Cześć dziewczyny ;*
Coś nie mam weny ostatnio , żeby się bardzo udzielać przepraszam... :<
Z każdym rozczarowaniem robię się coraz bardziej obojętna na wszystko :/
Wczoraj wieczorem @ rozkręciła się na całego , o dzisiaj nie wspomnę .
Napisałam do lekarza odnośnie wizyty , chce sobie zrobić wymazy na wirusy / bakterie no i usg piersi bo nie wiem , coś wiecznie wymacam , a nie wiem co ... też mam torbielki więc musze kontrolować .
Dzwoniłam tez umówić się na kariotypy , podałam dane , ale powiedzieli ,że termin mi podadzą jak zadzwonię ze skierowaniem już .
Sprzątanie pomaga mi , kiedy mam dołek ... 2 dni pucowałam wszystko u siebie w domu .
W efekcie wczoraj zawiesiliśmy rolety i wszystko już tak zmierza ku końcowi , zostało zawiesić zasłonki i żyrandole . Niestety wprowadzka na święta dopiero... kanalizację mają nam kopać w połowie listopada , a nie chcemy iść w adwencie więc wejdziemy z choinką
@agatush już pierwszy spacerek oooo pięknie
dobrze ,że szybko dochodzisz do siebie i łapiesz formę
Malutka jest cudowna buziaczki ;*
@Marthi dokładnie nie nowością jest ,że musi się sypać wszystko...trzeba się pozbierać i iść dalej . Cieszę się ,że u Ciebie wszystko dobrze po wizycie
ja mam pryszcze po sterydzie . A taka grudka na uchu podskórna też czasami mi wyskoczy i zniknie
@kas90 czasami tych sił brakuje , ja sama czasami wymiękam...ale chyba przyzwyczajam się za każdym razem do porażki , licząc ,że pewnego dnia los mnie zaskoczy
@Porzeczka1234 coraz bliżej mety , cieszę się bardzo , że wszystko w porządku u Was :*
@marshia piękne zdjęcia ;* bardzo wierzę w Twoją fasolkę . Ja acard 75 biorę o 8rano i o 20stej clexane
@pixi.nova ja miałam histeroskopie w znieczuleniu ogólnym , takze tego sie nie bój . U mnie wynik prawidłowy wszystko na swoim miejscu , macica prawidłowo ułożona i prawidłowej budowy , zrostów brak , jajowody drożne .
@iveo mam nadzieję ,że Twoje leczenie będzie owocne i niedługo będziesz się cieszyć II
@marzycielka81 nie czytaj internetów !!! to najgorsze co teraz możesz robić , to szukać... oni tam piszą wszystko . Pogadaj z lekarzem on doradzi co i jak dalej . Może nie jest źle tak jak myslisz :* dużo zdrówka dla synka
@bertha powodzenia !
@burczuś u Ciebie staranka ?
@magda1208 jak u Ciebie kiedy testujesz?
@nafoczka orientujesz się czy tą chromatyne robi się tylko prywatnie , czy mozna wyżebrac skierowanie do labu ?
Nie chce się poddawać ... pewnie gdybym nie opierała się na Waszych doświadczeniach , to bym dała sobie spokój i pomyślała , że nie ma dla mnie szans .
Czytam ile macie poronień za sobą , ile biochemicznych i wg , a później zdrowe ciąże , to budzi się we mnie nadzieja , że w końcu będę czuła to małe serduszko przy moim ...