Dziewczyny, to forum rzeczywiście działa, tyle z Was jest teraz w ciąży Karolka, Zula, Misiejek, Enya, a teraz Mimi,, aż nie potrafię wszystkich wymienić......serdecznie gratuluje i z całego serca życzę żebyście się doczekały Dzieciątek:*
Witam też nowe dziewczyny, dobrze, ze tu trafiłyście, mi forum bardzo pomogło :*
Ja Kochane przed staranami, minął już prawie rok, tzn. w listopadzie będzie ale już niedługo zaczniemy starania, lekarz zaplanował już, tzn. powiedział, że cykl, w którym zaczniemy się starać będzie stymulowany, z zasztrzykiem ovitrelle i lekeim aromek, choć nie wiem co to, ale muszę zaufać..... bo mam dłuższe cykle teraz, a potem leki. Na moją mutację MTHFR A, kazał mi brać kwas foliowy 15 mg i femibion (nic nie wspomniał o witaminach b6 i 12, a zapomniałam zapytać.....:/) dodatkowo kazał mi zażywać eutyrox 25 bo tsh mam 2,8 ( choć moja endokrynolog, mówiła, że przed ciążą nie powinnam zażwyać, ze dopieor jak zajdę w ciąże, nie wiem, czy dobrze, zrobiłam ale zaufałam temu lekarzowi i zażywam). No i pytałam czy encorton mogłabym już sobie zażywać, ale mówił, że nie ma sensu, bo dziecko ma kontakt ze mną dopiero ok 8 dni po zapłodniemu, pytałam też o cleaxane bo mówił, ze acard wystarczy na to moje białko S (mam 60, a norma jest od 60) ale mówił, ze może damy.... a heparyna jest na co? bo o tym nie wspominał? czy to jakis zamiennik clexanu?
Czy Wy zażwyałyście acard jeszcze przed zajśćiem w ciąże...?
Chciałabym jeszcze brać zastrzyki ovitrelle będąc już w ciąży, ale mówił, że nie potrzeba,,,, musze mu zaufać... i
Z jedenj strony bardzo się boję, a z drugiej chciałabym żeby czas zleciał,,,,,dziś chciałabym pobrać sobie cytologię, jestem w 16 dc, chyba dobrym? i nie wiem, czy przyznawać się mojemu ginegologowi, że chodzę do innego specjalisty, bo ten mój kazał mi czeakć i nie robić badań? czy Wasi lekarze wiedzieli, że chodzicie do Malinowskiego albo Jerzak?
Pozdrawiam każdą z osobna:*