reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova wierzę, ze jutro będzie wszystko pięknie. Będziemy czekać jak na szpilkach..... na razie czekamy na syniki Twoje
@roxie123 juz zaskoczyłam - nacwizyte idziesz do tego co nic nue mówi konkretnego :) Ważne, żeby potwierdził owulacje :) @marzycielka81 dzuekuję za kciuki - na razie muszę mózg wyłączyć z myślenia o tym - żeby się organizm nie "zamknął w sobie" ;) ;) Będzie weekend z serialami :) A co do Was - dobrze, ze mąż sam z siebue choćby te witaminy kupił :) - to pokazuje, ze mu zależy :) światełko w tunelu jest :)

reklama
@marshia testy owulacyjne robię od środy patrze czy kreska ciemnieje czy nie ...ale jako eksperyment z tym co tam na monitorze będzie w poniedziałek . Na 15 idę :)
Tak do tego właśnie buca heh ale wiesz on ma pamięć wzrokową , znam go od 13 roku życia , jak pierwszy raz poszłam ze stanem zapalnym w piersi ;/ i nigdy nie było tak ,że nie wiedział co ile miało cm mm ;D także w poniedziałek myślę ,że coś mi powie . Wiesz jak nie będzie owulacji to mi jej nie wyczaruje :< da mi na następny cykl tabletki i tyle ;/ chociaż bardzo chce żeby była
@pixi.nova tak sexy od początku cyklu cały czas co 2 dzień ;p taka taktyka teraz , bo nie chce myśleć kiedy ta owulacja , z resztą się okaże w poniedziałek czy wg była będzie ...kto to wie :p
To jutro czekam na wieści i śliczne serdusio :)

Marshia mocno trzymam kciuki.

Roxie zdrowia.

Sprobuje w Poznaniu. Chociaz mam zal do mojej ginekolog, ze w ogole nie bylo mowy o badaniach meza. Caly czas skupialysmy sie na mnie. Dostalam rozpiske od gin. Do badan proponowanych przez Was kaze zrobic anty tpo i snty td i witamine b12 i HbA1c cokolwiek to jest. Takze plan jest taki. Badania, usg u urologa i amdrologa i to wszystko do mojej gin wysylam. Zaczynam coraz czesciej myslec o Novum

Nafoczka ja dostalam zdjecie z pokoju:-) mysle, ze maz bardzo sie stresowal. W kazdym razie chyba jednak sie ogarnie. Coz na moje wsparcie moze liczyc.

Maz jakies witaminy juz kupil musze spojrzec na sklad. Badania zrobi. Ja jade dzis na posiew do ginekologa bo leje sie ze mnie i mysle, ze grzybek wrocil

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielko mój men ogarnia ten temat we wtorek:) A więc ten tego...:) Z drugiej strony pomyślcie.My robimy badania-przeważnie bolesne,nieprzyjemne.A oni co? Jeszcze im miło będzie;)

Dziewczyny, nie ogarniam forum, nie daje ostatnio rady czasowo :(
Przeleciałam tylko wzrokiem i to, co wychwyciłam to piszę:

@dżoł - wielkie kciuki! ;*
@miromirka - nie znam Cię, ale bardzo gratuluję :)
@marzycielka81 - cholera z tym nasieniem :( ale jak nie jest tak zle to wierze, ze maz stanie na wysokosci zadania i dacie radę! :*
@pixi.nova - mi endo kazał na początku też glukoze badać jak coś i morfologię.

Udanego weekendu wszystkim Wam życzę! :)

Matki Boskiej lekarskiej :) :) :) ♥️♥️♥️Dziękuje, fenk ju, gracje, Dankę, spasiba. I low ju wszystkie ♥️♥️♥️ Buziole, buziaki, ściskam i niecwiem co jeszcze. Musi się udać, żebym mogła to szybko wykorzystać :)
IMG_3005.PNG

Załączniki

• IMG_3005.PNG
    IMG_3005.PNG
    258,9 KB · Wyświetleń: 365
@roxi123 trzymam kciuki za podglądanko

@marshia będzie i to w macicy :p mam 10 tabletek mogę słać ale jutro bo dziś mi się już nie chce na pocztę iść

@marzycielka81 mąż musi to przetrawić

@burczuś zgadzam się z Tobą, ze my badania leki zabiegi itd a oni ..... mój chociaż grzecznie slucha lekarzy. Wiecie przecież ile razy i ilu lekarzy mnie ogladało masakra myślę, że zdarza się tak że jakaś kobieta w całym życiu nie była tyle razy u ginekologa co ja nooo to się wygadałam

@pixi. nova wyczułaś mnie pojechałam po tuszki flądry bo mam ochotę ale co nieco kupiłam malej :p narazie zaprzestaje zakupów bo mąż mnie udusi

Załączniki

• IMG_20170908_124956.jpg
    IMG_20170908_124956.jpg
    513,3 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_20170908_130245.jpg
    IMG_20170908_130245.jpg
    545 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_20170908_130426.jpg
    IMG_20170908_130426.jpg
    509,9 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_20170908_130729.jpg
    IMG_20170908_130729.jpg
    487,4 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_20170908_130938.jpg
    IMG_20170908_130938.jpg
    406 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_20170908_131326.jpg
    IMG_20170908_131326.jpg
    451,7 KB · Wyświetleń: 65
Dżoł dobrze :) podałam Ci domowy :) bo tutaj do pracy listonosz przez tydzień nie przychodził i już monitowalismy na poczcie kilka razy. A dziś spłynęło wszystko :)
@Porzeczka1234 na razie dziękuje :) przecież na razie nawrt ciąży nue ma, a ten mój 5 będzie mi przepisywał, wiec trochę się razem uzbiera. Komuś innemu się może przyda :)

reklama
Do góry