reklama
Marthi
Fanka BB :)
@roxie123 - ogarniesz się do 16 ;* dasz rade kochana! )
@bertha - co za wiedza odnośnie owulacji itd :O :O :O
@bobasek1990 - może leć na betę dla pewności?
@kas90 - OMG< ile Ty się naczekałaś na tego lekarza :O :O :O O 24 do ginekologa, tego jeszcze nie grali
Świetnie, że z małą wszystko ok! )) Oby do przodu!
@bertha - co za wiedza odnośnie owulacji itd :O :O :O
@bobasek1990 - może leć na betę dla pewności?
@kas90 - OMG< ile Ty się naczekałaś na tego lekarza :O :O :O O 24 do ginekologa, tego jeszcze nie grali
Świetnie, że z małą wszystko ok! )) Oby do przodu!
Marthi
@pixi.nova - CZEKAMY DZISIAJ NA KOLEJNE WYNIKI BETY!!! <3
Połozylismy się 2.30, a od 7 juz nie spie wrr. Takie to moje odsypianie. To co się tam wczoraj działo to jakiś hardcore, było masakrycznie duzo ludzi, a wiadomo wizyt nie chciała przyspieszać i trwały min 20 minut osoba. Dziewczyna po mnie weszła o 1.05
@bea25ta, jak tylko zobaczyłam małą na usg, to od razu się rozbudziłam <3 nie mam zdj ale mogę potem z laptopa wstawić jakieś brzuszka w zamian
Ktora jeszcze teraz testuje?
@bea25ta, jak tylko zobaczyłam małą na usg, to od razu się rozbudziłam <3 nie mam zdj ale mogę potem z laptopa wstawić jakieś brzuszka w zamian
roxie123
Masakra to ta doktorka na nocki mogłaby pracować [emoji6] pewnie ze dawaj foto [emoji4]Połozylismy się 2.30, a od 7 juz nie spie wrr. Takie to moje odsypianie. To co się tam wczoraj działo to jakiś hardcore, było masakrycznie duzo ludzi, a wiadomo wizyt nie chciała przyspieszać i trwały min 20 minut osoba. Dziewczyna po mnie weszła o 1.05
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: