reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł bardzo mi przykro masz bety na takim poziomie jak ja
Myślę że to immunologiczne odrzucanie zarodka
Może u Ciebie szczepienia byłyby dobrym rozwiązaniem?
Czy Ty robiłaś te wszystkie badania immunologiczne?
Tak z Twojej stopki nie wiem jaka masz diagnozę i leczenie ale u mnie encorton też nic nie dal

reklama
@dżoł mój też nie może ale można od dawcy
Też miał zoltaczke to do ciąży nie ma znaczenia tylko do szczepień
Czy badalas kiedyś allo mlr?

nie, chcialam kiedys ale w akademii medycznej w gdańsku mi powiedzieli ze nie znaja takiego badania...
a przyznac sie ginowi ze bralam encorton 15 zamiast 10 ? to moglo miec znaczenie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Dżoł:-( bardzo mi przykro.

@magda1208 biedactwo. Przytulam.

@Burczus te nasze chlopy czasami tak maja jak cos powiedza to nie wiadomo co zbierac z podlogi

Dziewczyny. Ciesze sie, ze ta bakteria wyszla. Znaczy, ze maz mi ja sprzedawal ciagle. Teraz synek jest najwazniejszy. Te plytki juz od jakiegos czasu szaleja plus crp i monocyty. Wizyta dopiero w poniedzialek. Rozmawialam juz z kolezanka meza onkologiem i ona mowi, ze badac w kierunku maloplytkowosci. Jednak on jest blady ma podkrazone oczy lapie czesto infekcje i wybaczcie ze panikuje ale boje sie bardzo

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry