reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeśli ktoś byłby w biedronce i widział te pojemniki na leki, to kupcie mi prosze. U mnie nie ma już tego modelu. Ponoć się rozeszły jak świeże bułeczki:
1505915429-aaaaaa.jpeg

Chciałabym dokładnie ten model.

A ja znalazłam tylko taki i wzięłam bo był ostatni:
1505915451-aaaaaa.jpeg

Ten mogę odstąpić w prezencie komuś.

reklama
@dżoł to całkiem przyzwoity wynik :) Do Paśnika czasem z dnia na dzień można się dostać, dzwoń (42) 640 95 52 Czasem do kwestia dwóch tygodni. Zależy czy dr nie urlopuję sie ;)

@dżoł przykro mi [emoji30] do Paśnika nie ma dużych kolejek, bo tak ba prawdę idziesz tylko raz na wizytę a potem tylko szczepienia juz bez wizyt, a kontaktujesz się z nim mailowo lub telefonicznie, dlatego nie ma kolejek. Jeslu będziesz robić allo MLR to radzę z testem LCT, bo one współgrają tzn. w razie niskiego mlr będziesz od razu wiedzieć czy masz dodatkowo ujemny czy dodatni test, a to wyjaśni czy Tż może być dawcą czy nie. Trzymam kciuki

@edloteh widzę, że masz sporą wiedzę Kochana [emoji16] pracujesz w tej dziedzinie czy przez te lata starań zdobyłaś taką wiedzę?

@bertha zajadę po pracy może u mnie będą [emoji8]

@nafoczka (cały czas słownik zmienia mi na "naficzka" [emoji23] ) buziak dla Ciebie [emoji8]

@magda1208 no to teraz w ciągu dwóch miesięcy czekamy na Twoją ciążę [emoji110]

Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się czym objawia się zablokowana przysadka mózgowa i jak się ją wtedy leczy?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy zdarzyło Wam się zachodząc w ciąże mieć też infekcję tam na dole...
Ja się załatwiłam trochę na tym spa też , posiedziałam w chlorze ;/
Napisałam do mojego lekarza i kazał mi kupić lactovaginal żeby nie wprowadzać na razie leków czy któraś stosowała i pomogło ? help

Jejku dziewczyny ale się uruchomiłyście:) cudownie,że tak pomagacie merytorycznie @dżoł :) spisz sobie kochana na kartce to wszystko i po odpoczynku dzialajcie z mężem:)
A teraz nowinka. Wracam do domu z pracy...a mąż czeka na mnie prawie w drzwiach z prezencikiem(rafaello zawiniete w faruszku kuchennym) , klęka i przeprasza za swoje slowa. No padłam. Tylko po co to wszystko...

@czarna_mala Ale chodzi o przysadke i hormony płciowe?
Przypomniało mi się, że raz zeszłam z Encortonu 15mg chyba odstawiając z dnia na dzień, i tak teraz dumam sobie w pracy czy nie zablokowałam tym przysadki i może od tego nie rośnie to endo?! Ja już chwytam się wszystkiego [emoji20]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@czarna_mala ja wiem tyle- za wydzielanie hormonów odpowiada układ podwgorze-przysadka-jajniki. Podwzgorze jest nadrzędne nad tymi dwoma i jak ono nie wydziela hormonów to się tego nie wyleczy to przedwczesna menopauza przysadka wydziela LH i FSH jak coś z tym nie tak to można leczyć pewnie podając tabl hormonalne
@dżoł śpisz na kartce co już masz zbadane. Zapytaj gina gdzie zbadac allo.
A chyba zgłosić się do Pasnika to najlepszy pomysł jak chodzi o immunologie jak masz dużo innych nie zbdanych to do Maliny
@czarna_mala mała jak brałaś encorton parę dni i odstawiłas nie powinien zablokować przysadki

Do góry