roxie123
Fanka BB :)
Marzycielka z facetami w tych tematach ogolnie ciezka sprawa , to zależy od charakteru , może Twój potrzebuje najpierw przemyslec . Czasami facet nie chce sam sobie przyznać ze coś nie halo , bo jakby nie było to ich broń i coś co ma duże znaczenie . Ciezko im sie pogodzic i uwierzyc kiedy wyniki nie sa takie jakby chcieli . Mój spokojnie podchodzi do wszystkiego , chcialam robił badania i wg , pytal czy cos jeszcze trzeba ,ale też miał stresa na wyniki . A ja mu mówiłam, ze jakoś to będzie damy sobie radę , on mi że będzie się też badal żebym ja miała lżej bo może nie u mnie przyczyna . Okazało się jednak że to tylko u mnie problemy :/ Oni są strasznie wrażliwi jeśli coś ich dotyczy . My kobiety możemy stawać na głowie , a facet jak ma iść do lekarza to koszmar . Wydaje mi się że jak już pójdzie do lekarza to niech ma komplet .
Dobrze ze ma ta delegację, będzie sam to przemysli na spokojnie bez emocji . Musi zdecydować jak bardzo mu zależy ... też ze względu na Ciebie . Dacie radę [emoji8] jak coś zawsze się mozesz wygadać, masz nasze wparcie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze ma ta delegację, będzie sam to przemysli na spokojnie bez emocji . Musi zdecydować jak bardzo mu zależy ... też ze względu na Ciebie . Dacie radę [emoji8] jak coś zawsze się mozesz wygadać, masz nasze wparcie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom