reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeśli ktoś byłby w biedronce i widział te pojemniki na leki, to kupcie mi prosze. U mnie nie ma już tego modelu. Ponoć się rozeszły jak świeże bułeczki:
1505915429-aaaaaa.jpeg

Chciałabym dokładnie ten model.

A ja znalazłam tylko taki i wzięłam bo był ostatni:
1505915451-aaaaaa.jpeg

Ten mogę odstąpić w prezencie komuś.

reklama
@dżoł to całkiem przyzwoity wynik :) Do Paśnika czasem z dnia na dzień można się dostać, dzwoń (42) 640 95 52 Czasem do kwestia dwóch tygodni. Zależy czy dr nie urlopuję sie ;)

@dżoł przykro mi [emoji30] do Paśnika nie ma dużych kolejek, bo tak ba prawdę idziesz tylko raz na wizytę a potem tylko szczepienia juz bez wizyt, a kontaktujesz się z nim mailowo lub telefonicznie, dlatego nie ma kolejek. Jeslu będziesz robić allo MLR to radzę z testem LCT, bo one współgrają tzn. w razie niskiego mlr będziesz od razu wiedzieć czy masz dodatkowo ujemny czy dodatni test, a to wyjaśni czy Tż może być dawcą czy nie. Trzymam kciuki

@edloteh widzę, że masz sporą wiedzę Kochana [emoji16] pracujesz w tej dziedzinie czy przez te lata starań zdobyłaś taką wiedzę?

@bertha zajadę po pracy może u mnie będą [emoji8]

@nafoczka (cały czas słownik zmienia mi na "naficzka" [emoji23] ) buziak dla Ciebie [emoji8]

@magda1208 no to teraz w ciągu dwóch miesięcy czekamy na Twoją ciążę [emoji110]

Dziewczyny, a czy któraś z Was orientuje się czym objawia się zablokowana przysadka mózgowa i jak się ją wtedy leczy?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy zdarzyło Wam się zachodząc w ciąże mieć też infekcję tam na dole...
Ja się załatwiłam trochę na tym spa też , posiedziałam w chlorze ;/
Napisałam do mojego lekarza i kazał mi kupić lactovaginal żeby nie wprowadzać na razie leków czy któraś stosowała i pomogło ? help

Jejku dziewczyny ale się uruchomiłyście:) cudownie,że tak pomagacie merytorycznie @dżoł :) spisz sobie kochana na kartce to wszystko i po odpoczynku dzialajcie z mężem:)
A teraz nowinka. Wracam do domu z pracy...a mąż czeka na mnie prawie w drzwiach z prezencikiem(rafaello zawiniete w faruszku kuchennym) , klęka i przeprasza za swoje slowa. No padłam. Tylko po co to wszystko...

@czarna_mala Ale chodzi o przysadke i hormony płciowe?
Przypomniało mi się, że raz zeszłam z Encortonu 15mg chyba odstawiając z dnia na dzień, i tak teraz dumam sobie w pracy czy nie zablokowałam tym przysadki i może od tego nie rośnie to endo?! Ja już chwytam się wszystkiego [emoji20]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@czarna_mala ja wiem tyle- za wydzielanie hormonów odpowiada układ podwgorze-przysadka-jajniki. Podwzgorze jest nadrzędne nad tymi dwoma i jak ono nie wydziela hormonów to się tego nie wyleczy to przedwczesna menopauza przysadka wydziela LH i FSH jak coś z tym nie tak to można leczyć pewnie podając tabl hormonalne
@dżoł śpisz na kartce co już masz zbadane. Zapytaj gina gdzie zbadac allo.
A chyba zgłosić się do Pasnika to najlepszy pomysł jak chodzi o immunologie jak masz dużo innych nie zbdanych to do Maliny
@czarna_mala mała jak brałaś encorton parę dni i odstawiłas nie powinien zablokować przysadki

Do góry