reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 A co mi pozostalo ;) Czekam i niczego nie planuje. Co ma byc to bedzie. Ehh raczej sie nie ludze, ze sie poprawi ale nadzieja umiera ostatnia :)
Fajnie Kochana, ze sie udalo. Dlugo czekalas wiec tym bardziej sie ciesze.

Hej jesten po wizycie. Genetyk powiedzial ze 60 %na kolejne poronienie a mniej jak5%na wade u dziecka. Heparyna na refundacje.
Jest jeszcze obcja adopcji komorki jajowej albo PGD. Jak narazie bedziemy probowac naturalnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova jak się okazało omijaliśmy owulacje wcześniej :)
To czekanie jest najgorsze... a może doktorka jednak się myli skoro nikt z nas o tym nie słyszał .
No nic czekamy z nadzieją :* czyli poniedziałek nerwowy będzie dla nas ...
@mfifi04 są opcje to jest ważne :* trzeba próbować do skutku

@dzol - :(
@bertha - super, ze krariotypy dobre.
@Funia90 - uśmiałam sie Oso nasza;)
@pixi.nova przy wszystkich poniesionych wydatkach ja tez bym zrobiła nifty... mu juz z mezem rozmawialiśmy kiedys ze to zrobimy...
@ovli22 kciuki za przyszłotygodniowe testowanie [emoji8]
@roxie123 - widzisz!!!! Doczekałas sie kochana. Gratki!!!:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 No to bylo raczej pewne przy tak dlugich cyklach ;) Wazne, ze sie udalo!!! Trzymam kciuki kochana!
@mfifi04 A steryd tez bedziesz brac? Ty masz tez mutacje? Co mowil o metylach?

O sterydach nic nie mowil. Ze kwas foliowy metylowy. Ten co mam jest zbyt slaby. Gin zapisze mi mocniejszy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł lepiej nie szukaj czy to samo robią w Gdańsku w sensie szczepień tylko jedź do Lodzi bo tam najbardziej sprawdzeni lekarze a się potem okaże że w Gdańsku robi a ale przez pół się znają itd
Malina uważa że on taki wspaniały że Krakow przy nim raczkuje
@roxie123 po pierwsze gratulacje i wszystkiego dobrego!
Testy z moczu słabe wychodzą bo stężenie bety w moczu jest niższe niż we krwi i dlatego
Moim zdaniem i to jeszcze też @marshia to czeste badanie przyrostow nic nie daje bo to że wzrasta dziś nie znaczy co będzie jutro
Trzeba uzbroić się w cierpliwość i wierzyć
@roxie123 dlatego Twój lekarz mówi żeby zbadac za tydzień żeby zdać szanse tej ciąży się rozwinąć
Moim zdaniem nic złego się nie dzieje beta i progesteron prawidłowy jak na ten dzień
@porzeczka Lactulosum na pewno bezpieczny bo on się nie wchłania tylko robi poślizg i zmiekcza kupe
Tak jak pisze @nafoczka i u niemowlat się stosuje

reklama
@roxie123 [emoji8][emoji8][emoji8]daj dzidzi rosnoac w spokoju[emoji5]
A odnosnie M hehe tego dziada juz nic nie zmieni,ja poprostu bede miala wiecej siwych wlosow i nerwice a tak to luzik[emoji12]

@pixi.nova mocno wspieram i zycze duzo spokoju i wytrwalosci[emoji4]ja nifty bym zrobila tylko jesli na usg genetycznym bylyby jakies podejrzenia,w przeciwnym razie to bez sensu[emoji4]
I ja sie kiedys tym nifty interesowalam i wszedzie mowili,ze po 10 tyg

@llis91 moj M pa czasem podobne zachowania:/

@Porzeczka1234 super ten wozio[emoji5]ja chyba bede w nastepenym tygodniu zamawiac bo kolezanka chce spiworek zimowy zebym jej zalatwila to odrazu swoj zalatwie[emoji4]bo my to tak bezposrednio od przedstwiciela kupujemy[emoji4]
Szyjka na poltora palca[emoji15]to jakie ona ma wymiary[emoji3]ja moja tez umiem badac[emoji16]
Jejciu jaki piekny ten kombinezon[emoji7]

@Maciejka78 super ,ze owu byla[emoji5]czekamy na rozwoj sytuacji i gola

@matulkaa a Wy jak sie czujecie[emoji5]kiedy polwkowe?jakos poczatek pazdziernika?dobrze pamietam?

@marshia ja bylam bardzo przeziebiona w zeszlym tygodniu i lomogl miod i cytrynka w bardzo slabej herbacie[emoji5]i optymizmu wiecej[emoji8]

@mififi04 ciesze sie ,ze jest plan[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry