegiem w zabiegowym.
Chyba nie miałam wcześniej świadomości,ze można inaczej? Nawet nie zastanawiałam się co lepsze?
Ale tak szczerze...to wolałam te 4 razy, niż 5ty raz, gdy widziałam wszystko co sie poroniło... to był ból psychiczny. Nie fizyczny. Wtedy mój mąż powiedział,że to już ostatni raz, bo nie umie patrzyć,jak ja cierpię:/
@pixi.nova @roxie123 @dżoł ściskam Was mocno:*:*:* Dzielne dziewczyny!
@marshia masz rację,zarodek powinien już być widoczny. Czasami nawet serduszko już widać na tym etapie :)

reklama
Do góry