reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tak bo cebula musi zmięknąć, a papryka być pół twarda

Kolacja:

4b5565e8682e4b431140672a905caab0.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Smutne to :( za mną tak chodzi całą ciążę wieczór z bagietką, serami plesniowymi i bialym winem!!:D

reklama
Smutne to :( za mną tak chodzi całą ciążę wieczór z bagietką, serami plesniowymi i bialym winem!!:D
Czytałam kiedyś, że te sery pleśniowe typu Turek czy President można jeść w ciąży, bo są z mleka pasteryzowanego, więc zupełnie bezpieczne [emoji1]
Czarna mala dla Ciebie [emoji8]
1501014118-aaaaaa.jpeg

Bym mu mogla non stop zdjecia robic. W tel. pamieci juz brak i musze na kompa poprzenosic [emoji23]
Z teraz
1501014304-aaaaaa.jpeg

Juz nie spamuje [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Boszzzz kocham Twojego kocura [emoji173] miętoliłabym go [emoji76]

@czarna_mala ale zestaw serów też bym pleśniowy wciągła ale niestety nie wolno chociaz z pasteryzowanego sera podobno wolno ale strach i co zrobić i wino też bym wypiła więc rozumiem ze zjecia że wypijecie i bobosexy :p fajny przepis zrobię tez ze 2 słoiki

@anetkruczek super oby tak dalej ale macie przeboje z tym lekiem

@czarna_mala ale zestaw serów też bym pleśniowy wciągła ale niestety nie wolno chociaz z pasteryzowanego sera podobno wolno ale strach i co zrobić i wino też bym wypiła więc rozumiem ze zjecia że wypijecie i bobosexy [emoji14] fajny przepis zrobię tez ze 2 słoiki

@anetkruczek super oby tak dalej ale macie przeboje z tym lekiem
Bobosexy za 2-3tygodnie dopiero, teraz czeka mnie praca nad endometrium, bo ono słabo współpracuje ze mną [emoji1]

@dżoł Kocurek przecudny. Mały przytulak -maskotka. Ale w wersji dużej tez przepiękny ♥️
@anetkruczek - trzymam kciuki za serduszko ♥️ Do kiedy masz ważny ten ovitrelle? Zastanawiam sue czy spróbować w tym cyklu czy pociągnąć jeszcze na metylach jeszcze jeden cały. Gin mówił, żeby się starać, ja się boję, ze miesiąc z metylami to jeszcze za krótko

Która dziewczyna potrzebuje ovitrelle bo ja swojego nie użyłam bo zaszlam naturalnie o mam w lodówce wyśle z Free na szczęście :D!

@czarna_mala gratiacje wyniki mlr! ! :*

Dziewczyny w ogóle możecie pododawac przepisy bo fajne macie te przetwory ! Ja co prawda nie robię ale od czego ma się babcie <3

@roxie123 co u Ciebie ?

I tak z prywaty to pojechałam dzisiaj do doktora bo nie wytrzymałam bo moja morfologia mnie P rzestraszyla ale powiedział że jest ok z tym że jedna dawkę acofilu mam wycofać i w piątek pojechać jeszcze raz może będzie serce. Bo dzisiaj ładny duży pęcherzyk z cialkiem żółtym :* mam nadzieję ze w piątek zobaczę serduszko i bedzie ok :)
A może chcecie wątek o przetwórcy? Tu w naszym dziale? Bo jak każda zacznie na tym wątku wrzucać to mogą nam poginac? ;P

@czarna_mala winko i jeszcze raz winko :)

@kas90 ♡ niech Asia rośnie, będzie dobrą dziewczynka ps chyba że zmieniła imię? :D

@czarna_mala super że wyniki się poprawiły. ☺ Życzę Ci żeby teraz było już tylko lepiej
@nafoczka mi się podoba pomysł wątku z przepisami
@dzol niesamowity ten kot!!!
Dziewczyny czy ktoś robił histero w CZMP w Łodzi ? Muszę przełożyć termin i za nic się nie dodzwonie
Ewentualnie gdzie zrobić w Krakowie?
@marshia czy po badaniach które robiłaś w ostatnim tygodniu wyszło Ci coś nowego niż do tej pory?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry