reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dupka biorę 2x1 ale napisałam już do lekarza . Jeszcze tsh standardowo wywaliło od razu z niecałe 2 na 3.16 [emoji22] chce mi się wyć...
Fakt ostatni cykl 36dni a ow w18dniu ale mi się ta beta wydaje takie nic i ze Bedzie biochemiczna i poleci z okresem [emoji22] nawet nie chciałam się na forum chwalić bo ta moja radość to wiecie eh ... taki spokój miałam w sobie do teraz

A i Wy mialyscie zawsze większe bety nie jednocyfrowe :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dżoł mhhh abyś się tylko wyrobiła z tymi badaniami u siebie. Ja bym zrobiła tak że pojechałam 02 października i pobrała ew. krew i Paśnik tak robił jak moja koleżanka się u niego leczyła, ze sprawdzal pisał meilem co i jak i na szczepienia dopiero jechali wtedy badania sobie odbierali. To nie to badanie ale zapytaj Paśnika

@kas90 @bea25ta @nafoczka jakie mleko kupić dla małej jakby coś w cycach nie zagrało?
Moja siostra kupuje Nan optipro+ 1 i mi go poleca jakby co. Ja na razie nie kupujr, bo 1) w szpitalu nie dadzą ci twojej mieszanki 2) wszędzie to mozna kupic a nie jest tanie.
Nie mam jeszcze calej wyprawki do szpitala i w sumie nawet nie licze ile do tej pory wydalam :D

@roxie123, co ja czytam:* musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Nie skreslaj kropeczki tylko w nią wierz!!! Bo ci nakopiemy! Na ten moment bierz leki. Zapytaj najwyzej lekarza czy zwiekszyc dupka i tyle. Wszystko jest przeciez ok.:*:*

Laseczki, usmialam sie z waszych postów:D
Ja od rana zaszyta w kuchni, bo szykuję jutro mojemu mężusiowi impreze urodzinową na 14 osob :) caly wielki gar bograczu juz nagotowałam, szykuje salatki, a wieczorem jeszcze tort. Reszta jutro :)

@marshia Ty miałaś nawet dużo większy w tych dniach chyba ...

W sumie wolę się nie nastawiac aż tak bardzo . Pójdę w poniedziałek zobaczyć czy cos ruszy będę się modlić tyle mi zostało

Moja siostra kupuje Nan optipro+ 1 i mi go poleca jakby co. Ja na razie nie kupujr, bo 1) w szpitalu nie dadzą ci twojej mieszanki 2) wszędzie to mozna kupic a nie jest tanie.
Nie mam jeszcze calej wyprawki do szpitala i w sumie nawet nie licze ile do tej pory wydalam :D

@roxie123, co ja czytam:* musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Nie skreslaj kropeczki tylko w nią wierz!!! Bo ci nakopiemy! Na ten moment bierz leki. Zapytaj najwyzej lekarza czy zwiekszyc dupka i tyle. Wszystko jest przeciez ok.:*:*

Laseczki, usmialam sie z waszych postów:D
Ja od rana zaszyta w kuchni, bo szykuję jutro mojemu mężusiowi impreze urodzinową na 14 osob :) caly wielki gar bograczu juz nagotowałam, szykuje salatki, a wieczorem jeszcze tort. Reszta jutro :)
Proponuję na zamknięty wrzucić fotki potraw;) sałatek, tortu... z chęcią będziemy się ślinić do monitora :D ;D
@roxie123 pomodlę się z Tobą:) i za Ciebie:) i Twojego kropka:*

Możecie mi nakopac [emoji14] przyda się [emoji4]
Pierwszy cień cienia wyszedł 7dpo wczoraj bobo test ciut ciemniej i dziś ciemniej. Ale jak to możliwe że testy są 25tki a wynik ani 10 ?

A może będę brała 2x2 dupki i juz

Dupka biorę 2x1 ale napisałam już do lekarza . Jeszcze tsh standardowo wywaliło od razu z niecałe 2 na 3.16 [emoji22] chce mi się wyć...
Fakt ostatni cykl 36dni a ow w18dniu ale mi się ta beta wydaje takie nic i ze Bedzie biochemiczna i poleci z okresem [emoji22] nawet nie chciałam się na forum chwalić bo ta moja radość to wiecie eh ... taki spokój miałam w sobie do teraz

A i Wy mialyscie zawsze większe bety nie jednocyfrowe :(

Hej!!! Głowa do góry!!! Beta swiadczy o ciąży!!! My miałyśmy wyniki dwucyfrowe ale już po terminie spodziewanej miesiączki!!! A u Ciebie do niej jeszcze kilka dni :-* Kochana!!! Teraz to bierz leki, odpoczywaj i powtórz bhcg :-* ja i tak ściskam kciuki i wiem że będzie dobrze!!!

Roxie ja zaczęłam od 4 w 9 dpo. W 10 dpo było 14. To tez niewiele jak porównywałam z dziewczynami. Tez się boję, ze w 13 było 78, a one były jyz w większości ponad 100.
Ale pomimo obaw, JA NAIWNIE WIERZĘ W BOBOFRUTA MOJEGO :) Nie odpuściłam ani na chwile myśli, ze będzie Ok :) Strach strachem, ale nie można przekreślić tego co Iuz jest.
Zbadaj w pon i będziesz wiedziec jaki jest przyrost :) to ważniejsze niż wartość

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam dziewczyny ♡♡♡ no nic muszę mieć nadzieję...ale wiecie nie cierpię cyferek ...

reklama
Do góry