reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A może chcecie wątek o przetwórcy? Tu w naszym dziale? Bo jak każda zacznie na tym wątku wrzucać to mogą nam poginac? ;P

@czarna_mala winko i jeszcze raz winko :)

@kas90 ♡ niech Asia rośnie, będzie dobrą dziewczynka ps chyba że zmieniła imię? :D
No coś Ty, Joasia, Asieńka, Asia i koniec!

Też jestem za osobnym wątkiem, bo trochę tu zaśmiecamy :D Przyjdzie ktoś nowy i pomyśli, że tylko żremy, ha!
@dżoł kotek cudo, a grzeczny czy psoci?

reklama
@iveo ja ostatnio nie robiłam badań - robilam ok 20 czerwca wszystko - mutacje i laboratoryjne z krwi (typu ANA, beta2gliko...., homicysteine itp)
Ostatnio robiłam tylko Tsh, które na szczęście malutkie.
A od 01 lipca mniej więcej popylam codziennie z metylami i tyle :)
Mize mnie z kimś pomyliłaś? :)
Kwiatuszek trzymam kciuki - o której wynik?

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek kciuki zacisniete

To ja Wam sie tez pochwale troche inna tworczoscia. Uwoelbiam to robix strasznie mnie uspakaja

1501049915-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

CzarnaMala mlr genialny! Trzymam kciuki! Z lawko-stolu niech drzazgi lecą ;p
Nafoczka tu juz jest taki.wątek "Aniolkowe mamy szaleja w kuchni" moze mozna go kontynulowac?
Jade dzis na betę. Módlcie sie i trzymajcie kciuki!
Kwiatuszku trzymam kciuki ♡

Tak wątek jest ale nie tu. Jest w "kąciku zadumy" a my mamy dział "ciąża po poronieniu" .
Jeśli chcecie reaktywowac temat
Link do: Aniołkowe Mamusie szaleją w kuchni
to napiszcie, to go przeniose do nas :) a jak nowy to tez napiszcie, choc tam nie ma dużo wpisów chyba 5 str. :)
@marzycielka81 ja coś poproszę :)

@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki będzie dobrze zobaczysz

@marzycielka81 pięknie ja nie mam takich zdolności

@nafoczka jestem za taki watkiem bo jak później odszukać za 2 tygodnie pastę czarnej :p

Siedzę na glukozie kupiłam cytrynową Pani wcisła jeszcze cytrynę i wypilam jak kubek wody ale głodne jesteśmy i odliczam ile do śniadania :D

@marshia nie pomyliłam wiem że podobnie jak ja szukałaś przyczyny i pytałam czy coś nowego wyszło Ci z badań tych właśnie co robiłaś ok 20 czerwca w stosunku do poprzednich razy

@iveo a to tak :) wyszło mi MTHFR C heterozygota, PAI 1 i VR2. Brakuje jeszcze R2D2 z gwiezdnych wojen :) No i homocysteina była 20.06 8,98

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja też jestem za takim wątkiem, bo faktycznie potem odszukać jakiegoś przepisu graniczy z cudem;)
@Porzeczka1234 ja też glukozę wypijam za jednym razem i nie mogę patrzeć jak ktoś sączy po łyczku;) Nie taka glukoza zła jak o niej mówią;););)

Do góry