reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
WŁaśnie wyszłam:p
Joasia ładnie urosla 1,345 kg :), z wymiarów 29t1d. Ja też ładnie urosłam :D tzn powiedziała, że prawidłowo, fizjologicznie i waga jest jak najbardziej ok.
Mała dalej leży skośnie, miednicowo. Jak się nie obróci do 34tc to ustalamy cc.

POkazywalam moje zrosty na nogach, kazała już tam nie wbijać, tylko bardziej z przodu lub w ramiona. @agatush, póki jesteś na chodzie opisałabyś mi jak robicie zastrzyki w ramiona (w jakie miejsce dokladnie, jaki kąt itp)?:*
MY wracamy jeszcze 40 km do domku...

WŁaśnie wyszłam:p
Joasia ładnie urosla 1,345 kg :), z wymiarów 29t1d. Ja też ładnie urosłam :D tzn powiedziała, że prawidłowo, fizjologicznie i waga jest jak najbardziej ok.
Mała dalej leży skośnie, miednicowo. Jak się nie obróci do 34tc to ustalamy cc.

POkazywalam moje zrosty na nogach, kazała już tak nie wbijać, tylko bardziej z przodu lub w ramiona. @agatush, póki jesteś na chodzie opisałabyś mi jak robicie zastrzyki w ramiona (w jakie miejsce dokladnie, jaki kąt itp)?:*
MY wracamy jeszcze 40 km do domku...

Gratuluję udanej wizyty :-) piękna waga :-) teraz trzymam kciuki za to żeby Asienka się obrocila :-)

Kasiu w uda z przodu nie polecam... Ja zrobiłam raz i był to najgorszy zastrzyk z wszystkich... Bolał okropnie i chodziłam z mega dużym siniakiem.

Jeśli o ramiona chodzi my robiliśmy w bok i tył ramion. Na odcinku mniej więcej jedna trzecia od łokcia i jedna trzecia od ramiona. Mój M wbijaj mniej więcej pod kątem 45-60 stopni :-*

@kas90 gratulacje [emoji5]duza juz Wasza Joasia[emoji7]
Cos jej sie nie pali zeby obrocic ale w sumie ma czas jeszcze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 wytrzymałam do pierwszej haha. No piękna waga waszej Asieńki. Ja nie miałam wątpliwości że twoja waga też jest dobra no mały kruszku ( już nie taki kruszek) obracać się. Wyspijcie się ale hardkor z tymi wizytami

Do góry