reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Kwiatuszekk23 ocztwiscie zdrowaśka zapewniona, a co do kataru to o olejku nie wiedziałam i oczywiscie inhalacje robie więc kupie, a o tej formie to ty mi nawet nie mów

jedyne co wam moge dziś zafundowac to podsumowanie, ze sytuacja jest bez zmian :D

@marshia testów do dupy nie radze stosować :D
16dpo...? no to dość ciekawa sytuacja:)

@marshia kochana wiedziałam, oj ty panikaro ( mówi to ta która wczoraj lewo przeżyła niedzielę) :p cudownie cieszę się ❤

@kas90 kiedy wizyta? Bo coś mi się zdaje dziś jutro?

@Destino posłuchałam zamówione 2 prześcieradła, 2 pościel, kocyk,rozek, ochraniacze do łóżeczko kilka ubrań kilkanaście :D

Miałam zamówić ta wyprawkę do szpitala ale koleżanka przyjedzie we czwartek i przywiezie mi to co jej zostało a resztę dokupię

@magda1208 dziękuję jesteś kochana ❤

@dżoł cieszę się ,że chwila spokoju pewnie się podrażniłaś plus bakteria i luteina. Kochana pewnie lekarz da Ci leki na grzybka i będzie dobrze. Luteinę aplikuj do drugiej dziurki będzie dobrze.

@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki zdrowaśka zapewniona

@Liluli jeszcze nigdy w lidlu nie trafiłam żeby coś kupić u nas tak się rzucają ,że musiałabym tam przed 9 warować i uważać żeby mnie nie zabili wózkiem :p

@nafoczka już pewnie zrobiła test my bojaczki gaciowe nie czekamy nie wiadomo ile do testu.

@Maciejka78 cieszę się, że decyzja podjęta co do leczenia teraz będzie tylko lepiej trzymam kciuki za mrl i szybką zgodę za zielone światło, szybkich spokojnych 9 miesięcy i radosnego macierzyństwa.

@roxie123 szalejesz czy faza spokoju haha:D

Ostatnia edycja:
@marshia super że dobry wynik. Te testy pokazują że stężenia w moczu które jest mniejsze niż we krwi taki wniosek
@Destino wiem że różne myśli są i ciągła panika ale cały czas wierzę że wszystko jest i będzie dobrze
U Ciebie też @Porzeczka1234
Ja jadę na 2 szczepienie w środę po 1 miałam odczyny słabe ciekawe jak po drugim
@Maciejka78 jak masz inne rzeczy przebadane i nie ma co leczyć to szczepienie jest dobra decyzja. Ja się tak zdecydowałam bo żadnego innego pomysłu co robić nie miałam. Wierzę że jak to pół roku ważne to może nie takie szkodliwe
@burczuś a jak u Ciebie? Jeździsz jeszcze do P?
@magda1208 jakie teraz robisz badania?
@dżoł trzymam kciuki żeby wszystko było OK

Haha ale zakrecona jestem [emoji23]
25.09 mialo byc. Mysle co inne a pisze co inne.

Jednak po urodzeniu coś Ci zostało hihi w ciaży akcja z terminalem teraz daty hmm może to już kolejna ciąża :p:p

@marshia to ja się kochana nie dziwię ,ze test tak kiepsko wyszedł jak ty go do dupy...w tyłek tylko lutka :p

@Kwiatuszekk23 kciuki za usg a mężowi pałką w łeb albo w tv

Ja dziś po wizycie u gina szyjka skrócona ma 2 cm. @Porzeczka1234 , @kas90 ile wasze szyje mają??

reklama
@Porzeczka1234 hm ogólnie to spokój ... funkcjonuje normalnie , dzisiaj mam dzień marynowania :D bo i grzybki i 10kg papryki własnie obrałam :D faza jest wewnątrz ... biję się z myślami co to będzie jeśli się udało < bo ja panikara jestem i założe się ,że ciągle w majty bede zaglądać >

Do góry