reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 - bo najgorzej jest jak się o tym stale myśli :( też to nie raz przeżywałam i wiem, że to nie pomaga... choć ciężko o tym nie myśleć, by wredota w końcu przyszła, pamiętam jak sama chodziłam kiedyś bite 2 tygle z podpaską w gaciach a tam cisza... jak stwierdziłam, że nie zakładam i niech się dzieje wola Boża to dostałam okres następnego dnia ;) także spokojnie! ;*
albo idź na betę, wtedy po wyniku na pewno "odpuści" Ci wredota i przyjdzie :) a będziesz spokojniejsza.

@kas90 - hardcore tak w nocy do lekarza :D że ta kobiecina miała jeszcze siły o tej porze!
Ale NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO =)

@Funia90 - zazdroszczę tego wiercenia! :))

@Porzeczka1234 - może jakiś kurczaczek, kasza/ryż do tego + warzywka gotowane? :) łatwe, szmaczne i szybkie ;)

@kas90 co za hardcore

dziewczyny doradźcie, poszłam dziś sprawdzić mój pęcherzyk i jest 21mm, lekarz powiedział, że albo działamy naturalnie albo zastrzyk na pęknięcie (nigdy go nie robiłam) i w zasadzie nie wiem co robić...

@kas90 super że Asienka zdrowo rośnie. Czasami nawet w 38 tygodniu dzidziuś się obraca ale wiadomo cc trzeba zaplanować
@roxie123 a temp mierzylas rano?
Jak test nie wychodzi to beta też już nie wyjdzie moim zdaniem ja owy 20 dnia a test 34 wychodził zawsze
@Porzeczka1234 a mięso jecie? Ja robię na szybko filet z indyka obsmazam w calosci aż się zrumieni a potem duszę dodaje cebuli i jakieś owoce jabłka żurawinę śliwki
Powstaje wtedy pyszny sosik można zmiksować albo nie

@roxie123 daj przepis na 2 wątek. Co to za paluszki :)
Ja robie cukinię faszerowaną kaszą jaglaną, pomidorami itp (z kwestii smaku).
MArtynka, a masz problemy z pękaniem jajeczek?

@Marthi też chodzę bez...odpuscilam już . Sexy były i rano dalej nic więc czekam bo co zrobię . Na bete nie ide bo test neg . Jadę właśnie z papierami do banku w sprawie kredytu 3majcie kciuki
@iveo zapomniałam xD bo się spieszylam [emoji39]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@7Martynka88 bierz zastrzyk owu będzie w ciagu 48 godzin i do roboty się bierzcie.

@kas90 przez ostatnie 2 tygodnie to albo faszerowane cukinie pomidorki papryki lub makaron albo ryba mąż wymieka na 2 pierwsze ja na faszerowane :p.

@iveo nie panierujesz?

@Marthi myślę właśnie o marchewce z groszkiem i ryż + kurczak dla mnie mąż schab nie lubi kurczaka

@roxie123 trzymam kciuki. I opisz co to za paluszki jak będziesz miała czas

@roxie123 daj przepis na 2 wątek. Co to za paluszki :)
Ja robie cukinię faszerowaną kaszą jaglaną, pomidorami itp (z kwestii smaku).
MArtynka, a masz problemy z pękaniem jajeczek?

no właśnie chyba nie.. przynajmniej nic na ten temat nie wiem... zawsze jak sprawdzałam to pęcherzyków po owu już nie było.. czyli wychodzi na to, że pękały.

reklama
@Porzeczka1234 ziemniaki ugotować wystudzić przecisnąć przez praskę, w misce dzielisz ziemniaki jakby na 3 cz w 4 sypiesz maki ziemniaczanej jajko pieprz sol ser biały no i to zagniatasz . Podtrzepujesz sobie na stolnicy zwykłej mąki wyrobisz ciasto i wtedy po kawałku robisz sobie rulonik splaszczasz i wykrawasz kawałeczki. Później gotujesz chwilkę w osolonej wodzie ja daje zawsze łyżkę oleju żeby się nie kleiło i juz , polecasz masełkiem przysmazonym z bulka tarta :) to tak na szybko jak coś nie wiesz to pytaj :)

To tzw kopytka to chyba znacie :) jak nie to wrzucę Wam na przepisy :)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry