reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 A co mi pozostalo ;) Czekam i niczego nie planuje. Co ma byc to bedzie. Ehh raczej sie nie ludze, ze sie poprawi ale nadzieja umiera ostatnia :)
Fajnie Kochana, ze sie udalo. Dlugo czekalas wiec tym bardziej sie ciesze.

Hej jesten po wizycie. Genetyk powiedzial ze 60 %na kolejne poronienie a mniej jak5%na wade u dziecka. Heparyna na refundacje.
Jest jeszcze obcja adopcji komorki jajowej albo PGD. Jak narazie bedziemy probowac naturalnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova jak się okazało omijaliśmy owulacje wcześniej :)
To czekanie jest najgorsze... a może doktorka jednak się myli skoro nikt z nas o tym nie słyszał .
No nic czekamy z nadzieją :* czyli poniedziałek nerwowy będzie dla nas ...
@mfifi04 są opcje to jest ważne :* trzeba próbować do skutku

@dzol - :(
@bertha - super, ze krariotypy dobre.
@Funia90 - uśmiałam sie Oso nasza;)
@pixi.nova przy wszystkich poniesionych wydatkach ja tez bym zrobiła nifty... mu juz z mezem rozmawialiśmy kiedys ze to zrobimy...
@ovli22 kciuki za przyszłotygodniowe testowanie [emoji8]
@roxie123 - widzisz!!!! Doczekałas sie kochana. Gratki!!!:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 No to bylo raczej pewne przy tak dlugich cyklach ;) Wazne, ze sie udalo!!! Trzymam kciuki kochana!
@mfifi04 A steryd tez bedziesz brac? Ty masz tez mutacje? Co mowil o metylach?

O sterydach nic nie mowil. Ze kwas foliowy metylowy. Ten co mam jest zbyt slaby. Gin zapisze mi mocniejszy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł lepiej nie szukaj czy to samo robią w Gdańsku w sensie szczepień tylko jedź do Lodzi bo tam najbardziej sprawdzeni lekarze a się potem okaże że w Gdańsku robi a ale przez pół się znają itd
Malina uważa że on taki wspaniały że Krakow przy nim raczkuje
@roxie123 po pierwsze gratulacje i wszystkiego dobrego!
Testy z moczu słabe wychodzą bo stężenie bety w moczu jest niższe niż we krwi i dlatego
Moim zdaniem i to jeszcze też @marshia to czeste badanie przyrostow nic nie daje bo to że wzrasta dziś nie znaczy co będzie jutro
Trzeba uzbroić się w cierpliwość i wierzyć
@roxie123 dlatego Twój lekarz mówi żeby zbadac za tydzień żeby zdać szanse tej ciąży się rozwinąć
Moim zdaniem nic złego się nie dzieje beta i progesteron prawidłowy jak na ten dzień
@porzeczka Lactulosum na pewno bezpieczny bo on się nie wchłania tylko robi poślizg i zmiekcza kupe
Tak jak pisze @nafoczka i u niemowlat się stosuje

reklama
@roxie123 [emoji8][emoji8][emoji8]daj dzidzi rosnoac w spokoju[emoji5]
A odnosnie M hehe tego dziada juz nic nie zmieni,ja poprostu bede miala wiecej siwych wlosow i nerwice a tak to luzik[emoji12]

@pixi.nova mocno wspieram i zycze duzo spokoju i wytrwalosci[emoji4]ja nifty bym zrobila tylko jesli na usg genetycznym bylyby jakies podejrzenia,w przeciwnym razie to bez sensu[emoji4]
I ja sie kiedys tym nifty interesowalam i wszedzie mowili,ze po 10 tyg

@llis91 moj M pa czasem podobne zachowania:/

@Porzeczka1234 super ten wozio[emoji5]ja chyba bede w nastepenym tygodniu zamawiac bo kolezanka chce spiworek zimowy zebym jej zalatwila to odrazu swoj zalatwie[emoji4]bo my to tak bezposrednio od przedstwiciela kupujemy[emoji4]
Szyjka na poltora palca[emoji15]to jakie ona ma wymiary[emoji3]ja moja tez umiem badac[emoji16]
Jejciu jaki piekny ten kombinezon[emoji7]

@Maciejka78 super ,ze owu byla[emoji5]czekamy na rozwoj sytuacji i gola

@matulkaa a Wy jak sie czujecie[emoji5]kiedy polwkowe?jakos poczatek pazdziernika?dobrze pamietam?

@marshia ja bylam bardzo przeziebiona w zeszlym tygodniu i lomogl miod i cytrynka w bardzo slabej herbacie[emoji5]i optymizmu wiecej[emoji8]

@mififi04 ciesze sie ,ze jest plan[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry