reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 - bo najgorzej jest jak się o tym stale myśli :( też to nie raz przeżywałam i wiem, że to nie pomaga... choć ciężko o tym nie myśleć, by wredota w końcu przyszła, pamiętam jak sama chodziłam kiedyś bite 2 tygle z podpaską w gaciach a tam cisza... jak stwierdziłam, że nie zakładam i niech się dzieje wola Boża to dostałam okres następnego dnia ;) także spokojnie! ;*
albo idź na betę, wtedy po wyniku na pewno "odpuści" Ci wredota i przyjdzie :) a będziesz spokojniejsza.

@kas90 - hardcore tak w nocy do lekarza :D że ta kobiecina miała jeszcze siły o tej porze!
Ale NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO =)

@Funia90 - zazdroszczę tego wiercenia! :))

@Porzeczka1234 - może jakiś kurczaczek, kasza/ryż do tego + warzywka gotowane? :) łatwe, szmaczne i szybkie ;)

@kas90 co za hardcore

dziewczyny doradźcie, poszłam dziś sprawdzić mój pęcherzyk i jest 21mm, lekarz powiedział, że albo działamy naturalnie albo zastrzyk na pęknięcie (nigdy go nie robiłam) i w zasadzie nie wiem co robić...

@kas90 super że Asienka zdrowo rośnie. Czasami nawet w 38 tygodniu dzidziuś się obraca ale wiadomo cc trzeba zaplanować
@roxie123 a temp mierzylas rano?
Jak test nie wychodzi to beta też już nie wyjdzie moim zdaniem ja owy 20 dnia a test 34 wychodził zawsze
@Porzeczka1234 a mięso jecie? Ja robię na szybko filet z indyka obsmazam w calosci aż się zrumieni a potem duszę dodaje cebuli i jakieś owoce jabłka żurawinę śliwki
Powstaje wtedy pyszny sosik można zmiksować albo nie

@roxie123 daj przepis na 2 wątek. Co to za paluszki :)
Ja robie cukinię faszerowaną kaszą jaglaną, pomidorami itp (z kwestii smaku).
MArtynka, a masz problemy z pękaniem jajeczek?

@Marthi też chodzę bez...odpuscilam już . Sexy były i rano dalej nic więc czekam bo co zrobię . Na bete nie ide bo test neg . Jadę właśnie z papierami do banku w sprawie kredytu 3majcie kciuki
@iveo zapomniałam xD bo się spieszylam [emoji39]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@7Martynka88 bierz zastrzyk owu będzie w ciagu 48 godzin i do roboty się bierzcie.

@kas90 przez ostatnie 2 tygodnie to albo faszerowane cukinie pomidorki papryki lub makaron albo ryba mąż wymieka na 2 pierwsze ja na faszerowane :p.

@iveo nie panierujesz?

@Marthi myślę właśnie o marchewce z groszkiem i ryż + kurczak dla mnie mąż schab nie lubi kurczaka

@roxie123 trzymam kciuki. I opisz co to za paluszki jak będziesz miała czas

@roxie123 daj przepis na 2 wątek. Co to za paluszki :)
Ja robie cukinię faszerowaną kaszą jaglaną, pomidorami itp (z kwestii smaku).
MArtynka, a masz problemy z pękaniem jajeczek?

no właśnie chyba nie.. przynajmniej nic na ten temat nie wiem... zawsze jak sprawdzałam to pęcherzyków po owu już nie było.. czyli wychodzi na to, że pękały.

reklama
@Porzeczka1234 ziemniaki ugotować wystudzić przecisnąć przez praskę, w misce dzielisz ziemniaki jakby na 3 cz w 4 sypiesz maki ziemniaczanej jajko pieprz sol ser biały no i to zagniatasz . Podtrzepujesz sobie na stolnicy zwykłej mąki wyrobisz ciasto i wtedy po kawałku robisz sobie rulonik splaszczasz i wykrawasz kawałeczki. Później gotujesz chwilkę w osolonej wodzie ja daje zawsze łyżkę oleju żeby się nie kleiło i juz , polecasz masełkiem przysmazonym z bulka tarta :) to tak na szybko jak coś nie wiesz to pytaj :)

To tzw kopytka to chyba znacie :) jak nie to wrzucę Wam na przepisy :)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry