reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tak bo cebula musi zmięknąć, a papryka być pół twarda

Kolacja:

4b5565e8682e4b431140672a905caab0.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Smutne to :( za mną tak chodzi całą ciążę wieczór z bagietką, serami plesniowymi i bialym winem!!:D

reklama
Smutne to :( za mną tak chodzi całą ciążę wieczór z bagietką, serami plesniowymi i bialym winem!!:D
Czytałam kiedyś, że te sery pleśniowe typu Turek czy President można jeść w ciąży, bo są z mleka pasteryzowanego, więc zupełnie bezpieczne [emoji1]
Czarna mala dla Ciebie [emoji8]
1501014118-aaaaaa.jpeg

Bym mu mogla non stop zdjecia robic. W tel. pamieci juz brak i musze na kompa poprzenosic [emoji23]
Z teraz
1501014304-aaaaaa.jpeg

Juz nie spamuje [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Boszzzz kocham Twojego kocura [emoji173] miętoliłabym go [emoji76]

@czarna_mala ale zestaw serów też bym pleśniowy wciągła ale niestety nie wolno chociaz z pasteryzowanego sera podobno wolno ale strach i co zrobić i wino też bym wypiła więc rozumiem ze zjecia że wypijecie i bobosexy :p fajny przepis zrobię tez ze 2 słoiki

@anetkruczek super oby tak dalej ale macie przeboje z tym lekiem

@czarna_mala ale zestaw serów też bym pleśniowy wciągła ale niestety nie wolno chociaz z pasteryzowanego sera podobno wolno ale strach i co zrobić i wino też bym wypiła więc rozumiem ze zjecia że wypijecie i bobosexy [emoji14] fajny przepis zrobię tez ze 2 słoiki

@anetkruczek super oby tak dalej ale macie przeboje z tym lekiem
Bobosexy za 2-3tygodnie dopiero, teraz czeka mnie praca nad endometrium, bo ono słabo współpracuje ze mną [emoji1]

@dżoł Kocurek przecudny. Mały przytulak -maskotka. Ale w wersji dużej tez przepiękny ♥️
@anetkruczek - trzymam kciuki za serduszko ♥️ Do kiedy masz ważny ten ovitrelle? Zastanawiam sue czy spróbować w tym cyklu czy pociągnąć jeszcze na metylach jeszcze jeden cały. Gin mówił, żeby się starać, ja się boję, ze miesiąc z metylami to jeszcze za krótko

Która dziewczyna potrzebuje ovitrelle bo ja swojego nie użyłam bo zaszlam naturalnie o mam w lodówce wyśle z Free na szczęście :D!

@czarna_mala gratiacje wyniki mlr! ! :*

Dziewczyny w ogóle możecie pododawac przepisy bo fajne macie te przetwory ! Ja co prawda nie robię ale od czego ma się babcie <3

@roxie123 co u Ciebie ?

I tak z prywaty to pojechałam dzisiaj do doktora bo nie wytrzymałam bo moja morfologia mnie P rzestraszyla ale powiedział że jest ok z tym że jedna dawkę acofilu mam wycofać i w piątek pojechać jeszcze raz może będzie serce. Bo dzisiaj ładny duży pęcherzyk z cialkiem żółtym :* mam nadzieję ze w piątek zobaczę serduszko i bedzie ok :)
A może chcecie wątek o przetwórcy? Tu w naszym dziale? Bo jak każda zacznie na tym wątku wrzucać to mogą nam poginac? ;P

@czarna_mala winko i jeszcze raz winko :)

@kas90 ♡ niech Asia rośnie, będzie dobrą dziewczynka ps chyba że zmieniła imię? :D

@czarna_mala super że wyniki się poprawiły. ☺ Życzę Ci żeby teraz było już tylko lepiej
@nafoczka mi się podoba pomysł wątku z przepisami
@dzol niesamowity ten kot!!!
Dziewczyny czy ktoś robił histero w CZMP w Łodzi ? Muszę przełożyć termin i za nic się nie dodzwonie
Ewentualnie gdzie zrobić w Krakowie?
@marshia czy po badaniach które robiłaś w ostatnim tygodniu wyszło Ci coś nowego niż do tej pory?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry